1set Tinka Cadillac SRX Universalus versija Juodo Aliuminio lydinio Stogo bagažinės sijos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€116.26

Dalintis

Apie prekę

Parduotuvės kategorija

Registruotis Dabar !Taip pat galite, pavyzdžiui, 1set Tinka Cadillac SRX Universalus versija Juodo Aliuminio lydinio Stogo bagažinės sijos Produkto Aprašymą, Prašome nusipirkti prieš ar po, parašykite mums, pasakyk man savo modelius ir metus, tai geriausia turėti nuotraukas, jūsų automobilio, siekiant mes išsiųsti projekto geresnis tikslumas ir tinkamumas

Pritaikomumas: Už Cadillac SRX

Laivybos laikas:14 darbo dienų gausite Jungtinėse amerikos valstijose, kitose šalyse ir regionuose, per 20 darbo dienų.

Tai aukštos kokybės stogo krovinių stovo sistemą, yra pritvirtinti prie transporto priemonių.Stogo krovinių stovo, kuris leidžia šį krovinį bagažinės būti labai patvarus, beveik jokios oro sąlygos.

Šio stogo krovinių stovo prideda vertingos vietos ant stogo, iš automobilio, stovyklavimo įranga, bagažo ir naudinguosius krovinius.Stovo yra lengva įdiegti ir stovai esamų stogo kryžiaus barai.Laikyti ir gabenti krovinius iki 150 kg. ant jūsų automobilio stogo su šiuo krovinių stovo.

Visiškai nauja, originalioje pakuotėje.

Tvirta konstrukcija

Stogo bagažinės automobilių, sunkvežimių, ir Visureigius

Reguliuojamas stovo tinka savo daiktus

Pridėti daugiau priemonę į jūsų transporto priemonės

Greitai prijungti ir įdiegti lengvai

Nuotraukos yra tik reprezentacijos tikslais.Faktinė dalis gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos parodė.Jūs gausite tinkamą stogo bagažinės pagrindinio vežėjo kryžiaus barų konkretaus modelio nurodyta.Spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos parodė.

Pagamintas iš aukštos kokybės šviesos svorio Aliuminio lydinio Pagrindinis korpusas.

Ateina su spynos, raktai ir visos aparatūros įdiegti reikia.

Lengva įdiegti, jokių pakeitimų reikia.Jei jūs negalite įdiegti, prašome ieškoti profesionalų montavimą darbuotojai.Šiuo metu įrenginys yra sugadintas, mes ne pateikti sąnaudų sąskaitą.

Pakuotės turinys: 2vnt Nestandartinio Bagažo lentyna + Montavimo priedai

Mokėjimo Pristatymo informacija pardavimo Sąlygos Apie mus Susisiekite su mumis ir Mokėjimo tvarka 1.Mes priimame PayPal tik.

2.Apmokėjimas turi būti gautas per 7 darbo dienas nuo aukciono uždarymo.

3.Prašome palikite pastabą dėl savo specialių pageidavimų e.g.Spalvos ar Dydžio) ebay pastaba kai jūs turite sumokėti tvarka.

4.Bet kokį specialų prašymą, negali būti priimtas po 48 valandas nuo mokėjimo, nes dauguma užsakymų bus tvarkomi per 2 dienas ir išsiųsti Pristatymo informacija Britanija, Kanada, Australija, Prancūzija, Rusija, Ukraina, Saudo Arabija, Izraelis, Norvegija, Brazilija.(Per Kiniją e-Paketinių 7-12 dienų, pasiekti ir suteikti sekimo numerį.)

Kitų šalių ir regionų naudos greičiausias gabenimo paslaugas, pavyzdžiui, Fedex/DHL ir pateikti sekimo numerį.Atsiradusių papildomų transportavimo išlaidų, bus pateikta pirkėjui.DHL ir Fedex transporto projektą reikia telefono numerį,todėl, prašome palikti savo numerį man.

1. Mes laivas visame Pasaulyje.

2. Mes laivas jūsų užsakymų per 1-5 darbo dienas po apmokėjimo pašalinta.

3. Prekės, vežamos iš KINIJOS Po oro paštu, pasiekti dauguma šalių per 15 iki 45 dienų.Projektas su sekimo numerį

Jei jums reikia pasirinkti EMS, prašome susisiekti su mumis.Bet reikia imti papildomas siuntimo išlaidas.

4. Deivery laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 30 dienų.Jei jums nereikia gauti elementą after30 dienas,Prašome susisiekti su mumis, mes jums ištirti ir išspręsti pristatymo problema.

Susisiekite su mumis žinute, jei yra kokių nors klausimų ar problemų, susijusių su produkto, mes padarysime viską, kad rasti atsakymą ir išspręsti šią problemą už jus.Mes gerbiame kiekvieną klientą ir tikimės, kad mes galėtų būti traktuojami. :)

Esame profesionalus automobilių apdailos prekybininkas, jei norite, kad jūsų automobilis shinny atrodo, prašome susisiekti su mumis.

Jei esate patenkinti mūsų paslaugos,prašome palikti KETURI 5-Išsami Pardavimo Reitingas (DSR),Ačiū!

Jei nesate patenkintas mūsų paslaugos ar prekės,prašome kreiptis į mus, mes padarysime viską, kad išspręsti problemas.Ačiū už jūsų supratimą.Pardavimo sąlygos 1.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Netural arba Neigiamų atsiliepimų, jei esate nepatenkinti mūsų paslaugas arba produktus.Geras bendravimas yra naudinga tiek mums išspręsti bet kokias problemas ir klausimus.Mes esame perspektyvi, kad stengiamės suteikti geriausias paslaugas ir 100% pasitenkinimo vertingų pirkėjas, kaip jūs

2.Visos prekės yra naujos.Jei ji nėra naujų sąlygų, grąžinamoji išmoka yra siūloma.Kitaip, pakeitimas gali būti siūlomi nekokybiška prekė.Mes keisis ar duoti pardavėjas kredito pirkėjui.

3.Rašykite mums visiems grąžos ir keistis laivybos ir tvarkymo mokesčiai negrąžinami.

4.Klientai yra atsakingi už grąžinti shippment mokestis, išskyrus tuos atvejus, dėl neteisingai siunta ar gaminius su trūkumais, derinimo.Apie tai mums, Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami rašykite mūsų tarnybos specialistai 24 Valandas per Dieną, 7 Dienas per Savaitę, ir mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu.Jei jokio atsakymo per 24 Valandas, prašome patikrinkite šlamšto pašto dėžutę ar maloniai jį išsiųsti į jav.Susisiekite su mumis, Mes labai vertiname jūsų TEIGIAMUS atsiliepimus.Prašome nepalikite neigiamą arba neutralų atsiliepimą, be jokio kontakto.Jei negavote prekės per 30 dienų, prašome susisiekti su mumis ir mes pasirūpinsime, grąžinamoji išmoka.

Žymos: kūdikio daiktai naujagimiui, custom graviruoti pakabukas, dviračių puodelis, kavos emalį, metalo ovalo formos, etiketės mažas, dovanų rinkinys arbata, veidrodis sunglases, cadillac cts-v, casita.

Charakteristikos

UPC 190672100174
Prekės Pavadinimas WAYPOINT
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Gamintojas Dalies Numeris xlj10612
Garantija 2 metai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1set Tinka Cadillac SRX Universalus versija Juodo Aliuminio lydinio Stogo bagažinės sijos

1set Tinka Cadillac SRX Universalus versija Juodo Aliuminio lydinio Stogo bagažinės sijos

Panašūs produktai: