Nauja Išpardavimas
Greitas pristatymas Kinijos bronzinė statula Buda Tūkstančiai rankas ryškus išskirtinį 10 Padidinti

Greitas pristatymas Kinijos bronzinė statula Buda Tūkstančiai rankas ryškus išskirtinį 10

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€25.70

-28%

€35.70

Dalintis

Apie prekę

Naudojimas : Fengshui, kolekcines, papuošalai, dovana

Apie Mus

Mūsų internetinėje parduotuvėje parduoda kolekcionieriams, daugiausia copperware šiuo metu.Didinga senovės istorijos Kinija palieka už nesuvokiamos kultūros lobis visiems mums, žmonėms visame pasaulyje.Jums gali grožėtis kai kurias aspektais lobis, žiūrėdamas į gabalas metalware, slinkties, porceliano vaza, jade, pakabukas, akmens antspaudas, medienos statula ar panašių dalykų.Tuos dalykus sujungti Kinijos kultūra, menas, istorija ir technika.Jie gali būti naudojami kaip kolekcionuojamų, dekoras, dovanos, ar tiesiog dėl studijų.Kai jūs gaunate juos, jūs gaunate į gylis penkis tūkstančius metų Kinų civilizacijos.

Mokėjimo

Mes priimame mokėjimus per būdų, kaip paskirta ši svetainė.Jei jūs norite mokėti per perlaidų arba banko pavedimu, prašome susisiekti su manimi pirmą kartą.Prašome atkreipti dėmesį, kad potencialūs užsakymą mokesčiai ar muitai bus taikomi pirkėjui.

Atsiliepimai

Mes siekiame, kad būtų patenkinti poreikiai, kiekvieną iš mūsų gerbiami klientai.Mes žinome, kaip svarbu savo teigiamų atsiliepimų ir aukštais išrūšiavimo yra kurti savo verslą.Mūsų tikslas yra suteikti 100 procentų pasitenkinimo pirkėjams.Kartais gali būti problemų, dėl netikrumo, tarptautinės prekių pristatymo ar bet kokios kitos priežasties, bet yra vienas dalykas, mes norime, kad jūs žinote, tai yra, mes esame visada pasiruošę pasiūlyti paslaugą ir spręsti problemas.Prašome prisiminti, kad susisiekti su manimi pirmą kartą per problema atsitinka.Noriu patikinti, kad viskas, kas gali būti išspręsta per bendravimą.

Grąžinimo Politika

Jei gausite produt, kurios jūsų netenkina, mums būtų malonu grąžinti pinigus arba pasiūlyti mainų.Jūsų straipsnis turėtų būti kruopščiai supakuoti ir turi būti pristatytos tokios būklės, kokios buvo išsiųstos jums.Prašome nurodyti jūsų užsakymo numerį, kad mes galėtume išleisti savo kredito laiku ir tinkamai.Atkreipkite dėmesį, kad siuntimo, tvarkymo ir draudimo mokesčiai nėra grąžinami.Pirkėjas taip pat atsakingas už grįžti siuntimo išlaidas.

Susisiekite Su Mumis

Jei turite klausimų apie mūsų daiktų, prašome dont nesiryžta susisiekti su mumis el. paštu ar per interneto pokalbių įrankis.Mums bus malonu atsakyti kuo greičiau.Tikimės, kad išgirsti iš tavęs!

Pristatymas: Išskyrus MUS ePacket ,nėra sekimo numerį, kitų šalių.Jei norite gauti sekimo numerį,galite susisiekti su manimi,ir jūs turite papildomą mokestį.

Gamintojas: Mes turime perukas prekės ženklo "PASIDARYK pats" -PERUKAS.Mes turime savo sandėlyje ir fabrike.Mes siūlome mažmeninės & Didmeninė.Kuo daugiau, tuo pigiau.

Instrukcija:

Kasdien dėvėti: valyti du kartus per mėnesį ; Retkarčiais drabužiai: valyti kartą per mėnesį.Prašome nuplaukite šiltu vandeniu ir pridėti šampūnas, plovimas šaltu vandeniu.Pls ne teptuku, kai prekė yra šlapias.

Prašome palaikyti elementą, natūralus sausas,nėra veikiami elementą prie degančios saulės.

Įdėti prekę toli,ir padėkite sausoje vietoje gerai.

1. Visi užsakymai yra pristatomi per 2 darbo dieną.

2. Mes tik laivas paketą adresą jūsų Taiji.lt.Įsitikinkite, kad adresas teisingas eBay.Mes nesame atsakingi už vėlavimą ar pakuotės prarasti, jei adresas bus neteisingas.

3. Mes siūlome Operatyvus Pristatymas kelią, MUMS, pristatymo laikotarpis yra per 2-3 darbo dienas, kurias "FedEx"; Kanada, Australija, Jungtinė Karalystė, express pristatymo laikotarpis yra per 3-5 darbo dienas; į kitas šalis, greitas pristatymas laikotarpis yra per 4-7 darbo dienas.Norėdami gauti daugiau informacijos, prašome susisiekti su mumis per Taiji.lt pranešimą.

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjas\ \ 's atsakomybė.

Įprastai, tikimasi, pristatymo laikas,20~60days

1.Visi daiktai turi būti grąžinti mums per pradinę būklę.

2.Grąžinamosios išmokos arba Mainus yra.

3.Mes esame atsakingi už kokybės problema mūsų produktais, įskaitant Dirbtinius Žalą.

4.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti, laivybos mokestis.

5.Mes vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės išspręsti problemas už jus.

1.Jei esate patenkinti šiuo sandoriu, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums teigiamą komentarą ir visą 5 žvaigždučių, Išsamios Pardavėjas Reitingų, kurie yra gyvybiškai svarbūs ekonomikos augimo mūsų įmonėje.

2.PRAŠOME palieka mums 1, 2 ar 3-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo Reitingus, nes jie yra lygus neigiamas grįžtamasis ryšys.

3.Mums rūpi mūsų klientų ir visada stengiamės tarnauti jums.Prieš esate pasiruošę palikti neutralų ar neigiamą atsiliepimą, prašome susisiekti su mumis ir gauti patenkintas sprendimas.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti problemą, mes supratome, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.Palikdami neigiamą atsiliepimą problemų išspręsti negali.

4.Jei turite kokių nors klausimų,prašome susisiekti su mumis per Taiji.lt pranešimą.

5. Mes atsakyti į jūsų laiškus per 24 valandų darbo dienos ir 48 valandų savaitgalį.

Žymos: buda vienuolis, buda statu, big buda, kūdikių buda, budistų vienuolis, statulų statula, buda mažas, buda statuette, vienuolio skulptūros, vienuolis.

Charakteristikos

Temos Talismanas
Medžiaga bronza
Regioninės Funkcija Kinija

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Greitas pristatymas Kinijos bronzinė statula Buda Tūkstančiai rankas ryškus išskirtinį 10

Greitas pristatymas Kinijos bronzinė statula Buda Tūkstančiai rankas ryškus išskirtinį 10

Panašūs produktai: