Gotikos Sidabras 925 Storio Juosta Žiedai Vyrams 15.5 g Antikvariniai Tailando Sidabro Nekilnojamojo Sterling Silver Mens Papuošalai Cool Punk Stiliaus Didelis Dydis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€32.72

-10%

€36.36

Dalintis

Apie prekę

Spalva : Antikinio Sidabro Medžiaga :

100% originali sterlingas sidabro 925 Dydis

Juostos plotis - 28 mm

Vyrų žiedas, keičiamo dydžio nuo 9.5#~12.5#, tinka 61mm ~68mm piršto

Svoris - apie 15.5 gramų Savybės :

100% originali sterlingas sidabro 925, Stilingas kietas mens papuošalai, originalų dizainą.

100% realių foto rodomi, aukščiausios kokybės garantija.

Jei yra problema, pls nedvejodami kreipkitės į mus, prieš užsakant.

Vežimą: 1. Paprastai mes laivas nemokamai per China Post Register Oro Paštu labiausiai šalyje, nemokamai Epacket į JAV .Jei jums reikia greitai siuntą, galite pasirinkti, kad siuntas methord, kai pateikti užsakymo.Dėl užsakymų per USD300, mes laivas neapmuitinama neapmuitinama per EMS arba DHL.Ar jums reikia mokėti išreikšti išlaidų sau.

2. Mes pasirūpinsime vežimo tvarką, kai fondas buvo patikrintas.Nes ji reikia šiek tiek laiko tranzito ir procesą, po svetainę, paprastai sekimo numerį, bus įkelta 2~3 dienų.

3. Negalime garantuoti, kad prekių pristatymo metu kelyje, dėl skirtingų muitų kliringo kartus iš skirtingų šalių, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktai yra tikrinami.

4. Mes ne resposible šios galimos muitinės mokesčių, finansų maklerio mokesčiai, muitai ir mokesčiai už importą į savo šalį, pls pastaba šis.

5. Mes grąžinsime nėra laivybos mokesčiai atsisakė siuntas.Grąžinimas: 1. Mes darome viską, kad pasiūlyti kiekvienam klientui geriausias paslaugas.

2. Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 3 dienas nuo jūsų prašymo gavimo dienos, su sąlyga, kad prekės yra originalios sąlygas.

3. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjai bus atsakingas už šios žalos ar nuostolių, ir mes ne pateikti visa grąžinamoji išmoka.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Pls palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų, pls nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą, ir mes padarysime viską, kad išspręsti problemas ir suteikti jums mūsų geriausias paslaugas.Labai ačiū!

Žymos: drugelis spąstus, balmora papuošalai, puikus žiedas, pavarų didelis dydis, ovalo formos žiedas, jeens didelis dydis, auskarai sidabro žiedai gotikos, branket didelis dydis, nustatyti žiedas, partijos sterlingas sidabro žiedai.

Charakteristikos

Metalų Tipas NĖRA
Kaukė plotis 28mm
svoris About 15.5g
Medžiaga Kieto sidabro 925
Formos\modelis skeletas
Proga Šalis
Modelio Numeris zz00283
Nustatymo Tipas NĖRA
Paviršiaus Plotis Kita
Bauda ar Mados Mados
Dydis Resizable from 9.5# ~ 12.5#
Žiedų Tipas Kokteilis Žiedas
Elemento Tipas Žiedai
Lytis VYRAI
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Madinga
Pakuotė Opp krepšys + maišelis maišas + dovanų dėžutėje

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Gotikos Sidabras 925 Storio Juosta Žiedai Vyrams 15.5 g Antikvariniai Tailando Sidabro Nekilnojamojo Sterling Silver Mens Papuošalai Cool Punk Stiliaus Didelis Dydis

Gotikos Sidabras 925 Storio Juosta Žiedai Vyrams 15.5 g Antikvariniai Tailando Sidabro Nekilnojamojo Sterling Silver Mens Papuošalai Cool Punk Stiliaus Didelis Dydis

Panašūs produktai: