Dailiojo Čiuožimo Suknelė Moterų / Mergaičių Ledo Čiuožimo Suknelė Apvalios kaklo mėlynas ilgomis rankovėmis Blizga kalnų krištolas Aukštos stretch audinys

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€116.24

-50%

€232.48

Dalintis

Apie prekę

Dėkojame už jūsų paramą ir pasitikėjimą!

Yra mūsų aistra čiuožimo čia, galite parengti grožio.

Patinka skaityti, taip pat patinka keliauti, patinka gyvas, daugiau mėgautis gimimo kiekvieną gražių drabužių.Tai didelis vaikų meilės ir vaikams, ir puikus idealistas.Mes granatas dailiojo čiuožimo gamyklos parduotuvė, čia, ir jūs patenkinti!!!

Mes turime švarų ir tvarkingą dirbtuvių ir kruopštų darbą srautas Naujas Rajonas kinija.Pagrindinis verslas dailiojo čiuožimo apranga, meninės gimnastikos, drabužiai, šokių drabužių ir kitų sporto šakų meno, drabužių dizaino, gamybos ir didmeninės, ir mažmeninės prekybos.Mes turime profesionalių dizaino komandos su didele patirtimi ir aistra scenos kostiumai.Gaminiai buvo parduodami visoje šalyje, ir užsienyje, ir laimėjo platus pagirti.

Audinys su aukštos elastinga tekstūros iš aksomo, verpalai, spandex ir kitų gamybos, naudojimo elegantiškas šifono sijonas, elastiniai siūlai, aukštos elastinga medžiaga, galima skalbti, prakaito, ryškios spalvos, baudos kūrinys, mes nutylėjimą Artimuosiuose Rytuose gręžimo, pjovimo paviršių 8-12, siekiant padėti jums arenoje Pina Pina šokių.

Produktai Pasižymi

Chromatines:

1. Visos prekės su sąlyga, nuotraukomis profesionalus fotografas, atidžiai fix sistema ir spalvos, kaip toli, kaip įmanoma, ir faktinis prekių padarinių, fizinės.

2.O dėl lempos šviesai, ekranas, spalvos nuokrypis, asmens suprasti įvairių spalvų, objectmight egzistuoti tam tikra spalva nuotraukoje, su šia problema nepriklauso prekių kokybės problema, galutinis spalvos su faktinių prekių naudai.

DYDIS

1. Mūsų drabužių imasi "CM", kaip vienetas.

2. Nėra absoliučios santykį tarp ūgio ir svorio bei dydžio. Aukštis 155CM gali nešioti tokio pat dydžio suknelė su 168CM aukščio

3. Krūtinė dydis ir yra svarbiausias faktorius dydžio pasirinkimas

4. Bando darbuotojų krūtų dydį (po dėvėti apatiniai nematomi.

5. Įsitikinkite, kad jūs gaunate tinkamą dydį, prašome kreiptis į mūsų dydžių lentelė aprašyme Prieš Perkant.Jei nesate tikri dėl dydžio, rašykite Mums Tikslią jūsų Organizmui Measurments (Aukštis/Krūtinė/Liemuo/Klubai) taip, kad mes galime suteikti jums keletą pasiūlymų, kaip pasirinkti tinkamą dydį.

Patarimai: Dydis diagrama yra tik nuoroda su matavimų paklaida 1-2cm, tai yra normalu, ne kokybės problemą, prašome suteikti jums?re maloniai suprasti.

Skelbimas:

Matavimai jums siūlome, yra laikoma artima odos matavimai.

Jei nėra dydžio kostiumas už jus, galite pasakyti savo matavimai savo krūtinės, liemens, klubų ir pavaržą arba liemens.Mes galime pritaikyti savo gražius drabužius jums.

Pristatymo laikas sprendžiama pagal stilių, drabužius, bendruosius stiliaus yra apie 7 dienas, sudėtingas stilius yra 10-15 dienų, išskyrus ypatingas atvejis, prašome tikime, kad mūsų produktas yra verta jūsų laukti.

Atsiliepimai:

1. Mes esame priklausomi nuo klientų pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl jūsų teigiamų atsiliepimų iš 5 ŽVAIGŽDUČIŲ yra labai svarbu mums .Jei esate sluoksninė su mūsų daiktų, skirkite keletą minučių ir palikti mums savo teigiamų atsiliepimų.

2. Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų, prieš susisiekdami su mumis.Mes padarysime viską, ką galime ir dirbti su savimi, kad išspręsti visas problemas.Pateikti neigiamų atsiliepimų nėra vėlu, jei problema nėra išspręsta.

Žymos: pėdkelnės šilumos, figurer čiuožimo suknelė, šokių suknelė standartas, dailiojo čiuožimo suknelė brėžinys, jaunimo dailiojo čiuožimo suknelė, dailiojo čiuožimo kostiumas, LIUHUO, 55 krepšys, dailiojo čiuožimo sukneles, diamond ziajać.

Charakteristikos

Lytis MOTERIS
Prekės Pavadinimas LIUHUO
Šokių Tipas Salė
Medžiaga Spandex
Modelio Numeris LH0258

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Dailiojo Čiuožimo Suknelė Moterų / Mergaičių Ledo Čiuožimo Suknelė Apvalios kaklo mėlynas ilgomis rankovėmis Blizga kalnų krištolas Aukštos stretch audinys

Dailiojo Čiuožimo Suknelė Moterų / Mergaičių Ledo Čiuožimo Suknelė Apvalios kaklo mėlynas ilgomis rankovėmis Blizga kalnų krištolas Aukštos stretch audinys

Panašūs produktai: