Quadro sienų paveikslai Rankų darbo cavnas abstrakčiai aliejaus tapybai miesto tilto kraštovaizdžio namų puošybai plakatas kambarį hotal

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€32.80

-50%

€65.60

Dalintis

Apie prekę

SVEIKI ATVYKĘ Į MŪSŲ PARDUOTUVĖJE!

Be rėmo ir varžtai reikmenys / Tik rankų darbo, drobė, tapyba ; Pastaba: 1INCH=2,5 CM ; Labai džiaugiuosi, kad jums pasirinkti savo produktus, ir į parduotuvę.Tikiuosi, kad jums yra malonu apsipirkti laiką!Jei turite kokių nors klausimų, prašome leiskite man žinoti.Aš visa širdimi už jūsų paslaugoms.Ačiū !

Tapybos Paroda

Bendrovė Įvadas

Mes esame didmeninės tiekėjas aliejaus tapybai Kinijoje!KARALIUS-H įmonė yra įsikūrusi Kinija shenzhen dafen tapyba yra grynas rankomis dažyti aliejus, tapyba dailininkų ir menininkų bendradarbiauti vieno langelio serviceThere yra šimtai puikių tapybos menininkų čia.Jie mėgsta meną, gyvenimą ir turi ypatingą kūrybiškumą.Mes dažų jūsų nuotraukas ir skirtingų stilių, paveikslai, pavyzdžiui, abstraktus, meno, kraštovaizdžio ir kt.Žinoma, mes teikiame produktą pagal jūsų poreikį.Didelis , patyrusių menininkų, bet pigiausią kainą, kad mes labai mažai pelno iš kiekvieno dažymo !

DUK

Q: yra tapybos rankų darbo?

A: taip, 100% rankų darbo naftos tapyba ant drobės ,bet dėl to, kad tai yra rankomis dažyti meno kūrinys, jis gali būti šiek tiek skiriasi su nuotrauka, prašome suprasti.

Q: Kaip padaryti, kad jums paketas jūsų Aliejaus Tapybai?

A: Paprastai,mes padengti tapybos polyfoam ir tada roll jį su sunkiai vamzdis naršymo , po to mes deformuoti jį su plastiko ne laikyti jį geros būklės.

Specialios paslaugos:

1 - Jei norite, kad kitas dydžio/spalvos/image, prašome susisiekti su mumis, mes galime tai padaryti. 2 - Tapyba, suvyniotos į laivą, jei norite specialus paketas, prašome mums pranešti. 3 - Drop laivyba yra prieinama.

Atsiliepimai ir Susisiekite su mumis

1 .Jei jūsų netenkina šis sandoris dėl bet kokios priežasties, prašome susisiekti su mumis prieš palikti neigiamą atsiliepimą.Prašome suteikti mums galimybę padaryti viską, siekiant išspręsti problemą. 2 .Visi mūsų produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės, prieš išvežant.Jei įsigytų gavote yra defektų, prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu, mes turėtume atsiskaityti.

Žymos: akiniai, rėmeliai katė eue, jingle bell amatų įdomus, jinios1000 dantų šepetėlis, akiniai flipon moteris, jinglebell kačių antkaklis, jinhao 159 roller pen, jingle bells 13mm daug, jinglr suknelė aplikacijos, jinhao 9009 ballpoint.

Charakteristikos

Tapybos stilius 100% Rankomis dažyti ant Drobės
Stilius Modernus
Paramos Bazės Drobė
Tipas Naftos Paveikslai
Technics Rankomis Dažyti
Dalykai Kraštovaizdžio
Vidutinis Aliejus
individualų dydį Taip, gali pasiūlyti
Medžiaga Aukštos Kokybės Drobė, Dažai
Formos Horizontalus Stačiakampis
Kokybė Aukštos kokybės
Rėmelio režimu Neįrėminti
Individualų Spalvos Taip, gali pasiūlyti
Modelio Numeris naftos tapyba
Prašymas Sienų Apdaila / Dovana draugui
Originalus Taip
Rėmas NE TIK Rėmas Drobė, Tapyba
Forma Vieną
Prekės Pavadinimas KARALIUS-H
Individualų Nuotrauka Taip, gali pasiūlyti

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Quadro sienų paveikslai Rankų darbo cavnas abstrakčiai aliejaus tapybai miesto tilto kraštovaizdžio namų puošybai plakatas kambarį hotal

Quadro sienų paveikslai Rankų darbo cavnas abstrakčiai aliejaus tapybai miesto tilto kraštovaizdžio namų puošybai plakatas kambarį hotal

Panašūs produktai: