1000pcs Dantų Siūlas Threaders Dantų Siūlas Turėtojai Ortodontinis Valyti dantų krapštuką

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€14.11

-29%

€20.15

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

KOVA PLOKŠTELĖ PETNEŠOS, TILTŲ ir IMPLANTŲ: Tai siūlas threaders skirtos sriegis siūlas pagal ortodontinis petnešos, fiksuoto tiltų ir implantų.Prietaisai ir įranga yra dažnai laikoma apnašas gaudyklių, kurioms reikia papildomo valymo.

HIGIENOS LENGVIAU: Threading siūlas tarp petnešos, fiksuoto tiltai, ir dantų implantai yra beveik neįmanoma be siūlas threader.Didinti dantų apnašos, gali pakenkti sveikatai ir ilgaamžiškumui prietaisų, taip pat aplinkinių dantų.

REKOMENDUOJAMA DANTŲ HIGIENISTAI: Mūsų Tarp Dantų Valymo produktų, kad būtų lengva valyti sunkiai prieinamose vietose, kur apnašų didėjimas gali sukelti uždegimas, kraujavimas ir gingivitas.Galite reachgoal tarp-dantis valyti bent vieną kartą per dieną.

TARP DANTŲ VALYMAS: Daugelis problemos prasideda tarp dantų, kur jūsų dantų šepetėlis negali pasiekti.Mes sukūrėme kokybės produktų, kad maisto ir apnašų pašalinimas lengvas, įskaitant flossers, dantų susitvarko, tarpdančių šepetėliai, liežuvio valikliai ir stimuliatoriai.

Specifikacija:

Spalva:Mėlyna

Medžiaga: Nailonas

Kiekis: 1000pcs

Komplektą Sudaro:

1000pcs/set x Siūlas Threaders

Pastaba:

1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos.

2.Atleisk, 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Žymos: dantų krapštuką, dantų dantų krapštuką, dantų siūlas pasiimti, tarpdančių siūlas, dantų siūlas dantų krapštuką, dantų siūlas, dantų siūlas stick, dantų siūlai, valyti dantis, cleaner dantų.

Charakteristikos

Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros
Modelio Numeris 1000pcs Dantų Siūlas
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Medžiaga Nailonas
Dydis 1000pcs

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1000pcs Dantų Siūlas Threaders Dantų Siūlas Turėtojai Ortodontinis Valyti dantų krapštuką

1000pcs Dantų Siūlas Threaders Dantų Siūlas Turėtojai Ortodontinis Valyti dantų krapštuką

Panašūs produktai: