3.5 mm Male AUX Jungtis Audio Kabelis Adapteris Aux Įėjimas Linija Peugeot 308 408 507 už Citroen C5 Sega Triumfas su VDO CD RD4

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.35

-48%

€4.52

Dalintis

Apie prekę

Šis kabelis veikia su bet kokia garso įrenginių, tokių kaip "iPhone", "iPod", "iPad", MP3 grotuvo, mobiliojo telefono ir pan.pateikti gerokai pranašesnis už garso kokybę, nei FM siųstuvas.

Savybės :

MP3 Grotuvas AUX įvestis adapteris, skirtas Citroen už "Peugeot".

Paprastas montavimas, plug and play.

Idealiai tinka, prijungę savo "iPhone", "iPod", MP3 į savo transporto priemones.

Leidžia jums klausytis muzikos per automobilio radijo važiuojant.

Pastabos:

Šis punktas veikia su bet kokia garso įrenginys su 3,5 mm jack plug (tokių kaip "iPhone", "iPod", MP3 grotuvą, mobilųjį telefoną ir pan.).

Nes adapteris jungiamas tiesiogiai prie aux uosto gale headunit, jis yra gerokai pranašesnis už garso kokybę, nei FM siųstuvas.

Muzika turi būti MP3 formato.

Dėmesio: Šis kabelis gali būti naudojami tik VDO ir CD RD4, įsitikinkite, kad jūs perkate tinkamą produktą ir išvengti grąžinimo arba grąžinti, prašome patikrinti savo CD plug, prieš pateikiant užsakymą.

Veikia su šiais automobilių modeliais, su AUX mygtuką :

už Citroen C2, C5, Sega, Triumfas

už Peugeot 307 308 407 408 507

Paketų Sąrašo:

1 * 3,5 mm Male AUX Laidas

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitai,ar kitų customscharges.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Žymos: sistema peugeot 308, c4, rd4, rd3 peugeot mp3, jungtis peugeot, citroen jungtis, jungtis peugeot 308, audi koncertas radijo, po peugeot 308, tpo ekranas.

Charakteristikos

Modelio Pavadinimas 3.5 mm
Elemento Tipas Kabeliai, Adapteriai & Lizdai
Sąsaja AV-Out
Prekės Pavadinimas KKMOON
Įtampa 12V
Elemento Dydis 10cm
Medžiagos Tipas kabelis
Prekės Svoris 32g
Galia Normalus
Specialios Funkcijos 3.5 mm Male AUX Laidas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

3.5 mm Male AUX Jungtis Audio Kabelis Adapteris Aux Įėjimas Linija Peugeot 308 408 507 už Citroen C5 Sega Triumfas su VDO CD RD4

3.5 mm Male AUX Jungtis Audio Kabelis Adapteris Aux Įėjimas Linija Peugeot 308 408 507 už Citroen C5 Sega Triumfas su VDO CD RD4

Panašūs produktai: