Nauja Išpardavimas
Stiprus Seemless Viskozė Varžtas Kablio Skylės Perforuoti Apkrova-Guolių Montavimo Pakabukas Stovo Lipnios Sienos Smeigės Reguliuojamas Dvigubo Nai Padidinti

Stiprus Seemless Viskozė Varžtas Kablio Skylės Perforuoti Apkrova-Guolių Montavimo Pakabukas Stovo Lipnios Sienos Smeigės Reguliuojamas Dvigubo Nai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€9.95

Dalintis

Apie prekę

Li gaminių klastojimas turi būti ištirtas, naudingojo modelio Li: zl 201620656142.8, kad produktas yra pagamintas iš vientiso klijai, tai klijai yra minkšta ir elastinga, ir gali būti užpildyta su maža spragas ne lygaus paviršiaus, kai įklijuodami, oro nėra lengva patekti, todėl ji gali būti sunki, ir dėl geros tvirtumą ir elastingumą, ji yra nuplėštas nuo sienos be likučių ir yra vientisas.

Ne įprastos putos, klijai!Įprastos putos lipdukus, nes substratas yra putos, lengvai neplyštų, todėl jis yra lengvai palikti žymių ant sienos, putos sugeria vandenį, todėl, kai jis atitinka drėgmės, tai teks ir klijai yra skystas, jis nėra atsparus aukštai temperatūrai.Kai temperatūra pasiekia apie 40 laipsnių, klijai yra lipni ir skysčio, kurie praranda klampumo, todėl jis yra lengvai paslysti ir turi prastas svorio.

Produkto savybės:

1. Stiprus kūno svorį, nes klijų plotas yra didelis ir koloidų gali užpildyti šią spragą, ne lygaus paviršiaus, jis gali būti super sunkus-guolių, paprastai 5-6 kg, ir net iki sklandžiai paviršiaus. (Vakuuminis siurbtukas gali turėti stiprų apkrovos, bet yra nestabili.Jis lengvai patenka į orą ilgą laiką ir gali būti naudojamas tik ant lygaus paviršiaus.)

2. Jokių pėdsakų, jokių likučių, miao Miao pasta vientisas, kablys, yra ne bazine gumos, geros elastingumą ir tvirtumą, nėra lengva ašara, ašara žemyn, bus ne palikti sunku pašalinti klijų ženklų, nuolat sienos švarus.

3. Tvirtas ir stabilus, lipnios pleistro turi tam tikras lankstumas, o plotas yra didesnis nei kablio bazę, kuri pati yra tvirta ir patikima, todėl nereikia nerimauti dėl jų nukristi.

4. Jis tinka visų rūšių sienų klijuoti, ir net nelygaus paviršiaus kanapių paviršius turi gerą pastos poveikis, ar jis yra lygus ar ne, kaip ilgai, kaip tai yra sunku, sienos, ji gali būti naudojama be milteliai, tikrai high-tech!

5. Geras oras, atsparumas, kelių laipsnių žemiau nulio, žiemą ir 40 laipsnių aukštos vasarą neturės įtakos jos sukibimą ir toliau tvirtai.Įprasta kablys yra paveikta aukšta ir žema temperatūra, klampa yra mažiau, ar plėtra yra deformuoti ir oro įsiurbimo nukrenta.

6. Super atsparus vandeniui, paprastas kablys nukristi, kai jis yra veikiamas vandens, mūsų nuostabų stick vientisas, kablys, vandens purslų, sienos drėgmės, ir net mirkymas vandenyje vis dar yra įmonė.

7. Skaidrios ir nematomas, lipnios pleistro ir koloidų pati yra skaidri, ir jausmas klijuoti ant sienos yra mažas kabliukas, kuris bus ne sugadinti bendrą grožio sienos.

Pavadinimas: stick nerūdijančio plieno varžtas tvirtinimo nagų (dvigubai nagų)

keliamoji: 5 ~ 10kg (trumpą laiką apkrova gali pasiekti)

medžiaga: nerūdijančio plieno, pvc + importuotas kietojo viskozė

pakavimo numeris: 500 rinkiniai/box, prašome atsižvelgti į kelis dėžių skaičius.

Dydis specifikacijos: siurbimo kino dydis 120 * 60mm, varžto skersmuo 4 mm, varžtas, kurių bendras ilgis bazė:,

varžtą susiduria ilgis 9mm ir atitinkamai;

įpakavimas: OPP maišelį su spalvų spausdinimo nurodymai, vienas paketas

pakavimo nuotrauka yra taip: (vieną maišelį)

Žymos: formų sausainiai katė oslas, kalnų krištolas aukso choker, mini ipad ekraną a1599, usb 64gb diamond, usb atmintinė 64 gb formų, skardas sausainių silikono, trucker bžūp vyrų unisex, kalnų krištolas pirštinių mezgimas, pelėsis sienų silikono.

Charakteristikos

Mk 2002
Stilius Vienas kabliukas
Prekės ženklas "MEIKE Grožis Gali

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Stiprus Seemless Viskozė Varžtas Kablio Skylės Perforuoti Apkrova-Guolių Montavimo Pakabukas Stovo Lipnios Sienos Smeigės Reguliuojamas Dvigubo Nai

Stiprus Seemless Viskozė Varžtas Kablio Skylės Perforuoti Apkrova-Guolių Montavimo Pakabukas Stovo Lipnios Sienos Smeigės Reguliuojamas Dvigubo Nai

Panašūs produktai: