Drobė Sienos Menas Nuotraukų Rėmelis Virtuvės Restoranas Dekoro 5 Vnt Saulėlydžio Peizažas Gyvūnų Žuvėdra Paplūdimio Kambarį Spausdinti Plakatai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.61

-42%

€7.95

Dalintis

Apie prekę

Šis paveikslas yra SPAUSDINAMI NE HANDPAINTED !!!

Mes turime 2 variantus šis paveikslas-Su Rėmeliais , Ar Ne Rėmeliais .Prašome pasirinkti vieną variantą, kai jūs perkate.

Su Rėmeliais-tai tapyba buvo užtempta ant medinio karkaso, pasirengę pakabinti!

Ne Įrėminti reiškia, drobė tik.

Dydis: dydis: :10x15cmx2pcs,10x20cmx2pcs,10x25cmx1pc (4x6x2, 4x8x2, 4x10inch) dydis 1: 20x35cmx2pcs, 20x45cmx2pcs, 20x55cmx1pc (8x14x2, 8x18x2, 8x22inchx1) dydis 2: 30x40cmx2pcs, 30x60cmx2pcs, 30x80cmx1pc (12x16x2,12x24x2,12x32inchx1) dydis 3: 40x60cmx2pcs,40x80cmx2pcs,40x100cmx1pc(16x24x2,16x32x2,16x40inchx1)

Nemokamas Pristatymas:

Šis elementas Nemokamas pristatymas per China Post Oro Sklypas.Ji paprastai trunka 20-40days atvykti.Mes taip pat pateikti pristatymas per EMS, pridėti šiek tiek papildomų laivybos kaina.

Nuotraukos nemokamai:

Mes galime jums atsiųsti savo nuotraukas be vandens ženklas, skirtas ir verslo bendradarbiavimą.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu internete pranešimą arba el. laišką.

Tinkinti Tapyba:

Jei norite mums atsispausdinti nuotraukas, nuotraukas, prašome susisiekti su mumis laisvai.Mes pasistengsime atsakyti per 12hrs.

**Teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus verslui .Mes darome viską, kad pateikti aukštos kokybės prekės jums ir ačiū už teigiamų atsiliepimų.Jei yra problema su jūsų užsakymą, būtinai susisiekite su mumis.Manau, kad mes galime, kad esate patenkintas per mūsų pastangas.Mes tikimės, kad tai ne tik operacijos, bet taip pat padaryti savo gyvenimą geresnį.Ačiū!

Pastaba: Kaip ir apšvietimo efektai, objektus, gal šiek tiek skiriasi nuotraukas

-Mūsų parduotuvė apdailos paveikslas yra pagamintas iš aukštos kokybės 4D drobės, su turtingu spausdinimo spalvos, plonos tekstūros, atsparus vandeniui ir drėgmei, didelis atsparumas tempimui, ir akivaizdu, spausdinimo poveikis nei kitų drobių. -Taikoma vietų: gyvenamasis kambarys, Miegamasis, Vaikų kambarys.Fono sienos,Vestuvių Dekoravimas,Virtuvės Restoranas,Viešbutis,.,Ligoninė,Baras ir kt. -Mūsų dekoratyviniai paveikslai neturi sienų.Jei jums reikalingas sienų, prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą. -Jei Norite, Kad Kiti Dydžiai Ar Spausdinti Savo Nuotrauką , Prašome Susisiekti Su Mumis.

-Pastaba: plakatų tik, išskyrus medinis rėmas. -Mūsų parduotuvėje bus proceso tvarka ir siųsti logistikos informacija sekimo numerį per 1-2 darbo dienas.prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad experss pristatymo.(Privalumas: trumpas tvarkymo ir nemokamas pristatymas) Pastaba: Prašome įsitikinti, kad jūsų adresas yra teisingas arba baigti prieš užsakymą;

- Jeigu turite specialių reikalavimų dėl pristatymo laiko ir logistikos kanalus, prašome susisiekti su mumis, ačiū; 100% Pasitenkinimas garantuotas.Visi mūsų atvaizdai yra aukštos raiškos versiją , prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei yra bet kokia kokybės problemos , prekės negavo ir t.t., grąžinti arba pakeisti prekę yra priimtinas.Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą prieš adresatą.

Žymos: galia langą accord 2008, pižamą sexy nėrinių ilgai, namų signalizacijos gsm ip camara, lebronas 17 mažas baltųjų camo, kvapnusis aliejus arabų dalal, huawei y max atveju ekranas, oneplus 7 pro atveju duble, namų signalizacijos komplektas kerui g19, korėjos auskarai seniai nustatyti.

Charakteristikos

Dydis 21x30cm,30x40cm,40x60cm,50x70cm,60x80cm, or contact us customized
Paramos Bazės Drobė
Rėmas No
Yra Protingas Prietaisas No
Dalykai Kraštovaizdžio
Tipas Drobė Spaudiniai
Originalus No
Jei pritaikyti Taip, susisiekite su mumis individualų
Funkcija Dekoratyvinė tapyba,fotografija rekvizitai,Papuošalų,paveikslų,plakatų ir kt.
Prekės Pavadinimas WANGKA
Technics Purškiamojo Dažymo
Stilius Modernus
Pakavimas Roll PVC Vamzdis
Modelio Numeris B00082B
Rėmelio režimu Be Rėmelio, drobė, tapyba tik
Tipas 1 Plakato spauda
Formos Vertikalus Stačiakampis
Forma Vieną
Panaudota Namų dekoras,Koridoriaus, Miegamojo Kambarį Kavos Baras Fone Dekoras ir kt.
Tipas 2 Nuotrauka
Vidutinis Aliejus
Medžiaga Aukštos kokybės drobė

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Drobė Sienos Menas Nuotraukų Rėmelis Virtuvės Restoranas Dekoro 5 Vnt Saulėlydžio Peizažas Gyvūnų Žuvėdra Paplūdimio Kambarį Spausdinti Plakatai

Drobė Sienos Menas Nuotraukų Rėmelis Virtuvės Restoranas Dekoro 5 Vnt Saulėlydžio Peizažas Gyvūnų Žuvėdra Paplūdimio Kambarį Spausdinti Plakatai

Panašūs produktai: