Nauja Išpardavimas
10PC/DAUG Didmeninės Vertus Pakabukas Karoliai Dvigubo Sluoksnio Įkvėpė Vertus Snap Pakabukas Karoliai Moterų Papuošalai Bijoux Collier Padidinti

10PC/DAUG Didmeninės Vertus Pakabukas Karoliai Dvigubo Sluoksnio Įkvėpė Vertus Snap Pakabukas Karoliai Moterų Papuošalai Bijoux Collier

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€13.87

-9%

€15.40

Dalintis

Apie prekę

Mūsų Parduotuvėje : http://Taiji.lt/store/828906

"PASIDARYK pats" Juvelyrika Juvelyrika Karoliai Prekės Nr.: NS-009. Medžiaga: Z inc Lydinio Metalo Grandinės.Danga spalva: Dirbtinė Rodis Padengtą ( Mygtuką Bazę ir Metalo Grandinės ) Danga Spalva: Antikinio Sidabro Hamsa Vertus Pakabukas Įpakavimas: 1pc su antrašte kortelę ir oppbag.OEM / ODM yra sveikintina.

Informacijos Vaizdą: 100% Brand New

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka negali

parodyti tikrąją spalvą daiktą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose, bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.Ačiū už jūsų supratimą.

Tik mygtukus BAZĖS Žavesio Be sukeisti Mygtukus, Pls prašome atkreipti Dėmesį jis.Ačiū.

Jis gali tilpti 18mm ir 20mm Mygtukai

Jei norėčiau mygtukų dizainas, pls maloniai spauskite žemiau nuorodos peržiūrėti mūsų mygtukai.Ačiū.

Mūsų gamykla yra įsikūrusi garsaus tarptautinės prekybos miestas-Yiwu, Kinija, kuri specializuojasi projektuojant, kuriant, gamybos ir eksporto imitacija, papuošalai ir aksesuarai.

Mūsų produktai yra žinomi už aukštos kokybės, patrauklus stilius & palankiomis kainomis.

Nuoširdžiai kviečiame susisiekti su mumis, tikimės, kad galime būti geri draugai ir verslo partneriai.

Prieš išsiunčiant, visos prekės yra kruopščiai ir profesionaliai patikrinti, jokių gedimų ar defektų toliau užtikrinti aukštą mūsų gaminių kokybę.Visos prekės bus išsiųstos Kinija Paštu, oro paštu, DHL, UPS, Fedex ar AVS.Ji yra atsakinga už jav pasirinkite greitas ir patikimas pristatymas režimu kiekvienai siuntai.Prekės bus išsiųstos per 3-7 darbo dienas d. apie gautą mokėjimą.Mes nesame atsakingi už klaidingą ar nepristatyti adresą .Priimame tik adresą rodomas Alibaba.Niekada siųsti kitu adresu.

Kinija Po oro paštu: 2-4 savaites Azijoje, Vakarų Euro ir Šiaurės Amerikoje.

3-5 savaites Pietų Amerikoje, Vidurio Rytuose, Rytų Euro ir Afrikoje.

Tik EMS: 5-20 darbo dienų.

UPS/DHL/Fedex: 3-6 darbo dienas.

Drop Laivyba: visi mūsų prekes galima lašas laivybos savo klientams.

Prašome rašykite mums per 3 dienų, pradedant skaičiuoti kitą dieną po pristatymo.

Grąžinamosios išmokos suma neturi būti įtrauktas laivybos ir tvarkymo išlaidas.

Grąžinama prekė turi būti mūsų prekes pat, kaip ir mes jums atsiuntė.

Mes pasiliekame teisę atmesti grąžinti, jei: per 3days.prekės grąžinamos nelaukdama prekės nr. ir mūsų pakuotės.prekės yra sugadintos ir Kliento kaltės

Norint susisiekti jums patogiu laiku, Pls prašome palikti savo el. Pašto adresą.Ačiū.Visi daiktai, aprašyti mūsų interneto svetainėje, bus mažai spalvų defference, NES šviesos refrakcija ir kito kompiuterio monitoriaus.Ten bus šiek tiek skirtumo dydžio, NES ji yra apskaičiuojama pagal mūsų rankas.Kaina už prekių, neįskaitant mokesčių ir krovinių.

Jūsų teigiamus atsiliepimus ir faourable komentarai bus visada labai dėkingi.

Jei turite savo atsiliepimą per 3 dienas nuo gavimo prekes, pateiksime jums elegantiška/ypatingą dovaną kitam užsakymui.

Jei jokių problemų, pls nedvejodami kreipkitės į mus per TradeManager arba elektroniniu Paštu, prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą, ont jis svetainėje.Mes norėtume išbandyti viską, siekiant padėti jums išspręsti problemą artimiausiu metu.

Žymos: NEEWER, vėliavos nuotrauka, įrašas zip kaklaraištis, adapteris nuotakyno, cm14, filt, vaizdo kameros blykstė neewer, neewer foto studija, atšvaitas balta, filtras kaukė skydas.

Charakteristikos

Tipo Karoliai pakabukas karoliai
Pagrindinės Medžiagos cinko Lydinys
Ilgis 42cm and 52cm with extention
Formos\modelis GEOMETRINIO
Modelio Numeris NS-009
Kilmės KN(Kilmės)
Bauda ar Mados Mados
Stilius Klasikinis
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Lytis MOTERIS
Elemento Tipas Karoliai
Medžiaga Metalo
Prekės Pavadinimas LIOBONAR
Ranka Pakabukas Aukštis 42mm
Pakabukas Dydis 42mm
Metalų Tipas cinko Lydinys

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

10PC/DAUG Didmeninės Vertus Pakabukas Karoliai Dvigubo Sluoksnio Įkvėpė Vertus Snap Pakabukas Karoliai Moterų Papuošalai Bijoux Collier

10PC/DAUG Didmeninės Vertus Pakabukas Karoliai Dvigubo Sluoksnio Įkvėpė Vertus Snap Pakabukas Karoliai Moterų Papuošalai Bijoux Collier

Panašūs produktai: