2vnt plaukti poilsio žvejybos 16,5 mm spręsti Blokuoti sukimosi drift bobber gumos gaminių visus žvejybos reikmenys tiekėjas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.76

-43%

€3.09

Dalintis

Apie prekę

Dear friend, Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!Mes turime gamybos liniją, kuri gali pasiūlyti Dropshipping , ir mes galime pasiūlyti produktus Didmeninių Kainų .Mūsų profesionalų darbo grupė teiktų geros kokybės produktus, mes pažadame, kad kiekvieną denara jūs praleisti dėl prekės yra verta, o ne suklastotas vienas.

Prašome atkreipti dėmesį: 1.Jei pasirinksite Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius arba Pardavėjo Pristatymas Metodas , šis laivybos kelias neturi sekimo numerį, o tik gali būti stebimi per Kinija, kai pakuotė kairėje Kinijos, tada jis neturi logistikos informacija, kol gausite paketą.

2.Jei jums reikia tarptautinis sekimo numerį, prašome pasirinkti, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu arba Taiji.lt Standartinis Pristatymas .

3. Jei turite Bet kokių Klausimų apie šį gaminį, Prašom Susisiekti su Mumis Pirmą kartą prieš jums Atidaryti Ginčo ar Palikti Blogų Atsiliepimų , Mes padėsime jums išspręsti ją kaip galima greičiau.

4. Jei jums patinka mūsų parduotuvėje,Prašome įtraukti mūsų parduotuvėje į savo Mėgstamą Parduotuvę ,jūs galite gauti Papildomų Nuolaidų už Naują Atvykimo Produktus .Jei jums reikia didelio kiekio, prašome susisiekti su mumis.Mes atsakysime jums kaip greitai, kaip mes galime.Funkcijos: 1.100% Brand new ir aukštos kokybės. 2.Paprastas dizainas lengva operacija. 3.Medžiaga: Sumaišykite 4.Kiekis: 2VNT Spec: Žvejybos reikmenys Plaukti poilsio Plaukti Poilsio/jungties Dydis Ilgis: 16,5 mm Tipas: Dideli, kad Paketu sarašas: 2/vnt

Pastaba: spalvų Variacija gali atsirasti dėl skirtingų ekrano nustatymas.Prašome leisti 2-3% paklaida dėl rankinis matavimas.Ačiū!

Pakuotės turinys: 2vnt/daug Žvejybos Įrankiai

Laivybos ir tvarkymo:

PRISTATYMAS

1.Mes atsiųsime prekių per 1-4 darbo dienas po apmokėjimo yra patikrinti, Taiji.lt.

2.Mūsų nemokamas pristatymas įtraukti tik Kinija paštu, oro paštu ,ir svoris turi būti ne daugiau kaip 2 KG.Prašome atkreipti dėmesį, kad Kinijoje po oro pašto lėtai.esp, rusijos ir Brazilijos labai lėtai.

3.Jei norite siųsti EMS.DHL ir UPS, jūs turite mokėti už laivybos kaina.

4.Kai mes išsiųsti prekes , mes atsakingi už problema Kinijos Muitinės ,ir pirkėjas turėtų atsakingas už problema pirkėjo šalies Muitinės.

5.Jums bus atsekti prekes internetu

6.Prašome patikrinti, ar jūsų prekių laivybos kompanijos veidą, kai gausite prekes.

7.Jei pastebėjote, kad telefonas yra pamestas arba sugadintas pakeliui.Praneškite laivybos kompanija, suteiks jums įrodyti.Tada mes padėsime jums leiskite laivybos kompanija kompensuoti.

Žymos: plaukti skaidrių, bobber plaukti, spod, plūduras žuvys, karpis plaukti, plaukti švyti, plaukti po vandeniu, žuvų plaukti, plaukti žiemą, plaukti putų.

Charakteristikos

Ilgis 16.5 mm
strypas 5.4 m meškere
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Žvejybos Įrankiai
Spalva Juoda
Medžiaga Guma
Naudojimas Žvejybos Reikmenys
Prekės Pavadinimas cirenlaso
Pozicija vandenyno valtis upės,ežero,rezervuaras, tvenkinys, žvejyba
Dydis Vidurinis
Žvejyba spygliuota žvejybos kablys

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

2vnt plaukti poilsio žvejybos 16,5 mm spręsti Blokuoti sukimosi drift bobber gumos gaminių visus žvejybos reikmenys tiekėjas

2vnt plaukti poilsio žvejybos 16,5 mm spręsti Blokuoti sukimosi drift bobber gumos gaminių visus žvejybos reikmenys tiekėjas

Panašūs produktai: