Kalėdų Reklama, Kalėdų Veranda Reklama Black Veranda Ženklas Kabo Kalėdinė Dekoracija Lauko Ornamentu

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.77

-27%

€12.18

Dalintis

Apie prekę

Išgalvotas Kalėdinė dekoracija: Dress up jūsų priekinės przedsionek/įėjimas/sodo, ir naudoti šiuos įdomius ir švenčių Kalėdų ženklams leisti svečiai iš karto pajusti Kalėdų dvasią.

Kalėdų atmosfera: Mūsų Kalėdų plakatai yra puikus būdas papuošti savo namus.Ryškių spalvų ir mielas dizainas, plius sniegas, Kalėdų eglutės, ir elniai, bus pridėti stiprus Kalėdų atmosferą jūsų namuose ir padaryti jūsų namų labiausiai akį traukiantis dėmesį gatvėje.

Daugkartinio naudojimo aukštos kokybės medžiagos ir matmenys: pagamintas iš neaustinės medžiagos, tinka visų rūšių oras.Nesijaudinkite dėl lietaus, tai bus ne išnyks ir bus sausas greitai.Plaunamas ir lengva saugoti ateičiai.tai labai tinka fojė, dušo užuolaidos, veranda ir denio.

Lengva naudoti: "SVEIKI atvykę" ir "LINKSMŲ KALĖDŲ" baneriai yra įrengta su lenkais ir lynai, kuris gali būti naudojamas patalpoje/lauke bet kuriuo metu.Yra 2 įvorės skylės apačioje, ir kai kurie svoriai gali būti įrengti taip, kad geriau išvengti vėjo.Taip pat galite naudoti juostele arba stumti kaiščių nustatyti jų vietą.

Patvarus, daugkartiniai ir patvarūs;Gali būti tiesiogiai sustabdytas ir iš anksto surinktos.

spalva: juoda

Medžiaga: audinys

dydis: apie 180x30cm

Pakuotės Turinys:

1 x SVEIKI reklama

1 x Linksmų Kalėdų reklama

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Dropshipping 1) Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ir medžiagų užsakymas. 2) Mes priimame CSV failą (Excel Failas) dirbti, kad urmu užsakymus.Jums tik reikia mokėti ne vieną, kad dėl Taiji.lt.Mes jums tvarkyti savo užsakymus accoring "excel" failą.jūs galite atsiųsti mums CSV failą, kuris visus adresatus customerrsquos informaciją (Vardą, pavardę, El. paštą, tikslų adresą etchellip) ir kad info( spalva, kiekis).Aš pasiūlyti bendrą kainą.Jums tiesiog reikia įdėti vieną užsakymą Taiji.lt, po to, kai jūs mokate už ją.Mes jums įkelti savo failą į mūsų sistemą ir tvarkyti savo užsakymus accoding prie jūsų failo.Po to, kai mes laivą iš užsakymo, aš atsiųsime atgal į CSV failą su sekimo kodų.

Žymos: logitech laikas, šilumos lova 300 mk, priekinis žibintas h4 f5, higg kaklo marškinėliai, auskarai akmenukai, honor8s ekranas, dsg pavarų chrome", apdailos vika, "java" sip serveryje.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Kalėdų Reklama, Kalėdų Veranda Reklama Black Veranda Ženklas Kabo Kalėdinė Dekoracija Lauko Ornamentu

Kalėdų Reklama, Kalėdų Veranda Reklama Black Veranda Ženklas Kabo Kalėdinė Dekoracija Lauko Ornamentu

Panašūs produktai: