Nauja Išpardavimas
3D Smėlio Paplūdimio šalikas rinkiniai žvaigždė patalynės karalienė twin dydžio antklodė doona antklode padengti lovatiesė paklode lino super king visiškai Padidinti

3D Smėlio Paplūdimio šalikas rinkiniai žvaigždė patalynės karalienė twin dydžio antklodė doona antklode padengti lovatiesė paklode lino super king visiškai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€137.02

Dalintis

Apie prekę

Vienas patalynės komplektas (5VNT) = 1 antklode/antklodė padengti + 1 šalikas + 1 paklode + 2 pagalvių užvalkalai.

Prašome perskaityti Patalynės Dydis informacijos atidžiai prieš perkant, kaip Pakratai dydis skiriasi kiekvienoje šalyje.Jei yra kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės.

Medžiaga: modalinį (labai minkštas ir patogus)

Įdarui : šilko

5vnt = 1 antklodė/antklode padengti + 1 šalikas + 1 paklode + 2 pagalvių užvalkalai

Vienas rinkinys (5vnt) apima: 1 antklodžių/antklodė padengti, 1 šalikas, 1 butas paklode ir 2 pagalvių užvalkalai.

Privalumai transporto rūšių audinių:

***Tai labai minkštas, sklandžiai ir patogiai.

***Daugiau dyeable nei medvilnės , todėl ji turi geresnes spalvas.

***Palyginti su medvilnės pluošto, Modaliniu yra geriau raukšlių pasipriešinimo.

***Jau geriau drapability nei medvilnė , šiek tiek, kaip šilko.

*** Modalinis audinys gali laikyti sausas ir kvėpuojantis.Tai ideali medžiaga, labai naudinga žmogaus sveikatai.

Daugiau Dizaino ( Prašome nedvejodami kreipkitės į mus):

Vienas rinkinys (5VNT) = 1 antklode/antklodė padengti + 1 šalikas + 1 paklode + 2 pagalvių užvalkalai.

Paslaugų teikimo sąlygos

Vežimas

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 1-5 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome pastebėti, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, finansų maklerio mokesčiai, muitai ir mokesčiai už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra shpping mokesčiai atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių ir pirkėjams yra atsakingas už muitus.

Grįžta

Mes darome viską, kad tarnauti mūsų custmers geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo dienos daiktų, bet Rconditions.Jei elementai yra sugadintas, arba prarastas, kai jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai grąžinti elementą.

Dydžio ar Tinka Problemas

Kaip dydžio King-size ar Karalienė-dydis skiriasi kiekvienoje šalyje, pirkėjas tikimasi, kad patikrinti, ar nustatyti tinka jūsų lova pagal dydžių mes teikiamos prekės aprašyme prieš perkant.Jei radote nustatyti nėra tinkami jūsų lova ar turite klausimų, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai.

Spalvų Neatitikimas

Skirtumai spalvų gali būti dėl kai kurių priežasčių, tokių kaip spalva svarstymus monitoriai, apšvietimo, fono ir t.t.Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą.

JF007

Žymos: motociklas 9 metų, haro photo light, garmin lt x peržiūrėti, aštuonkojai flexbile, g8 žaisti atveju 360, "kodak" foto objektyvas, led smart ic 15w, "kodak" c210r atveju, lengvesni tailandas.

Charakteristikos

Modelio Numeris paplūdimys šalikas rinkiniai
Audinio Skaičius 40
Reitingas Kokybė
Spalvos Atsparumas (Grynas) Nacionaliniai Standartai
Technics Audiniai
svoris 5.5
Audinio Tankis 133X72
Medžiaga Žr. Aprašymą
Modelis SPAUSDINTI
Įdaru Šilko
Stilius Modernus
Naudoti Namuose
Taikymo Dydis 1,5 m (5 pėdų)
Modelio Tipas Scenic
Kiekis 5 vnt
Tipas Šalikas Rinkiniai
Siūlų Skaičius 500TC
Prekės Pavadinimas FishStarHerb

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

3D Smėlio Paplūdimio šalikas rinkiniai žvaigždė patalynės karalienė twin dydžio antklodė doona antklode padengti lovatiesė paklode lino super king visiškai

3D Smėlio Paplūdimio šalikas rinkiniai žvaigždė patalynės karalienė twin dydžio antklodė doona antklode padengti lovatiesė paklode lino super king visiškai

Panašūs produktai: