Gero charakterio Pluošto dėžė skelbimai laišką weldlaser suvirinimo mašina su pluoštinių-optinių rankiniai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5 147.69

Dalintis

Apie prekę

Gero charakterio Pluošto dėžė skelbimai laišką weldlaser suvirinimo mašina su pluoštinių-optinių rankiniai Prašymo pavyzdys:

Jis gali plačiai naudojamas mobiliojo telefono komponentai, kompiuterių korpusai, nerūdijančio plieno,virtuvės reikmenys, termosai, davikliai, automobilių dalys, pelėsių dalys, seifai, paskirstymo dėžutės, medicinos įranga, akiniai ir laikrodžiai, papuošalai, nerūdijančio plieno, aliuminio gaminių,vario gaminiai, lieti medžiagų ir kt.Privalumai

Pagrindinės Funkcijos: Įranga, Lankstus, ne - kontaktinio suvirinimo yra lankstesnis dalys, kurių negalima paliesti.

Lazerio spindulys leidžia laiką ir energiją, padalijimas,lazerio perdavimo ir atskirta lazerio realizuoti energijos padalijimas arba tarpinio laiko matavimas.

Į šviesolaidžio perdavimo prietaisas gali būti tvirtinamas prie kompiuterio ir atskirti nuo pagrindinės.

Jis gali būti taikomas, tvarkyti sudėtingus ruošinius su įvairių formų sumažinti reikalavimus, armatūra,taip, kad viena mašina gali būti naudojama daugiau,taikymo sritis gali būti išplėsta, ir adaptablilty įrangos gali būti patobulintas.Lazerio apdorojimo vadovas turi rankinis fousing ir deramo klientų tikrinimo kontrolės funkcijos.Produkto Aprašymas Apžvalga:

Kišeninis Lazerinis suvirinimo aparatas yra lazerinio suvirinimo įranga, kuri porų didelės energijos lazerio spinduliai į optinio pluošto, po tolimojo perdavimo, tada virsta lygiagrečiai šviesos per collimating veidrodis turi būti sutelktas į darbo gabalas įgyvendinti suvirinimo.Tai kišeninių suvirinimo galva,lengva suderinti suvirinimo siūlės daugiakryptės juda. 5 metrų ilgio šviesos išvesties kabelį su didelių juda intervale.Gali būti prijungta prie robotas pasiekti šešis-tris ašis-link suvirinimo, kuris tinka didelių darbo gabalas, suvirinimo, nereguliarus darbo gabalas suvirinimo.Modelis TPW200 Maitinimas 380V/50HZ Pasikartojimo dažnis 0.5-100HZ Vieno Impulso Energija 80J Impulso Plotis 0.1~20ms Bangos 1064nm Vietoje Skersmuo 0.2~3mm, Aušinimo Sistemos, Vandens Aušinimo Lazerio Galia 200W/300W/400W/500W Bruto Svoris 450KG Įmonės Informacija

Mūsų Įmonė Infor macija:

Mūsų Paslaugos

Paslaugos:

Išankstinio pardavimo paslauga:

1. Visus techninius klausimus bus atsakyta kaip įmanoma greičiau.

2. Mašinos video yra.

3. Į visus klausimus apie mūsų bendrovė bus elgiamasi.

Po pardavimo paslaugos:

1. Profesionalių darbuotojų, diegimo ir mokymo, jei reikia.

2. Pasaulinė Bendros Draudimo, Visą Gyvenimą Priežiūra

3. Greičiau pristatymo, mes palaikysime mūsų vienintelė medžiaga, norėdami padaryti akcijų, jei geri pardavimai, tada patogu ir naudinga.

4. Nemokama Profesinio Mokymo Paslauga Sistemos

5. Vienerių metų garantija.

6. Profesionalių techninių specialistų komanda ir pardavėjas padeda jums su trikčių šalinimas.Naudojimosi Internetu ir telefonu bet kuriuo metu, kai to reikia.DUK

Dažnai užduodami klausimai:

1. Kokios eksploatacinės medžiagos lazerio suvirinimo aparatai?

Pagrindiniai reikmenys lazerio suvirinimo mašina yra lazerio ksenoniniai žibintai, kurių tarnavimo laikas apie 8 mln. kartų.Apskaičiuojant yra apie 5 valandas per dieną, apie 6-12 mėnesių.Jei jūs naudojate mažiau, pakeiskite jį, kai tik kas 1-2 metus.Mes naudojame Ksenono lempa iš geriausių Anguang Kinijoje.Žemiau 300W yra xenon lempos, ir 400W ar daugiau yra du xenon žibintai.

2. Kaip aš galiu padaryti, jei mašina negerai?

Jei susiduria su tokiomis problemomis, prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu ir nebandykite taisyti mašiną pats ar kas nors kitas.Mes atsakymo per 24 valandas, kaip greitai, kaip mes galime ją išspręsti už jus.

3. Kokie privalumai lazerinio suvirinimo?

Lazerinio suvirinimo neturi reikalavimai technikai, jis yra greitas norėdami pradėti, nėra šilumos deformacijos po suvirinimo, ir ji gali būti naudojama be poliravimo ir šlifavimo.

4: Savo mašinos dydis netinka mano dydis.Bet kokie pasiūlymai?

Turime įvairių veleno galia tipų, skirtingų aušinimo sistemų ir kontrolės sistemas.Siekiant suteikti jums su pilna lazerio taikymo sprendimas, geriausias pasirinkimas jūsų lazerinė įranga su didelių sąnaudų efektyvumo Pakavimas ir Pristatymas

Pakavimas:

Standartinis 3 sluoksnis eksporto paketas

1, Outerside faneros paketas su metalo diržo

2, vidutinės putų

3, vidinėje pusėje vandeniui filmas

Pristatymas:

Bendradarbiaujame su daugeliu laivybos įmonė, kuri turi daug patirties vandenyne transportas bus užtikrintas savo lazerinio suvirinimo mašinų sauga.

Kontaktai

Pavadinimas:Annie

MOB / WhatsApp / Wechat : + 86 - 17854121510

E-mail / Skype : Annie (@) topcnc.net

Žymos: 200pcs ananasų sėklos, 6xl moterų sexy nighty, Iki 2015 m. moterys krepšys oda, ancor jūrų terminalų, and48 klavišą kopijavimo aparatas, 18650 vandeniui atsparus dėklas, ir1 batai air jordans, 6xl jumper ponios vilna, 200pcs beždžionė žymą.

Charakteristikos

Kontrolės sistema IPC/PLC
CNC arba Ne cnc
Prašymas Pelėsis Suvirinimo
Maitinimo Šaltinis 380v/50HZ
Aušinimo sistema Aušinimo Vanduo
Vieno Impulso Energija 80J/100J/120J/150J
Sąlyga Naujas
Lazerio bangos ilgis 1064nm Lazeriu, Suvirinimas
Modelio Numeris tpw
Židinio Vietoje Skersmuo 0.2~3mm
Produkto pavadinimas Pluošto dėžė skelbimai laišką weldlaser suvirinimo mašina su ląsteliena-opt
Pasikartojimo dažnis 0.5-100HZ
Impulso Plotis 0.1-20ms

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Gero charakterio Pluošto dėžė skelbimai laišką weldlaser suvirinimo mašina su pluoštinių-optinių rankiniai

Gero charakterio Pluošto dėžė skelbimai laišką weldlaser suvirinimo mašina su pluoštinių-optinių rankiniai

Panašūs produktai: