Nauja Išpardavimas
Padidinti

"Mokyklos 3", metalo dizainerio Darbo pamokos dešimtoji Karalystė 02051дк

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.19

Dalintis

Apie prekę

Šis metalas dizaineris buvo sukurta specialiai klasių Darbo klases jaunesniųjų klasių ir pasakojama, gerai savo funkcija jau ne viena dešimtis metų.Rinkinys padės jaunas inžinierius sukurti ir išbandyti 4 Veiksmo dizaino-a gaisrinės mašina su laiptais ant stogo, vežimėlis-priekaba, lengvojo automobilio "nuskaitymo" ir sanochki.Step-by-step instrukcija yra numatytos priemonės, padedančios sukurti modeliai.Turintys nukrypo nuo Surinkimo schemą, jaunas inžinierius galės kurti unikalios struktūros diktuoja savo vaizduotę.

Ryškių detalių surinkimui, yra lengvai pritvirtinami kartu, tvirtai laikykite ir gali būti surinkti/išardyti kelis kartus.Visos dalys yra pagamintos iš kanalo metalo, būdingas didelis stiprumas.

Šis rinkinys taps ne tik įdomi, bet ir švietėjiška veikla vaikui, ir tėvams turės nostalgiškų prisiminimų apie savo vaikystę.Vaikas bus užsiėmęs ilgą laiką naudingo žaidimo, plėtoti mąstymo ir fantazijos-įrengimas iš įvairių modelių.

Komplektacija:

-Metalo dalys, dizaineris (160 Vnt.);

-Varžtai ir sraigtai tvirtinimo dalys;

-Įrankiai (atsuktuvu ir raktas);

-Step-by-Step instrukcija tinkamai surinkti modelių.

Svoris : 470g.

Žymos: mediniai disko vaikai, medinių amatų 112, mediniai miršta vežimėlis, y2k vėžlys kaklų, mediniai curbstone, cirkonis earrinf, vakarų lopšelio, xt30 42v baterija, z taktinis 2 pin.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas NĖRA

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

"Mokyklos 3", metalo dizainerio Darbo pamokos dešimtoji Karalystė 02051дк

Panašūs produktai: