Nauja Išpardavimas
7 Padidinti

7" naujas touch panel Tablet PC 4Good Šviesos AT200 skaitmeninis keitiklis jutiklinis ekranas xc-pg0700-197-fpc-a0

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.40

-4%

€4.63

Dalintis

Apie prekę

Mes esame profesionali jutiklinis ekranas skaitmeninis keitiklis ,LCD ekranas ir išmaniųjų telefonų dalys .Mes taip pat daryti didmeninės prekybos verslą, jeigu jums reikia daugiau prekių, prašome susisiekti su mumis dėl didmeninių kainų .Kai kurie elementai nerodo, tačiau ,jei turite bet kokių daiktų ,tiesiog išsiųskite žinutę arba susisiekite su mumis 1. Visi ekranas yra bandoma iš gamyklos ,jos yra naujos ir geros darbo 2. Kai gausite paketą, prašome patikrinti prekes.jei kokių nors problemų ,prašome susisiekti su mumis , mes galime išsiųsti vieną arba grąžinti pinigus . 3. Kai jutiklinis ekranas, turi daug įvairių dalies numeris pats "tablet pc", Galime būti tikri, kad siųsti darbo jutiklinio ekrano arba lcd ekranas. 4. Prašome palikite mums tikslią jūsų vardas, pavardė (ypač pirkėjas iš RU) ir Telefono Numeris. , kai jums užpildyti jūsų informacijos kaip pirkėjui, taip, kad kurjeris gali pristatyti savo daiktus, laiku ir lengvai. 5. Prieš įdiegti jutiklinio ekrano arba lcd ekranas ,prašome juos vėl į savo planšetinį kompiuterį .Jei yra problema ,tiesiog conact mums . 6. Mes ženklo elementus, kaip "Pavyzdys" arba "Dovana", su mažesniu produkto vertę taip, kad padėti jums sumažinti arba išvengtiGST ar VT arba kitų Importo Mokesčių.Pardavėjas nėra atsakingas už jūsų šalyje jokių mokesčių ar muitų mokestį!ačiū Pakavimas:

Shippping: 1. Mes atsiųsime kad per 3 dienas po apmokėjimo. 2. Tie freeshipping užsakymų paprastai siunčiami Kinija paštu ,ePackt ar Taiji.lt Standartinis Pristatymas, jei jums reikia greičiau pristatymas ,galite pasirinkti, DHL ar conact mums . 3. Kinija paštu ,ePackt ar Taiji.lt Standartinis Pristatymas ,tie, laivybos, paprastai reikia 15-40 dienas į kitą šalį adresą.Kartais ,jis yra greitas, kartais tai užima daugiau dienų, prašome žinoti, kad.

Žymos: pal tablet, mid tablet, 16 pro, kt107 tablet, helio tablet, ultragarso plovimo, tm, 8 colių tablet xiaomi, 4good ekranas, 4good.

Charakteristikos

Ekrano Dydis 7~10 Colių
Suderinamos Prekės Universalus
Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
Modelio Numeris xc-pg0700-197-fpc-a0
Produkto Tipas Tabletę Touch Panel
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

7

7" naujas touch panel Tablet PC 4Good Šviesos AT200 skaitmeninis keitiklis jutiklinis ekranas xc-pg0700-197-fpc-a0

Panašūs produktai: