30 Nustato Sprogimo Lauke Mielas Atminties Jubiliejų užrašų knygelė "PASIDARYK pats" Nuotraukų Albumą Valentino Dienos, Gimtadienio, Vestuvių Dovanų Dėžutėje Didmeninė K1

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€174.70

-15%

€205.53

Dalintis

Apie prekę

Unikalus Dizainas - dovanų dėžutę su 6 veidus,5layers ir 12 kišenės bus sprogti po atidarymo, ir atskleisti visų meilės, jūs įdėti į jį.

"PASIDARYK pats" Dovanų Dėžutė - Tiesiog pagal savo idėjos PASIDARYK pats, jis gali suteikti jums patenkinamas rezultatas.Idealiai tinka mėgėjams, šeimos, draugo gimtadienis, šalis, siurprizas.

Nuotraukų Albumą galite visiškai suteikti visiems, įskaitant save.Ji turi sentimentalią vertę, yra parašyta, kas jis yra duotas.Jie padarė šį albumą ir įdėti į prisiminimų dėžutę.Dabar lauke atminties.

Dviguba Staigmena: mažas dovanų dėžutėje yra viduje, jūs galite įdėti žiedas, žiūrėti, karoliai ar kitas prekes, kaip ją nustebinti.Puiki dovana sužadėtuvių, vestuvių, jubiliejaus, gimtadienio, Valentino Diena, Motinos Diena, ar tik dėl meilės.Pastabos:

Dėžutę bus išsiųstas butas supakuoti, siekiant užtikrinti, kad ji atvyksta saugiai

Kaina tik langelius, ne kiti priedai

Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek klaidų, dydžių rankinis matavimas.

Paketas apima:

30 Rinkinys Dovanų Dėžutėje(Be Gėlių & Nuotraukos)

Žymos: dovana valentino, staigmena meilės sprogimo dovanų dėžutė, foto dėžutės dovana, aš tave myliu, meilės dovana, dėžutė dovana su nuotrauka, tuščias valentine heart box, dovanų dėžutė, "pasidaryk pats" staigmena, staigmena meilės.

Charakteristikos

Proga Motinos Diena
Medžiaga Kartonas
Modelis Vientisos Spalvos
Skaičius, Vnt 30
Modelio Numeris m
Prekės Pavadinimas Manęs Prieš Jus
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

30 Nustato Sprogimo Lauke Mielas Atminties Jubiliejų užrašų knygelė

30 Nustato Sprogimo Lauke Mielas Atminties Jubiliejų užrašų knygelė "PASIDARYK pats" Nuotraukų Albumą Valentino Dienos, Gimtadienio, Vestuvių Dovanų Dėžutėje Didmeninė K1

Panašūs produktai: