Aukštos quallity Didmeninės Nauja Elastingas Tvarstis imperijos Sijonas Moterims aukšto juosmens Kelio Ilgis, Sijonai, SK01

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€27.67

Dalintis

Apie prekę

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje Mūsų paslaugų pirkėjui: 1. Mes gamykloje tiesiogiai, su geriausios kainos ir aukštos kokybės & greitai gamybos .Nuleisti ir Didmeninės yra priimtina, pls siųsti man pranešimą, jei jūs turite didelį kiekį.Thnaks! 2. Mes gali pažymėti paketą, kaip DOVANA, ir teigia, mažesnė kaina už jus. 3. Galėtume siųsti produkto paveikslėlius jums po to, kai mokėjimo 4. Mes visada laivo paketas jums be mažmeninės langelyje,pls atrodo jis atidžiai prieš jums pateikiant užsakymą, ir kad mokėjimo.Rusijos Draugas: pls palikti savo vardą, pavardę (pirmoji,vidurio ir pavardė) ir teisingą adresą ( Butas Nr. Gatvė, Miestas, Regionas ir šalis), kai jums mokėjimo Dėmesio: Jei turite kokių nors klausimų apie produktus, dydis, kainų ir shippng mokestis, pls jaustis laisvai conatct mums, o ne pradėti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą .Labai ačiū!

Šių dydis informacijos nuoroda, Pls galima 1-2cm skiriasi dėl rankinis matavimas

Pirkėjas rodyti:

Mokėjimo>>

Jei jums nereikia gauti prekes per 60 dienų grąžinti visą Jūsų pinigai yra saugūs Taiji.lt sąskaitą , Prašome patvirtinkite su Taiji.lt ir išleisti pinigus, po to, kai prekės yra pristatytos.

pristatymas :

1, mes nemokamas pristatymas tik Kinija paštu sklypo, o ne EMS, kai jūsų užsakymo 150$, ir gali būti EMS arba DHL nemokamas pristatymas jums.

2, Kinijos pašto siuntinių trunka apie 15 iki 30 dienų atvykti, EMS arba DHL trunka apie 3 7 dienas pasiekti, kai kurios sritys gali būti ilgesnis.

3, kai jums mokėjimo, mes pasirūpinsime, pristatymas jums 3 iki 7 dienų, išskyrus ypatingas aplinkybes, prašome palaukti!!!

4, kai produktai yra sandelyje situaciją,mes nedelsiant informuosime.

Atsiliepimai :

1)Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didžiosios atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktą ar paslaugą, labai jums ačiū !!

2)Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jus laimingą prekybos nuotaika čia.Ačiū!

Ką nors reikia,tiesiog jaustis laisvai susisiekite su mumis.

Žymos: b131, Yamaguchi, mp36, ZOCDOU, dux, kilot, kurdistano, scren, pippen, kangen.

Charakteristikos

Lytis MOTERIS
Elemento Tipas Visas Ilgis
Drop laivyba Mes Siūlome Lašas Laivybos
Prekės Pavadinimas ERDAOBEN
Medžiaga Poliesteris
Siluetas Pieštukas
Modelio Numeris DN180
Apdaila NĖRA
Sezonas pavasarį, vasarą
Suknelės Ilgis Kelio Ilgis
Modelio Tipas Kietas
Dydis Rasti XS S M L
Talėja imperija
Stilius Mados

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Aukštos quallity Didmeninės Nauja Elastingas Tvarstis imperijos Sijonas Moterims aukšto juosmens Kelio Ilgis, Sijonai, SK01

Aukštos quallity Didmeninės Nauja Elastingas Tvarstis imperijos Sijonas Moterims aukšto juosmens Kelio Ilgis, Sijonai, SK01

Panašūs produktai: