Yulu Kvailas Black Įterptųjų Tamsi Apranga Šalto, Karšto Vandens Vonios Baseino Maišytuvas Skaidymo Atskyrimo Maišytuvas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€66.27

-19%

€82.83

Dalintis

Apie prekę

trumpas įvadas

Heshan 市 Mėlynasis banginis Santechnikos Industry Co., Ltd.Dėmesio gamybos Viduriniosios klasės Gravity liejimo vonios kambarys Suvirinimo štampavimui ( Vandens Tsui Dušo maišytuvas Baseino maišytuvas virtuvės vadovas nutekėjimo ; Vonios kambario apmušalai: mokslinių tyrimų ir plėtros rankšluosčių džiovykla, kolona, žiedas, tualetinis šepetys, skystas soaper, taurės stovas, lentynos, popieriaus ritinėlio pagrindą, krepšio ir pan.Nustatyti projektavimo, Gamybos ir pardavimo Neatsiejama vonios kambarys kaip nedaloma visuma 。 Laikytis principo "kaina pirma, kokybės pirmasis" teikti klientams daugiau ekonomiškai efektyvius produktus.Įmonė yra įsikūrusi Heshan Mieste, Guangdong Provincijoje, yra šalia Kaiping Shuikou Kanalizacija Miesto.

Taikymo sritis verslo ---

& rsquo; Naudos marža & rsquo; Suprojektuoti ir pagaminti klientams Holistinis vonios kambario Produktai.Siekiant patenkinti individualius poreikius, skirtingus klientus, mes ieškome platinimo ir Oem Oem.

Dizaino koncepcija ---

&"Paprasta ir prabangus, rafinuotas ir elegantiškas" yra mūsų koncepcijos projektą.Be to, integruojant populiarus elementus, projektavimo, visi produktai yra daugiau žmogiškas, suteikiant vartotojams jausmą bajorų, elegancijos, rafinuotumo ir skonį.

Verslo filosofija ---

&"Kokybę, sąžiningumą" yra mūsų verslo filosofija.Mes visada tvirtai tikėjo, kad kokybė, realios kainos ir aukštos kokybės paslaugas yra pagrindas skatinti ir skatinti įmones.

Pirkimo patvirtinimo

◆ Šalto ir karšto vandens maišytuvai mūsų parduotuvėje, turi būti derinami su įsiurbimo žarna, kurios yra įrengtos įleidimo žarna ir vario storesnis kojoms (pvz., du dušai ir kiti maišytuvai nereikia būti suderinta su įsiurbimo žarna).Jums nereikia ne reikia pirkti juos atskirai.Jei nėra reikalo, kad atitiktų įleidimo vamzdis, prašome kreiptis į klientų aptarnavimo darbuotojams už kainą, ne vandens žarnos.

◆ Pastabos užsisakyti: Jei susidūrėte su parametrais (forma, dydis, naudoti, medžiagos, spalvos, svorio ir pan.) kad mes nenurodė, produkto aprašymas, arba, kad jūs galite aiškiai suprasti iš nuotraukos produkto, prašome susisiekti su mumis prieš užsakant, ir tada pirkti.

◆ Mokėjimo būdą Pardavėjų advokatas Alipay mokėjimų arba banko pervedimas.Mokėjimo siuntą.

◆ Apie krovinių: Krovinių apmoka pirkėjas, Stambūs kroviniai yra gabenami logistika.Krovinių paprastai yra mokama atvykus.Konkrečios išlaidos, sumokėti logistikos bendrovės gabalas-by-gabalas pagrindu (pagal tūrį arba masę).Jei yra paskirtas pristatymo logistikos kompanija, jūs galite susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba iš anksto.Keli pavyzdžiai siunčiami express pristatymas.Numatytasis rimuoti, Taktiškumas, greitas pristatymas, Pekiną ir Guangdžou.Optimalus greitis Klientai gali pasirinkti kitų express".Būtina skubiai kreiptis į klientų aptarnavimo centrą siųsti SF.

◆ Apie Pasirašymas ir Priėmimas: Prašome patikrinti, ar prekių laiko po to, kai jie yra siunčiami.Jei ne, pristatymo pranešimo gavimo per dešimt dienų, pirkėjas turi informuoti pardavėją laiku, kaip padėti užklausą apie prekes'whereabouts.Atgabenus prekes miestas logistikos stoties, kur yra klientas, pirkėjas turi patikrinti, kad prekės yra geros būklės, iki jų pasirašymo.Jei yra bet kokia žala, nereikia pasirašyti.Prašome susisiekti su mumis laiku.

Priminimas

Naudojimas ir priežiūra:

1 rekomenduojama valyti švariu vandeniu arba švelniu siurbliai reguliariai.Vandens čiaupas Paviršiaus, tada naudokite minkštą rankšluostį dirbti.Vandens čiaupas Nuvalykite sausa,

Siekiant išlaikyti Vandens čiaupas išvaizda yra šviesus ir ryškus, negalima naudoti druskos arba acto kaip bazę, valymo agentas.

2 sunku Išvengti įbrėžimų.Vandens čiaupas Ant paviršiaus, nenaudoti šiurkščios medžiagos skiaute nuvalykite, išvengti naudojant metalinės vielos ar daugiau kietųjų dalelių šveitimo medžiaga.

3 Niekada sąlyčio su organinės tirpalo ir korozinių cheminių medžiagų, siekiant išvengti žalos.Vandens čiaupas Paviršiaus danga ir įtaką Vandens čiaupas laipsnį ryškumo danga.

4 Šis gaminys yra tinkamas įrenginio baigus apdailos darbus.Vandens čiaupas Mėlynė ir korozijos.

◆ švarus

◆ Ne, nuvalykite paviršius, bakstelėkite tiesiogiai su šlapiuose rankšluosčiu.

◆ Nereikia dėvėti gręžtuvų borai.Nuvalykite bakstelėkite.

◆ Neleiskite bakstelėkite palieskite rūgšties bazės skystis.

◆ Nuvalykite su sauso minkštos medvilnės audinys.

1. Už bet kokios rūšies vandens antgalis produktų, ji nėra būtina naudoti pernelyg daug jėgos, kai perjungimo, tik švelniai pasukti ar traukti.

Ypač nenaudokite rankena, turėklai, palaikyti arba naudoti.Po produktas yra sukonfigūruoti tam tikrą laikotarpį, produktas turėtų būti išardyti ir plauti, norint pašalinti priemaišas.Produktai su žarnos turėtų būti laikomi natūralus, kad nebūtų pertraukos.

2. "Lotus" vadovas metalinė žarna vonios maišytuvas turėtų būti laikomi fiziniai tempimo valstybė, ir neturėtų būti apvynioti ant maišytuvas, kai jo nenaudojate.Tuo pačiu metu, kai naudotis ar nesinaudoti, atkreipti dėmesį, kad bendro tarp žarnos ir vožtuvas kūną, nėra formos negyvos kampu, kad būtų išvengta nesilaikantiems arba kenkia žarna.

A: kodėl mes gauti vandens dėmes ant čiaupo?

B: Nuo maišytuvas yra 100% patikrinti aukšto slėgio vandens testas, prieš išvežant iš gamyklos, tai yra normalus reiškinys, dalyvauti vandens pilstymo.Prašome nedvejodami jį naudoti

Maišytuvas Aprašymas:

Gaminio medžiaga: visi vario medžiaga,

Pagrindinė institucija, iš rafinuotojo vario: pagrindinio korpuso maišytuvas pagamintas iš aukštos kokybės 62 rafinuotojo vario luito, kuris yra pagamintas svorio liejimo technologija ir tikslumo mašinos.Tai natūrali ir ilgaamžė.

Žymos: gyvena akmens, stiklo orchidėja, savininkas virtuvės įrankis, haworthia, stalviršio kriaukle, haworthia cooperi, keraminis praustuvas, cooperi, vonios kambarys rožinė, pakaba sienos.

Charakteristikos

Tipas Ilgalaikio Palaikymo Tipas
Rankenų Vienu Rankena
Dydis 301-400mm
Modelio Numeris 1
Šalto/Karšto Vandens Kontrolės Tipas Vieno Savininko Dvigubas Valdymas
Paviršiaus Apdaila žalvaris
Paviršiaus Apdorojimas Juodas
Vožtuvas Pagrindinės Medžiagos žalvaris
Prekės Pavadinimas SerRickDon
Funkcija Matavimo Maišytuvai
Stilius Šiuolaikinio

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Yulu Kvailas Black Įterptųjų Tamsi Apranga Šalto, Karšto Vandens Vonios Baseino Maišytuvas Skaidymo Atskyrimo Maišytuvas

Yulu Kvailas Black Įterptųjų Tamsi Apranga Šalto, Karšto Vandens Vonios Baseino Maišytuvas Skaidymo Atskyrimo Maišytuvas

Panašūs produktai: