Belaidžio "Bluetooth" Ausinių TWS 5.0 Ausinės Vandeniui Sporto Protingas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€19.86

-50%

€39.73

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

Pavadinimas: Belaidis "bluetooth" ausinės

Savybės:

1. Aukštos klasės Garso Sistema Su Deep Bass: Su didelis ir galingas biocellulose diafragmos varo Hi-Fi klasės amplifications, kad T28 belaidės ausinės suteikia daugiau dinamikos, turtingesnė ir punchier garso dar išlaikyti subalansuotą, natūralų ir skaidrus garsas parašas.

2. Puikus Žaidimų Patirtis: tik 40-60ms super low latency, grafika yra sinchronizuotas su garsu puikiai, todėl įsitikinkite, kad jūs turite daugiau svaiginančius žaidimų patirtis.

3. Individualių Galios Ekranas Ausinių ir Apmokestinimo Atveju: L/R "Bluetooth" ausinės, baterija atskirti LED ekranas, dizainas, jis rodys kiek baterijos liko apmokestinimo bazę, Kai pradėti, jums gali žinoti, kada yra geriausias laikas mokestis.

4. Iki 60 Valandų žaidimo Laikas, Nemokamai, kaip Tu: Built-in 800mAh akumuliatorius įkrovimas atveju, belaidžių ausinių galite žaisti 6 valandas į vieną mokestį, nešiojamų apmokestinimo atveju, galite pateikti 60 valandų grojimo.Ji gali būti imamas automatiškai, kai ausinių yra įdėti į apmokėjimo atveju.Jums gali išeiti įdomus nesirūpindami dėl baterijos trūkumo, jūsų poreikiai būtų patenkinti nuo dienos pradžios iki galo.

5. Vėliau 5.0 "Bluetooth" Technologija, Vienas Žingsnis Porą: Užtikrinti, kad jūsų didelė patirtis, greitai, stabiliai ir efektyviai perdavimo.Atsižvelgti į kairę ir į dešinę "Bluetooth" ausinės iš įkrovimo lauke, tada "Cloud "automatiškai pasirodyti jūsų išmaniajame telefone.Išlaikyti jūsų protas poilsio ragina arba muzikos, nesirūpindami apie Garso pašalinimas.

6. IPX5 atsparumas Vandeniui: Tai tiesa, belaidžių ausinių nuo sugadinimo nuo prakaito ar lietaus.Jis nebus gauti būdas mėgautis sporto, muzikos ir skambučių.Puikiai tinka fitneso kelionės ir kt.Pastaba: krovimo atveju nėra atsparus vandeniui. 24 mėnesių garantija, Jei nesate patenkintas savo pirkiniu dėl kitų priežasčių, nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu.

Pakavimo sąrašas:

1X T28 bevielės ausinės

Pastaba: Visos nuotraukos ir aprašymai, yra nurodomi tik informaciniais tikslais, spalvos nuokrypis yra taikomos pačios sistemos konfigūraciją.

Žymos: belaidžio ryšio laisvų rankų įranga, "bluetooth" earphon, "bluetooth" headphon sportas, tw, ausinių belaidžio su mikrofonu, airpod, belaidžio headphon, "bluetooth" headphon, earphon, headphon.

Charakteristikos

Garso Valdymas Taip
Komunikacijos Belaidžio
Stilius Ausis
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Vocalism Principas Kita
Valdymo Mygtukas Taip
Sertifikavimo CE
Prekės Pavadinimas VIESULAS.CK
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Belaidžio

Belaidžio "Bluetooth" Ausinių TWS 5.0 Ausinės Vandeniui Sporto Protingas

Panašūs produktai: