Multi-pozicija Selfie Telefono Stovas Lankstus Video Live Stalinis Telefonas Planšetinio kompiuterio Laikiklį, Tik

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€15.09

-40%

€25.15

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas

Tai yra universalus telefono laikiklį.Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, stiprių tvirtumą ir ilgaamžiškumą.Nuimamas nešiojamų ir tvirtas Tablet Stand tinka 4.7-12.9-colių "iPad" planšetiniams kompiuteriams ir telefonams ir gali būti naudojamas žaisti ir dalintis muzika per koncertus, choras, vestuvėms, šalys ir konferencijose.Jis gali būti montuojamas tiesiai ant strypo arba mikrofono stovas.

Savybės

-Spalva: Juoda.

-Medžiaga: Plastikiniai, aliumininiai.

-Dydis: Apie 18.00X18.00X34.50cm/ 7.07X7.07X13.56in.

- Nuimamas nešiojamų ir tvirtas Tablet Stand tinka 4.7-12.9-colių "iPad" planšetiniams kompiuteriams ir telefonams ir gali būti naudojamas žaisti ir dalintis muzika per koncertus, choras, vestuvėms, šalys ir konferencijose.Jis gali būti montuojamas tiesiai ant strypo arba mikrofono stovas.

- Kierat Planšetinio Kompiuterio Stovas yra plačiai naudojami Kasdieniame gyvenime, pavyzdžiui, klausytis muzikos ar TV programas, o naudojasi. - Kita vertus, žmonėms, kurie neturi kišenės drabužius, tai gali stovėti vietoje, planšetinį kompiuterį ir mobilųjį telefoną, tuo pačiu metu, todėl yra labai patogu.

- Stendas yra suderinama su 3 mobiliuosiuose telefonuose ar planšetiniuose kompiuteriuose, ir gali būti visiškai palaiko reguliuojamas stovas, leidžianti vienu metu tiesioginės transliacijos, "YouTube" ir kt.Daugelyje platformų ir keletą sąskaitų.

- IPad stovas skirtas 360° sukimosi vaizdo įrašymas, puikiai sukasi savo telefoną ar planšetinį kompiuterį į portreto režimas (vertikalią) arba kraštovaizdžio režimu (horizontaliai) rodyti skirtingus vaizdo žiūrėjimo kampai.Tabletės yra puikus vaizdo įrašą.

- Telefono ir planšetinio kompiuterio stovas yra pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, plastiko ir minkštas, neslidus silikono padas apsaugoti jūsų telefoną nuo įbrėžimų ir lengva laikyti.

Pakavimo sąrašas

1 x Pc mobiliųjų Telefonų Stendas

Žymos: oukitel tablet, tabletę xiaomi, led žiedo išmanųjį telefoną, telefono korpuso turėtojas, mikrafon telefono turėtojas, sukasi tablet lankstus telefono laikiklis iphone, darbalaukio nešiojamojo kompiuterio stovas, stovas, led trikojo žiedas, telefonas nuotrauka stende.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas Foxnovo
Kilmės KN(Kilmės)
Yra Garsiakalbis No
Suderinamos Prekės Universalus
Įkroviklis No
Tipas Stalas Turėtojas
Savybės Svorio Plėtra

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Multi-pozicija Selfie Telefono Stovas Lankstus Video Live Stalinis Telefonas Planšetinio kompiuterio Laikiklį, Tik

Multi-pozicija Selfie Telefono Stovas Lankstus Video Live Stalinis Telefonas Planšetinio kompiuterio Laikiklį, Tik

Panašūs produktai: