12 Spalvų Festivalio Kosmetikos Aliejus Art Piešimo Pigmento Dressup cowgirl Dressup Helovinas Šalis netoksiškas Kūno Dažai Veido Makiažas, Tatuiruotės Cosplay

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€11.18

-30%

€16.19

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

Netoksiškas: Priimti ne toksiškos augalų pigmento gavyba, kuri yra saugi ir patikino, ne dirgina odą.

Plastiškumas: jo geras plastiškumas, ji jums gali suteikti subtilų ir išskirtinį poveikį.

Makiažas: Tai nebus lengva, žydi taip, kaip išlaikyti gerą makiažas už dieną su savo super atsparus vandeniui ir kovos su prakaito funkcija.

Lengva pašalinti:Patogus ir lengvai pašalinti savo makiažas be šalutinio poveikio.

Derinys: Įvairių jų derinių, spalvų, gali būti naudojamas su įvairių efektų, labai praktiškas naudoti.

Specifikacija

Tipai: 1, 2

Medžiaga: Pigmentas

Spalva: 12 Spalvų

Dydis(L x W): Apie 162 x 58mm/6.38 x 2.28 colių

Galiojimo laikas:1 metai

Pakuotė:

1pc x Kūno Dažai

Skelbimas:

Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti 0.5-2cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Pastaba:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame stiliumi yra tokia pati, kaip parodyta nuotraukose,bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.

2.Palyginti išsamiai dydžių su tavo,prašome leisti 2-4cm skiriasi dėl vadovo matavimo drabužius, ačiū Visiems matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2 Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1) LAIVYBOS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, "FEDEX" trunka 3-7 dienas ,EMS trunka 8-12 dienų.Po oro paštas reikia 2-8 savaites.Tačiau visi jie priklauso nuo šalies pristatytas.

2) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

1) Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Žymos: veido dažai palett, specialiųjų efektų makiažas, makiažo dažai, zaym piešimo veidai, mini dažų paletę, paprasta specialiųjų efektų makiažas, veido tapyba, piešimas, paveikslėlių piešimo veidai, metalo dažų paletę, sponge specialiųjų efektų makiažas.

Charakteristikos

NET WT 158g
Kiekis 1pc
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas GETHOME

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

12 Spalvų Festivalio Kosmetikos Aliejus Art Piešimo Pigmento Dressup cowgirl Dressup Helovinas Šalis netoksiškas Kūno Dažai Veido Makiažas, Tatuiruotės Cosplay

12 Spalvų Festivalio Kosmetikos Aliejus Art Piešimo Pigmento Dressup cowgirl Dressup Helovinas Šalis netoksiškas Kūno Dažai Veido Makiažas, Tatuiruotės Cosplay

Panašūs produktai: