63mm Crystal Clear Naujas Suncatcher Prizmę Sieniniai Šviestuvai Įvairių Formų Liustra Priedai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€12.28

-36%

€19.19

Dalintis

Apie prekę

63mm crystal clear Naujas Suncatcher Prizmę Sieniniai Šviestuvai įvairių formų Liustra Priedai

Pavadinimas:Skirtingos Formos Suncatcher Prizmę Dydis:63mm Spalva:skaidrus(vieną kriaušių 、kiaušinių、auskarai、vėžlys、 senas liutnia、šukutės、longan、 kalėdų eglutė、dvigubai lašelinę、dvigubai kriaušių、naujas šukutės、naujas tinklelis) MOQ:10vnt Medžiaga:Krištolas Naudojimas:Sietynas, pakabučiai, apšvietimo įranga, dalys, namų/vestuvių papuošimas Privalumas: konkurencingą kainą ir griežtai kontroliuojamos kokybės Patikrinimo: kiekvienas gabalas yra tikrinami pagal šviesos QC darbuotojai su ne nulio, jokių burbulų, jokių linijų ar audžia viduje medžiaga

kitų formų crystal prism pakabučiai jums nuoroda, galite spustelėkite paveikslėlyje, arba susisiekite su manimi tiesiogiai:

Mes taip pat turime įvairių tipų krištolo karoliukai jūsų nuoroda: aštuonkampis, karoliukai,snaigės karoliukais,drugelis karoliukai,širdies karoliukai,gėlių karoliukai,rozetės karoliukai,star, granulės,kvadratiniai karoliukai,pagoda karoliukai,rondelle karoliukai,bicone karoliukai,32 facted apvalūs karoliukai,sklandžiai apvalūs karoliukai ir tt

Esame profesionalų kristalų gamybos ir užsienio prekybos bendrovė.Mūsų kokybės produktų yra 100% garantuotas ir galima įsigyti su pasitikėjimu.Žinoma, mūsų produktų kainos tikrai mažiausios kainos galime duoti.Vis dar yra daug veiklos mūsų parduotuvės, jūs galite sekti mumis, norėdami gauti dėmesio, dovanų ir tada pirkti, bus būti labiau ekonomiškai efektyvi.Jei negalite rasti produktą, kurį norite parduotuvėje, galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo darbuotojai pokalbių, mes esame kompanija su daug produktų.Žinoma, jei turite kokių nors klausimų apie gaminį, jūs visada galite susisiekti su mūsų darbuotojais.Mes atsakysime jums kaip įmanoma greičiau.Kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėje.

1.Prekės Bus Išsiųstos Per 2-7 darbo Dienas, Gavus Mokėjimą Ali-express". 2.Paliksime Sekimo Numerį, Dėl Jūsų, Kad, Kai Mes Išsiųsti Paketą.Siuntimo Informacija bus Atnaujinti Po Kelių Dienų.Ji taip Atsitinka, Kad Jūs negalite, Patikrinkite Informaciją Apie Svetainę

1.Jūsų Patenkinamas Yra Tik Mūsų Siekimas.Jūsų Atsiliepimai Yra Labai Svarbus Mums. 2.Prašome Palikite Mums Penkių Žvaigždučių Kai esate Patenkinti Savo pirkiniu. 3.Prašome nesuteikia Mums Neigiamų Atsiliepimų, Jei esate Nepatenkinti Su Jūsų Pirkti, Ir Nedvejodami Susisiekite su Mumis, Mes jums Išspręsti Visas Problemas Su Jumis. 4.Prašome Don ' t Atviras Ginčas dėl kitų Priežasčių, Prieš Susisiekdami Su Mumis, Ir Mes suteiksime Jums Gerą Sprendimą.

1.Jei Dėl Kokių Nors Priežasčių Jūs Nepatenkintas Mūsų Produktus, Prašome Susisiekti Su Mumis Per 7 Dienas. 2.Tik Nenaudota, Nesugadinta Ir Pradinę Būklę Elementą, Gali Būti Kvalifikuotas Grįžti. 3.Pirkėjas Yra Atsakingas Už Grąžinimo, Laivybos Mokestis.

Žymos: stiklo prizmė, suncatcher krištolo stiklo prizmė, regos prizmę, angel suncatcher, crystal vyniojimo prekes, stiklo liejimo prekes, stiklo prizmė suncatchers, suncatch, žvaigždžių prizmę suncatcher, vitražo angelas suncatcher.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas drop crystal
Skersmuo 63mm
Modelio Numeris Lempos Sieniniai Šviestuvai Lašai
Aukštis 63mm
Medžiaga Crystal
Naudoti Šviestuvo pakabučiai, apšvietimo įranga, dalys, namų/vestuvių papuošimas
PREK.KOD 10VNT
spalva Aišku
vieta origion Zhejiang,Kinija(žemyninė)
Pavadinimas Suncatcher Prizmę
Plotis 63mm
Dydis 63mm
Privalumas Konkurencingos kainos ir griežtai kontroliuojamos kokybės
Ilgis 63mm
Formos Daugiau nei 10 figūros gali būti parinkta
Elemento Tipas Krištolo Sietynas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

63mm Crystal Clear Naujas Suncatcher Prizmę Sieniniai Šviestuvai Įvairių Formų Liustra Priedai

63mm Crystal Clear Naujas Suncatcher Prizmę Sieniniai Šviestuvai Įvairių Formų Liustra Priedai

Panašūs produktai: