LED Šviesos Žiedas 6 Colių su Trikojis Stovas, skirtas Video ir Makiažas,LED, Kameros apšvietimas su mobiliojo Telefono Laikiklis Stalinis LED Lempos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€12.95

-31%

€18.77

Dalintis

Apie prekę

[Aiškiau "Youtube" Vaizdo įrašų Kokybė]: Šis žiedas šviesos rinkinys gali padaryti jūsų visual pasaulyje daugiau gražus ir šlovingas; atrodo gražiau kai tu video su šeima ir draugais.Su šiuo ringlight, jūsų ies dėl Instagram ir Facebook bus daugiau gražių ir žavinga.Galite pridėti pakankamai šviesos į jūsų veidą arba straipsnius, filmuojant, kad jūsų veido linijas daugiau stereoskopinis ir jūsų produkto informacija aiškiau.Daugiau žmonių norėtų žiūrėti savo vaizdo įrašus ir tapti savo gerbėjų.

[Atneš Jums Tinkamą Šviesumą ir Spalvų Temperatūrą]: galite kreiptis dėl mūsų šviesos žiedas su stovu, ir reguliuoti ryškumą, žiedas šviesiai pagal patalpų aplinką, taip, kad šviesa ant veido gali išlaikyti pakankamai ryškumo.Šviesos ryškumą galima reguliuoti iki 11 lygio.Jūs galite reguliuoti spalva tris temperatūra (balta, šilta geltona, ir šiltai balta).Žiedas šviesos bus patenkinti visus jūsų poreikius, skirtingomis aplinkybėmis.

[Atnaujinau Trikojis Stovas]Naujas trikojis priima greitai apversti spynos ir įvertinta trikojo pagrindo, didesnio stabilumo, todėl ji negali apsiversti.Jūs galite lengvai reguliuoti aukštį, tai ir ji išlaiko saugų sukibimą ant mano telefono,tai lengva naudoti, lengva pareikšti vietų ir suteikia jums kokybės šviesos kokybės turinį.

[Daugiau Žavinga Akis]: Kai jūs naudojate mūsų žiedas šviesos užbaigti savo tobulas makiažas ir imtis selfie, jūs pastebėsite, kad jūsų akys pilnos žavesio, kaip akis angelas, kurį sukelia šio papildoma šviesa.Supakuotas su universalus mobiliojo telefono stovas, palaiko visų dydžių mobiliųjų telefonų.Tinka iPhone X/7 Plius, 7, 8, 8 Plius, X, 6, 6s, 5, 5s, 4, 4s/Samsung Note 8, S8/P9,ir kt.

[USB Powered ir Po pardavimo Paslaugas;]: Powered by USB, mūsų žiedas šviesos gali būti prijungtas prie USB jungtys, maitinimo bankas, nešiojamieji kompiuteriai, kompiuterių ir kt.Yra keturi mygtukai ant virvės power on/off) jungiklio apšvietimo režimas, ir reguliuoti ryškumą lygį, ji yra lengva rasti jūsų pageidaujamą funkcijos sekundžių.

Savybės:

Žiedas šviesos yra pagamintas iš LED karoliukai.Ji turi puikią šilumos išsklaidymo efektyvumą, nuolatinės srovės pavaros, didelis spalvų perteikimo, minkštinimo šviesos šaltinio ir didinti odos spalva, portretinės fotografijos.

Lengvas ir nešiojamų dizainas: lengva naudoti ir atlikti, kai jums keliauti ar dirbti.

Plačiai naudojama lauko fotografijos žibintai, portretai, mados, reklamos fotografija, filmavimo ir kt.

Specifikacija:

Lemputė karoliukai: 84

Stovo aukštis 19cm

Blykstės diapazonas: 20-200mm

Ar ji gali būti pasukti: Taip

spalva: juoda

Medžiaga: plastikas

dydis: apie 15 cm

Pakuotės Turinys:

1x šviesos užpildyti

2x laikiklis

1x telefono turėtojas

1x gimbal

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Taiji.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Taiji.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Žymos: ulanzi vaizdo lemputė, vaizdo šviesos rusija, mėlyna vaizdo lemputė, fono šviesa vaizdo, vaizdo šviesos silicio, arri vaizdo žibintai, kameros, vaizdo šviesos, vaizdo led luz, batterie vaizdo lemputė, vaizdo, šviesos, fotografijos.

Charakteristikos

Sertifikavimo NĖRA
Spalvos Temperatūra 3300-5600 K
Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas FGHGF

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

LED Šviesos Žiedas 6 Colių su Trikojis Stovas, skirtas Video ir Makiažas,LED, Kameros apšvietimas su mobiliojo Telefono Laikiklis Stalinis LED Lempos

LED Šviesos Žiedas 6 Colių su Trikojis Stovas, skirtas Video ir Makiažas,LED, Kameros apšvietimas su mobiliojo Telefono Laikiklis Stalinis LED Lempos

Panašūs produktai: