Pusiau automatinė kvepalų aromatas emulsija 5-200ml švirkštų užpildymo mašinos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€664.32

Dalintis

Apie prekę

Produkto Aprašymas

AM-SF serija skysčio pripildymo mašina, apvalkalas yra pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio.Maisto klasės DC diafragmos siurblys ir pramoninės klasės dulkių siurblys naudojamos tiksliai kontroliuoti skysčio lygį pildymo ir savisiurbis skysčio pildymo būdą.Klientai gali pasirinkti iš trijų skirtingų režimų, veiklos, įskaitant rankinis užpildymas, automatinis pripildymo ir valymo režimai.Pripildymo greitis, ratas, greičio, ir kėlimo greitis gali būti reguliuojamas.Mašina yra įrengta importuotų brushless motorinių kad būtų užtikrintas stabilumas ir tarnavimo užpildymo mašinos ir dirbti nepertraukiamai 7*24 valandų.Jis gali būti plačiai naudojamas kosmetikos, maisto, medicinos, chemijos ir kitose pramonės šakose.Su atsparumas korozijai, atsparumas rūgščių ir šarmų.

Informacija Vaizdai

Pylimo mėginys

Pylimo mėginys

Įprasta pakuotė yra kartoninė dėžutė(Dydis:40*40*47cm).Mes naudojame pe plėvelė, pakavimo arba liaukis atsižvelgiant į klientų specialų prašymą.

Mūsų Paslaugos

Išankstinio Pardavimo Paslaugos * Tyrimo ir konsultacinė parama. * Imties bandymai paramos. * Peržiūrėti mūsų Gamykloje.Garantinis Aptarnavimas * Mokymo, kaip įrengti mašina, mokymas, kaip naudotis mašina. * Vartotojo instrukcijoje ir Mokomuosius vaizdo įrašus ateis su mašina kartu.

Žymos: vaccin, 1ml švirkštas, galvijų ferma, kiaulių įrankis, šalinimo švirkštų, 10ml švirkštų, poodinis švirkštas, kiaulių ūkis, švirkštų adatos, galvijų švirkštų.

Charakteristikos

svoris 8.5 kg
Tipas Stovas / Lentelė
Sertifikavimo CE
Matmenys 300*300*380mm
Su Dulkių Maišelis No
Įtampa 110-220V
Modelio Numeris AM-HFH101
Garantija 1 metai
Pripildymo Aukštis 10-140mm
Pripildymo Greitis 20 k / min
Produkto pavadinimas kvepalai pripildymo mašina
Automatinis Klasės Pusiau Automatinė
Prekės Pavadinimas AMANN MAŠINOS
Užpildymo diapazonas 10-1000ML
Maitinimo Šaltinis Elektrinis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Pusiau automatinė kvepalų aromatas emulsija 5-200ml švirkštų užpildymo mašinos

Pusiau automatinė kvepalų aromatas emulsija 5-200ml švirkštų užpildymo mašinos

Panašūs produktai: