Knee-High Glaudinimo Kojinės Venų Petnešomis Wrap Formuojant Moterų, Vyrų Nėriniai Seksualus Gyvulių Šlaunų 23-25mmHg

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€11.26

-8%

€12.24

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Medžiaga: Šių motinystės kompresijos kojinės yra pagamintos iš aukščiausios kokybės, 1280D Klasės Mikropluošto Medžiagos, pralaidžios orui & patvarus suspaudimo audinys, pagamintas iš Nailono 77%, Spandex 23%.Tiesa laipsniškai kintančio suspaudimo 23 - 32 mm hg.

2、Funkcija: Anti - nuovargio, Prakaitas Sugeriančios, Kovos su Pražanga, neslystantis, Orui, Ekologiškas.Kojinės bus per stora tinka, kai pirmą kartą dėvėti, tai normalu.

3、Teorija: pagerinti kraujo teka & apyvartą, Motinystės Glaudinimo Kojinės gali padėti išvengti kulkšnių, kojų ir pėdų nuo patinimas, kurie dažniausiai yra susijęs su nėštumu.Šlaunies aukštą glaudinimo kojinės, taip pat sumažinti raumenų mėšlungį, o iš naujo-dinamišką pavargę kojų, tinka žmonėms, kurie dažnai stovi arba išlaikyti ilgą laikysena laiko.

4、Poveikį: Jos taip pat gali padėti sumažinti riziką susirgti venų išsiplėtimas (voras venose), todėl jūs galite likti ieško ir jausmas geras!Kūno lieknėjimo!Dūmtraukio"!

5、Pasiūlymas: Mes primygtinai rekomenduojame, perkant 2 poras už tą patį produktą juos pakeisti, nes tai bus du kartus savo gyvenime kiekvienos poros.ir geriausia, plovimo laiko dvi dienas, ne daugiau kaip tris dienas, nes ilgą laiką nešioti paveiks atsigavimo elastinės kojinės.Mes garantuojame, kojinės bus paskutinis dešimtys plauna, o išlaikyti tą patį lygį, raumenų suspaudimo gydymo ir efektyvumą.

Aprašymas:

Medžiaga: spandex, nailonas (silicio dioksidas slydimo)

Slėgis reitingas: antrinės slėgis (23-32mmhg)

Spalva: juoda, odos tonas

Dydis: S/M/L/XL/2XL

Taikoma žmonių: unisex, visais metų laikais

Savybės: veikiami kojų, nepermatomas.

Savybės: ilgai stovėti, sėdėti, sunkus fizinis darbo, tai gali sumažinti apatinės galūnės skausmas ir užkirsti kelią venų išsiplėtimas apatinių galūnių.

Sąrašas:

Pora kojinės *1

Žymos: overknee gyvulių sexy, šokių beždžionė, moteriški tracksuit sporto salėje, megzti seksualus broilerių, ultra seksualus broilerių, šuo gyvūnų sexy, ponios sexy broilerių, sporto striukė moteris, gyvulių seksualus broilerių, pardavimo seksualus broilerių.

Charakteristikos

Audinio Tipas Šifono
Modelio Numeris Knee-High Glaudinimo Kojinės
Medžiaga Spandex
Elemento Ilgio secondary pressure (23-32mmhg)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Knee-High Glaudinimo Kojinės Venų Petnešomis Wrap Formuojant Moterų, Vyrų Nėriniai Seksualus Gyvulių Šlaunų 23-25mmHg

Knee-High Glaudinimo Kojinės Venų Petnešomis Wrap Formuojant Moterų, Vyrų Nėriniai Seksualus Gyvulių Šlaunų 23-25mmHg

Panašūs produktai: