Стерилизатор ультрафиолетовый для инструментовOkira Germix

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€22.30

Dalintis

Apie prekę

Įranga.

Sterilizer

Naudotojo Vadovas

Garantija 6 mėn.

Sterilizer ultravioletinių įrankių germix SB 1002-tai puikus būdas išlaikyti darbo įranga, švarus, laikantis visų sanitarijos reikalavimų ir saugos taisyklių, kai darbo salone.Profesionalia įranga yra gana kompaktiškas, mobilus ir lengvai naudojamas.

Prietaisas yra pagamintas iš plastiko, viduje, kuris yra UV lempa ir specialus ištraukiamas konteineris.Jame yra visos priemonės sterilizacija.Ši įranga gali būti naudojama ne tik manikiūro verslo, bet ir kirpyklos tvarkymo priemones iš bet kurių medžiagų (metalo, plastiko, medžio).

Baktericidinį lempos, kurios pagrindas yra šio prietaiso veikimą, yra gera priemonė sterilizacija.Šiuo atveju, ji yra visiškai saugūs sveikatai.Svarbu pažymėti, kad lempa su ultravioletine šviesa paveikia tik tuos mikroorganizmus, kurie yra tiesiogiai pagal savo šviesos.Todėl svarbu jį naudoti kartu su kitų rūšių sterilizacija.Prietaisas pilnai atitinka ES standartus.Veikia nuo elektros tinklo.

Žymos: 2020 nešiojamas mini dot, 18inch priekinės uždaryti, 5d apsauginis stiklas s6, 8 spalvos eyeshadow rinkinys, 9 volt "toshiba" tv led, 1 turas lipdukai qouts, 1 rublis monetos suvenyrai, "apple" žiūrėti se juosta xl, 4g antena "huawei" b528.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Skaičius lemputes 1 VNT
Prekės Pavadinimas Okira
Dezinfekuoti Tipas Ultravioletinė šviesa
Dezinfekavimo laikas ≥ 15min
Įrengimas Stalviršio
Įtampa (V) 220V
Durų Tipas Kita
Matmenys 40x24x20 cm
Galia (W) 8
Dažnis 50hz

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Стерилизатор ультрафиолетовый для инструментовOkira Germix

Стерилизатор ультрафиолетовый для инструментовOkira Germix

Panašūs produktai: