ArtSailing drobės abstrakti tapyba psichodelinio meno erdvės debesies Nuotrauka Plakatus spausdinti HD Atspausdintas 3 gabalus sienos menas namų dekoro

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.16

Dalintis

Apie prekę

Šis paveikslas yra SPAUSDINAMI NE HANDPAINTED !!!

Mes turime 2 variantus šis paveikslas-Su Rėmeliais , Ar Ne Rėmeliais .Prašome pasirinkti vieną variantą, kai jūs perkate.

Su Rėmeliais-tai tapyba buvo užtempta ant medinio karkaso, pasirengę pakabinti!

Ne Įrėminti reiškia, drobė tik.

Dydis:

dydis 1: 30x60cmx3pcs ( 12x24inchx3 )

dydis 2: 40x80cmx3 vnt ( 16x32inchx3 )

dydis 3: 5 0x100cmx3 vnt ( 20x40inchx3 )

dydis: 20X40cmX3 vnt (8x16inchx3)

Pristatymo Terminas:

1.Kiekis

2. Kiekis tarp 10 ir 100 vienetų/rinkiniai: 7-15 dienų

3. Kiekis virš 100 gabalas/rinkiniai: 15-20days

Nemokamas Pristatymas:

Šis elementas Nemokamas pristatymas per China Post Oro Sklypas.Ji paprastai trunka 20-40days atvykti.Mes taip pat pateikti pristatymas per EMS, pridėti šiek tiek papildomų laivybos kaina.

Nuotraukos nemokamai:

Mes galime jums atsiųsti savo nuotraukas be vandens ženklas, skirtas ir verslo bendradarbiavimą.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu internete pranešimą arba el. laišką.

Tinkinti Tapyba:

Jei norite mums atsispausdinti nuotraukas, nuotraukas, prašome susisiekti su mumis laisvai.Mes pasistengsime atsakyti per 12hrs.

**Teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus verslui .Mes darome viską, kad pateikti aukštos kokybės prekės jums ir ačiū už teigiamų atsiliepimų.Jei yra problema su jūsų užsakymą, būtinai susisiekite su mumis.Manau, kad mes galime, kad esate patenkintas per mūsų pastangas.Mes tikimės, kad tai ne tik operacijos, bet taip pat padaryti savo gyvenimą geresnį.Ačiū!

Pastaba: Kaip ir apšvietimo efektai, objektus, gal šiek tiek skiriasi nuotraukos.

Pasirinkti dizaino pls spauskite čia:

Nuoširdų bendradarbiavimą, Remti savo sėkmės!

1.Didelis Kad Big Nuolaida!Sveiki didmeninė įrėminti/neįrėminti tapybos ir dropshipping.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laisvai.Ačiū.

2.Mokėjimo Methords

Sąlyginio deponavimo

Mes siūlome Sąlyginio mokėjimo (greitai, lengvai ir saugiai).Žinokite, kad grąžinamoji išmoka bus išduota tuo pačiu būdu, kad pirkėjas sumokėjo mums.

Kreditinės Kortelės:

Mes galime priimti visų rūšių pagrindinių kredito kortele (visa/Master/Discover/American Express) per sąlyginio Deponavimo, ir vis dar galite sumokėti kreditine kortele kaip svečias narys, sąlyginio Deponavimo, kai jūs pamiršote savo sąlyginio Deponavimo slaptažodį ar jūs neturėjau Depozitinę sąskaitą nustatyti.

Visi kiti mokėjimo būdai ir galimybės:

Visi kiti mokėjimo būdai, rašykite man pirmą kartą, prieš perkant įsitikinti, kad aš, sutiktų savo mokėjimo galimybes.Paprastai, mes don ' t pasiūlyti pikapas paslaugų.

Grąžinimo Politika

1) Jei turite bet kokius klausimus apie prekes gavę tai, prašome susisiekti su manimi pirmą kartą.Nepalikite visus atsiliepimus dėl Taiji.lt, jums bus patenkintas mano atsakymu ir mūsų klientų aptarnavimo.

2) Tik sugadintas, klaidingai elementai yra taikomi grąžinami.Prašome susisiekti su mumis iš karto, prieš grįžtant elementus (tokios pat būklės, kaip tai buvo atsiųsti jums).Mes padarysime naują tapybos tau ir išsiųsime ją prie savo durų.

3) Jūsų pasitenkinimas mūsų produktai yra 100% garantuotas.Mes rengiame 100% visi ginčai ir atsakyti į visus Klausimus ir Paklausimus, per 24-36 valandas garantuotas.

4) Jei sklypas yra patvirtinta prarado, mes norėtume suteikti jums grąžinti visą

Apie mus: Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

Mes esame didmeninės naftos tapyba tiekėjas Kinijoje!Mes siūlome komercinių naftos paveikslai, aukštos kokybės tapybos ir muziejus kokybės originalus tapybos susitikti su reikalavimais, įvairių tapybos rinkoje.Mes galime dažyti įvairių rūšių stiliaus paveikslų, tokių kaip abstraktaus meno, kraštovaizdžio, gėlės, portretas, pop art ir kt.

Taip pat galime dažai pagal savo reikalavimą ar nuotraukas.Siekiame suteikti rankomis dažyti aliejus, tapyba, su aukštos kokybės ir konkurencinga kaina.

Mes tikimės, kad užmegzti nuoširdžius santykius su klientais.Jūsų verslo sėkmė yra mūsų tikslas.

Žymos: somik žaidimų ausinės, vasaros suknelė mergaitėms 5to6, tv antenos išmanųjį telefoną f, tv programų darbo chromecast, maudymosi kostiumėlį nardymo 3 dalys, metrų ir 8 metrų priemonė, saaer x epas laivai, lipdukai katės nešiojamieji kompiuteriai, saab perdavimo skysčio.

Charakteristikos

Forma Derinama
Rėmelio režimu Frameless Veidrodėliai
Formos Horizontalus Stačiakampis
Vidutinis Aliejus
Prekės Pavadinimas ENGLANT
Technics Purškiamojo Dažymo
Kilmės KN(Kilmės)
Paramos Bazės Drobė
Originalus Taip
Tipas Drobė Spaudiniai
Tinka Svetainės, Miegamojo Tyrimas
Rėmas Taip
Dalykai Abstraktus
Stilius Retro ir Nostalgiškų/Senus Baldus
Medžiaga Drobė
Spalva KELIAIS

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

ArtSailing drobės abstrakti tapyba psichodelinio meno erdvės debesies Nuotrauka Plakatus spausdinti HD Atspausdintas 3 gabalus sienos menas namų dekoro

ArtSailing drobės abstrakti tapyba psichodelinio meno erdvės debesies Nuotrauka Plakatus spausdinti HD Atspausdintas 3 gabalus sienos menas namų dekoro

Panašūs produktai: