Nauja Išpardavimas
Baterija Deji®Iph8plus Padidinti

Baterija Deji®Iph8plus "iPhone" 8 Plus didelės talpos (3060mAh) + Rinkinys

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€16.92

Dalintis

Apie prekę

Kai telefonas pradeda spontaniškai išjungti, per greitai, įkrovimo/iškrovimo-jums turėtų keisti bateriją.Norėdami tai padaryti, nereikia gaišti laiko ieško aptarnavimo centre, visa informacija galima užsisakyti Internetu.Nėra originalios atsarginės dalys "iPhone", taigi jei jums sako, kad jūs perkate Akumuliatorių, skirtą "iPhone" 8 Plius originalus, yra netiesa.Visas mėgstamas prietaisas yra dėl bendradarbiavimo daugelio gamintojų, ir baterija yra ne išimtis.Jei originalios baterijos išnaudojo pati, reikia papirkti, analoginis.Mūsų internetinė parduotuvė siūlo Bateriją, skirta iPhone "8 Plius" padidėjęs pajėgumas , Kuris praėjo kokybės kontrolės ir turi visus atitinkamus sertifikatus.Garantija visą produktų asortimentą, yra numatyta.

Gamintojas pasilieka teisę keisti išsamumą, pakavimas, specifikacijos ir išvaizda, be išankstinio įspėjimo.

Dėmesio!Būkite atsargūs, kai įdėdami bateriją savarankiškai.Jei nesate tikri, kad jūs galite įdiegti bateriją teisingai, prašome susisiekti su specializuotų paslaugų, nenutrūktų jūsų telefono.

Atkreipti dėmesį į suderinamumą!Labiausiai baterijos yra universalios, tačiau turi griežtai apibrėžtas sąrašas suderinamas modeliai.Prašome studijų baterija pakeičiamumas, prieš pateikiant užsakymą.

Pavyzdys: bateriją, skirta iPhone 5S yra suderinama su baterija, iPhone 5C.Tačiau, tai ne visi tinka montavimui "iPhone" SE.Dėmesio!

Žymos: 8 pin vaizdo plokštė, 8 pin pci, 8 pin usb, 6 pin, 6 8 pin, 8 pin laidas pratęsimo, cabl, 8pin, 2 6 pin, cabl iphon.

Charakteristikos

Baterijos Talpa(mAh) 2801mAh-3500mAh
Kokybės Sertifikavimo PCT
Kilmės TW(Kilmės)
Prekės Pavadinimas DEJI
Originalus ar Ne Suderinamas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Baterija Deji®Iph8plus

Baterija Deji®Iph8plus "iPhone" 8 Plus didelės talpos (3060mAh) + Rinkinys

Panašūs produktai: