Juostelės Kabelis IDC Jungtis Fiksavimo Aparatas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€48.16

Dalintis

Apie prekę

Prekės informacija

Prašome susisiekti su pardavėju pritaikyti rungtynių.Modelis: SR-63/SR-80 Svoris: 15 kg Maitinimo šaltinis: AC 220V Pin skaičius užspaudimo: 4-50Pin/8-64Pin Efektyvumas: 300 ~ 600 kartų per valandą Oro Tiekimas: 6-8kg Dydis: 250*200*330mm

Mašina Įžanga

1. Už 8P-50P/64P IDC kabelis, fiksavimo bei užspaudimo mašiną, vietoj rankos-presavimo replės, kad fiksavimo efektyvumas yra aukštos, kokybė yra stabili, ir operacija yra labai paprasta. 2.Minimalus dujų suvartojimas, mažai klaidų ir lengva priežiūra. 3.Su bakelite bazės, operacija yra labai paprasta, dilimui ir didelio tikslumo. 4.Tinka IDC produkto užspaudimo kabelis. 5.Po produktas yra stumiama, jis bus automatiškai perforuoti, ir cilindras bus iš naujo nustatyti baigus.Operacija yra labai paprasta ir lengva išmokti. 6.Tai gali būti paspaustas 300 ~ 600 kartų per valandą, atsižvelgiant į produkto tipą. 7. Naudoti 6 ~ 8kg oro slėgis, 220V maitinimas. 8. Korpusas yra pagamintas iš plieno, kuris yra stabilūs ir ilgaamžiai. 9. Paskirstymo rinkinys bakelite užspaudimo reguliuojamas blokus 8 ~ 50P/64P (suprojektuoti ir pagaminti pagal kliento produktų)

Įmonės informacijos

Sinrad Technology Co.,Ltd, specializuojasi automatikos mašina, pritaikymas ir gamyba kabelių apdirbimo(pjovimo, žymėjimo, sukimo, fiksavimo, litavimas, būsto įdėjimas, likvidavimo, privalomas, bandymai ir pan.) mašina, mechaninė litavimo mašinos, protingas litavimo mašinos, ir kitos gamybos įranga.

Žymos: china vaikų drabužiai, china kelnes atostogų, china suknelės dirželį, china drabužius pleistras, china boot vaikams, china aksomo audinys, china 4mm tamsiai mėlyna, china suknelė beždžionės, eilės žibintai b6.

Charakteristikos

Modelio Numeris SR-63
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Juostelės Kabelis IDC Jungtis Fiksavimo Aparatas

Juostelės Kabelis IDC Jungtis Fiksavimo Aparatas

Panašūs produktai: