12V 24V giliai ciklo 250Ah baterijos saulės gelio saulės švino krištolo ličio baterija saulės saugojimas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€697.54

Dalintis

Apie prekę

Įžanga

Kas yra Švino Krištolo baterija?

Unikalus Švino Krištolo baterija susideda iš daug specialių funkcijų, įskaitant: mikro akyto super absorbentas kilimėlis (SAM), storio plokštės mesti iš didelio grynumo švino kalcio, seleno lydinio (kuris užtikrina ilgesnį gyvenimą), ir SiO2 pagrįstas elektrolitų tirpalo.Per įkrovimo / iškrovimo ciklų, elektrolitų sukietėja ir formos, balti kristaliniai milteliai.Tai galų gale rezultatus saugesni, aukštos kokybės ir aplinką tausojančių baterija.Švino Krištolo, akumuliatorius gali būti naudojamas kaip pakaitalas dauguma baterijų technologijas švino kategoriją, pvz., švino, švino gelio ir VAS.Pagrindinės Savybės

♦ daugiau nei 15 metų gyvenimo trukmę.

♦ gali veikti plačiame temperatūros diapazone nuo -40C° ~+65 C°, būti imamas žemiau nulio laipsnių C.

♦ iki 99% perdirbamų ir yra klasifikuojamas kaip nepavojingas vežti prekes

♦ 100% gylis įvykdyta visa dažnai, labai atsparios giliai iškrovimas.

♦ gali būti įkrauta iki 3°C, be jokios įtakos jų gyvenimo ciklo ir gali būti imamas 2-3 greičiau už kitus akumuliatorius.

♦ turėti mažiau rūgšties, nėra kadmio, nr. stibio ir iki 99% perdirbamų ir yra klasifikuojamas kaip nepavojingas vežti prekes.

Privalumai

Kai Švino Krištolo Akumuliatoriaus Technologija yra Skirtingi?

Specifikacijos

Kitiems Rekomenduoju

Mokėjimo Terminai T/T EXW 30% TT iš anksto, likučio mokėjimas, mokamas prieš vežimą.FOB, CFR(C&F) 30% TT iš anksto, mokėjimas prieš balanso kopija BL.CIF LC Daugiau nei $50,000.0 priimame LC žvilgsnio.Pristatymo Laikas Apie 7-10days gavęs mokėjimą remiantis vieno konteinerio.

Kviečiame pasinaudoti Prekyba Užtikrinimo, jūs galėsite mėgautis:

100% produkto kokybės apsauga

100% laiko siuntos apsauga

100% mokėjimo apsaugos jūsų padengta suma, Pakavimas ir Pristatymas

1. Produktas, Turtingas Mūsų įmonė yra įsikūrusi didžiausia Kinijos didmeninės prekybos rinkoje.Bet kokio produkto jums reikia, gali būti siunčiami į mane su produkto nuotraukomis ar modeliai.Aš duosiu tau žemiausia citata, kaip greitai, kaip įmanoma, ir tada įdėti produktą į parduotuvę nusipirkti. 2.Kokybės Užtikrinimo Visi produktai parduodami parduotuvė yra originali, prašome būti tikri, kad perkate!Jei turite klausimų dėl produkto, susisiekite su mumis dėl Taiji.lt ir mes pasistengsime atsakyti jums per 12 valandų! 3.Paslaugų Garantija Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, ir jums bus taip pat gauti 5 taškų atsiliepimų. 4. Pristatymas Garantijų paketą, informacija gali būti atsekti.Jei negavote pakuotės po 60 dienų, jūs galite susisiekti su mumis ir mes grąžinsime jums visiškai.

Žymos: atsarginė baterija, baterijos saulės stotis, 24v 250ah, 20a bandomųjų, 9900mah, 18650 baterija recharg, 4210 mppt, bateri įkroviklis, 40a epever mppt saulės įkrovimo valdiklis, battry.

Charakteristikos

Tipas Rankinių Įrankių Dalys

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

12V 24V giliai ciklo 250Ah baterijos saulės gelio saulės švino krištolo ličio baterija saulės saugojimas

12V 24V giliai ciklo 250Ah baterijos saulės gelio saulės švino krištolo ličio baterija saulės saugojimas

Panašūs produktai: