5M SMD 5050 150Leds RGB LED Juostelėmis ir 44 Klavišą IR Nuotolinio Valdymo ir 12V 3A Maitinimo JAV/ES/JK/AS Šiltai balta Geltona 30Leds/m

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€9.42

-42%

€16.52

Dalintis

Apie prekę

5M SMD 5050 150Leds RGB LED Juostelėmis ir 44 Klavišą IR Nuotolinio Valdymo ir 12V 3A Maitinimo JAV/ES/JK/AS Šiltai balta Geltona 30Leds/m

Savybės:

100% Brand New.

Puikus teisę 5050 SMD top LED, didelio intensyvumo ir patikimumą.

Nuolat ilgis, supakuotas su 5 metrų.

Cuttable kas 3 Led išilgai pjovimo ženklai, atsižvelgiant į praktinę reikalavimas.

Ilgas tarnavimo laikas 50,000+ valandų

Lanksti juosta už kreivumą aplink sulenkimų

Mažas energijos suvartojimas

Visiškai sklandžiai ir net šviesos plitimo, sprendžiant netolygus šviesos problema

Itin ryškus, bet veikia esant žemai temperatur

Techniniai duomenys: 1.Įėjimo įtampa: DC 12V . 2.Spalva: šaltai Balta,raudona, žalia, mėlyna,geltona,šiltai balta 3.Gaminio Dydis:2*10*5000mm. 4.Gali būti sumažinti iki 3 SMD LED (DC 12V) ir prisijungti vėl mūsų aksesuarais . 5.Led Spalva: Vakarienę Šviesus SMD 5050 . 6.LED kiekis: 300LED už ritės. 7.Spindulio kampas:120 Laipsnių. 8.Su 3M adhersive juosta atgal , lengvas montavimas. 9.Tarnavimo laikas:50,000~80,000 val. 10. Waterpoof 11.Saugumo Lygis:Žemas šilumos išsklaidymo, kietojo kūno, smūgių ar vibracijos atsparus, nėra UV ar IR spinduliuotės 12. Sertifikatai: ROHS ir CE

Programos:

Įsižiebti spalvinga gyvenimo namuose, "PASIDARYK pats" namų pašvaistė koridorius, laiptai, takai ,windows

Įsižiebti spalvingas gyvenimas viešbučiai apdailai naudoti, Teatrai, klubai, prekybos centrai, festivaliuose ir spektakliai

Architektūros dekoratyvinis apšvietimas, Arka, vainiko ir tilto krašto, apšvietimo, Saugumo, apšvietimo ir Avarinio

Plačiai taikomas Ap ženklų raidžių, paslėptas apšvietimas ir reklama ženklas apšvietimas

Taikoma automobilių & Lėktuvo modelio apdaila, kontūras apšvietimo ar sienos

produktų nuotraukos

• Mokėjimo Informacija

1. Mes priimame alipay tik .

2. Apmokėjimas turi būti gautas per 7 dienas nuo aukcionai baigėsi.

MUITAS IR PERDUODANT MOKESTIS:

Visi klientų užsakymus, mes ne imti į rankas mokestis, net 1pcs dalis.

Kai dalys atvyko į savo vietos papročius, jeigu dalys turėjo mokėti muito, mes ne atsakinga už bet kokį užsakymą muito ar importo mokesčių.

• Siuntimo Informacija

1. Produktai bus pristatomi per 3-5 darbo dienas po visiško apmokėjimo gavimo.Mes post sekimo numerį, kai pristatymo.Paprastai ji trunka 7-30 dienų atvykti, jei uždelsiama paštu klausimas.

2. Mes tik laivas patvirtintą nurodytoje alipay mokėjimų.Prašome įsitikinti, kad mokėjimo adresą alipay yra teisinga.Ir el. pašto pranešimo išsiuntimo bus išsiųstas pirkėjui nuo prekės yra vežamos.Rašykite mums, jei jums nereikia gauti mūsų laišką, po 7 dienų pilnas siunčiami mokėjimo.

Atsiliepimų

Mūsų tikslas-siekiant 5 žvaigždučių įvertinimą už kiekvieną sandorį.prašome Jokių skubotų neigiamus atsiliepimus!!!.Jei turite kokių nors klausimų, prašome SUSISIEKTI su MUMIS prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, mes atsakyti elektroninio pašto per 24 valandas.

Jei nesate 100% patenkintas, PRAŠOME nepalikite neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar mažas, 1, 2 DSR prieš jums kreiptis į mus pagalbos.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad dėl pastarojo Oro Krovinių Saugumo Įspėjimus, joje gali būti pateikiama visiškai ne mūsų kontrolės.

• Grąžinimo Politika

Mes vertiname jūsų verslą ir pasiūlyti trumpąją 7 dienų grąžinimo politikos.(7 dienas po to, gauti).

Grąžinama prekė turi būti pradinės būklės.

Mes galime susigrąžinti pinigus be siuntimo išlaidų.

• Susisiekite Su Manimi

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis per "eBay" elektroninio pašto sistemos arba E-mai ,mes stengiamės išspręsti jūsų problemą artimiausiu metu.

Mūsų darbo laikas 9:00-12:00 ; 1:00-6:00 .

Pirmadienis-penktadienis, išskyrus atostogų.

Prašome don ' t būti atkalbinėjo, jei jūsų elektroninio pašto adresas nebus atsakyta metu, ne darbo valandomis.

Mes uždarytas, savaitgaliais, todėl, jei jūs parašykite mums penktadienį, mes negali gauti su jumis iki kito pirmadienio.

• PRANEŠIMAS

Informuojame, kad Muitinės Departamentas savo šalyje galėtų taikyti muito ar pardavimo mokesčio už jūsų užsakytos prekės, kai jis patenka savo šalyje.Tačiau, remiantis mūsų patirtimi, tai retai atsitinka, kad mažosios partijos nurodymai, kaip mūsų.mes negali būti atsakinga už bet kokių mokesčių ar muitų įkrauti jūsų vyriausybė dėl pirkimo.

·Jei gavote defektų arba neteisingai elemento viduje sklypas, prašome pranešti mums ir tiesiog grąžinti elementą keistis.

·Prašome nedvejodami susisiekite su manimi, jei turite kokių nors klausimų!Mes atsakysime per 24 valandas

led šviesa juostelės led rgb 5050 led juosta 5050 led 5050 kalėdų šviesos led juostelė pritemdomi led backlight striscia led led šviesos virvė lumiere led 5050 led fita led led juostelė baltos spalvos led juostelės led juostelių tira led 5050 led juosta apa102

Žymos: maitinimo šaltinis led juostos, akumuliatoriaus led vamzdis, 12v led juostos, led juostelės maitinimo apšvietimas, aklas laido, muzikos juostelės, led juostelė namų elektros tiekimo, 230v led juostos, ledstrip wifi, led juostelė nustatyti, wifi.

Charakteristikos

Modelio Numeris LED Juostos
Galia 60
Specifikacijas (šviesos karoliukai / m) 30
Įtampa 85-265V
Maitinimo Šaltinis DC
LED Lustas gamintojas Epistar
Juostelės tipas SMD
Sertifikavimo ROHS
Energijos sąnaudos (W/m) 4W/m
Elemento Tipas Juostelės
Prekės Pavadinimas sinomann
Atsparus vandeniui No
Proga gyvenamasis kambarys
LED Lustas Modelis SMD5050
Šviesos Diodų Skaičius/M 30 vnt./m
Vidutinė trukmė (val.) 50000

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

5M SMD 5050 150Leds RGB LED Juostelėmis ir 44 Klavišą IR Nuotolinio Valdymo ir 12V 3A Maitinimo JAV/ES/JK/AS Šiltai balta Geltona 30Leds/m

5M SMD 5050 150Leds RGB LED Juostelėmis ir 44 Klavišą IR Nuotolinio Valdymo ir 12V 3A Maitinimo JAV/ES/JK/AS Šiltai balta Geltona 30Leds/m

Panašūs produktai: