Fancytrader Įdaryti Šiltas Rankas Dinozaurų Pliušiniai Žaislai Imituojamas Anime Dinozaurų Lėlės Vaikams Dovanos Nekilnojamojo Nuotraukas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€41.52

Dalintis

Apie prekę

Pranešimas visiems klientams iš Jungtinė Karalystė, Ispanija, Portugalija ar kai kurių kitų šalių, kurios turi griežtą muitų: Muitinė gali imti muitą kaina, mes skelbiame prekių, kaip apie 40 jav DOLERIŲ arba 20 GBP, ir kaip Gimtadienio dovana ar pavyzdys, kaip išvengti arba sumažinti muitų išlaidų, o mes negali garantuoti, jie bus ne imti jums muito kaina, linkiu jums suprasti.Plz susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų.

Gera Dovana Apdailos Vaikams ir meilužis.

Kaina yra tik vienas gabalas, yra 3 spalvų, pls pastaba!

Naujas milžinas įdaryti pliušinis minkštas Gyvūnų Dinozaurų Lėlės , mielas mielas Dinozauras Vertus Šilčiau žaislai

Graži dovana, ir puošmena draugams, vaikams, kūdikiams ir Mėgėjams 19inches / 48cm

100% Ekologiškas Produktas, Nekenksmingas Vaikas

Aukšto Lvl PP Medvilnės Įdaryti

Aukštos Kokybės su Gamyklos Kainų

Nemokamas Pristatymas

PIRKIMO INSTRUKCIJOS:

Devizas: aš noriu bendrauti su visais pirkėjų, jūsų pasitenkinimas bus garantuotas!Linkiu jums gali patvirtinti, kad, kai jūs gaunate produktą. ( įeiti Taiji.lt prisiregistruokite savo Taiji.lt sąskaitą, tada patvirtinkite užsakymą).Jei galite palikti man kai kurių teigiamų atsiliepimų, būsiu dėkingas.Aš duosiu jums keletą nuolaida kitą, kad.Jei jūs turite kokių nors klausimų apie produktus, o ne tiesiogiai palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, linkime jums galite susisiekti su manimi pirma, ačiū.

Apmokėjimas : Alipay teikiama pirmenybė.Vakarų Sąjunga priimta.

Nuo durų iki durų Pristatymas:

Visos užsakytos prekės bus išsiųstos per laikotarpį parodyta produkto įvedimo kai mokėjimas yra išvalytas.Mes susisieksime su jumis, jei yra bet kokia išimtis.EMS yra mūsų numatytasis pristatymo pasirinkimas.Jei dažnai trunka nuo 5 iki 15 dienų, priklauso nuo

Garantija Ir Draudimo:

Pirkėjai yra atsakingas už papildomų mokesčių, muitų, mokesčių ir Muito importuoti (jei tokių yra).Draudimas yra neprivalomas.Mes nesame atsakingi už paketą, prarastas ar sugadintas pristatymo metu, jei jie nėra apdrausti.

Grąžinimo Politika

1. Jei yra kažkas negerai su produkto, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas.Produkto biržoje pranešta po 3 dienų, negali būti pagerbtas už pakeitimas.

2. Produktas TURI būti grąžintas pateikimo paketo.Ir produktas, gali būti grąžinamas tik tuo atveju, jei jis yra fizinis neveikia ir jis niekada nebuvo naudojamas, Prašome įtraukti grįžo paketą savo vardą, pavardę, el. pašto adresą, telefono numerį ir grąžinimo priežastį.

3. Pirkėjas turėtų būti atsakingas už VISUS Grįžti laivyba išlaidos.

Atsiliepimų Politikos

Mes vertiname jūsų teigiamų atsiliepimų, ir mes operatyviai daryti tą patį, jei esate nepatenkinti mūsų paslaugomis, prašome susisiekti su mumis pirmą derėtis dėl prieš jums suteikti Neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Ačiū už jūsų supratimą.

Klientų Aptarnavimas:

Prašome bet kada kreipkitės į mus jeigu turite klausimų arba problemų, po mūsų produktų.Jūsų užklausą bus atsakyta per 24 valandas.

Kokius mokėjimo būdus ar galiu naudoti?

Šiuo metu, jūs galite mokėti per "Moneybookers", visa, MasterCard ir banko pavedimu.Taip pat galite mokėti pasirinkite debeto kortelėmis (įskaitant " Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B ir Euro6000. Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Taiji.lt ateityje.

Sąlyginio Deponavimo paslaugą Taiji.lt maitina Alipay.com, pirmaujanti trečiųjų šalių interneto mokėjimo platforma, iš Alibaba Group".Sąlyginio deponavimo leidžia mokėti saugiai internete neatskleidžiant jūsų kredito kortelės duomenis.Taip pat galite stebėti pristatymą jūsų užsakymą ir apmokėjimą, tik išleistas į tiekėją, po to, kai jūs patvirtinate, gavote užsakymą.Sąlyginio deponavimo yra greitas, saugus ir paprastas naudoti!

Pirkėjams:

Išmoka bus išmokėta tik tiekėjui patvirtinę gavote užsakymą.

Kelio pristatymo naudojant unikalią sekimo numerį laivybos bendrovės interneto svetainėje.

Tiekėjams:

Sąlyginio deponavimo tikrina, ar kredito kortelės duomenis už kiekvieną sandorį.

Sąlyginio deponavimo tik prašo jūsų laivas tvarka po to, kai mes patvirtinti apmokėjimo gavimo.

Saugus mokėjimas su "VeriSign" šifravimas

Taiji.lt sąlyginio Deponavimo naudoja pramonės lyderė "VeriSign" šifravimas, kad jums labiausiai užsitikrinti sandorius internetu:

Dėl Savo Kompiuterio

Kai jums užsiregistruoti arba prisijungti į mūsų svetainę, mes įsitikinti, kad jūsų Interneto naršyklė veikia Secure Sockets Layer 3.0 (SSL) arba didesnis.

Tranzitu

Informacija yra apsaugotas pagal VeriSign SSL su šifravimo rakto ilgis-128 bitai (aukščiausio lygio parduodamos atskirai).

Sąlyginio Deponavimo Serverio

Siekiant labiau apsaugoti jūsų kreditinės kortelės ir banko sąskaitos informaciją, mes niekada tiesiogiai prijungti savo firewall-saugoma serveriuose prie Interneto.

Mokėjimas yra išleista tik po to, kai jūs patvirtinti pristatymas

Kai jums atlikti mokėjimus su sąlyginio Deponavimo, jūsų pinigai yra deponuojami ir laikomi saugiai.Jūsų pinigai yra išleista tik tiekėjui patvirtinę jūsų užsakymą buvo gauta tinkamos būklės.

Visą stebėjimo ant visos prekės

Jūs galite sekti savo užsakymą, bet kuriame etape, pristatymo, naudojant unikalią sekimo numerį iš laivybos kompanijos svetainėje.Šiuo metu mes palaikome šiuos pirmaujančių laivybos bendrovės DHL, UPS, EMS, TNT, "FedEx", SF Express", "China Post" ir " Hongkong Post.

Ginčų Sprendimas

Jei elementą, kuris buvo pristatytas į jums yra ne tai, ką užsisakėte, arba, jei pristatymo neatvyko 30 dienų po tiekėjo patvirtinta siunta, prašome susisiekti su tiekėjo iš karto.Taip pat galite pateikti Prašymą Grąžinti čia .

Jei susitarimas nepasiekiamas, prašome pateikti Tarpininkavimo Prašymą ir pateikti atitinkamus įrodymus.Taiji.lt susisieks su abiem šalims ir tarpininkauti, remiantis sąlyga.Visi sprendimai Taiji.lt, yra galutinė.

Žymos: kawaii pingvinas, pingvinas minkštas, dinozaurų gumos pliušas, ilgai dinozaurų pliušas, dinozaurų susispausti pliušas, tu, žaislas pingvinas, lėlės pingvinas, pingvinas pliušinis žaislas, dinozaurų odos pliušas.

Charakteristikos

Įdaru PP Medvilnės
Medžiaga Medvilnės
Festivalis Gimtadienis, Kalėdos,Helovinas
Naudoti Dovanų Žaislų, Apdaila, Šiltas Rankas Pliušas
Spalva Žalia, Mėlyna,Juoda
Lytis Unisex
Modelio Numeris FT16208
Kilmės Kinija
Savybės Įdaryti & Pliušas
Įspėjimas Ne Valgyti / Šildymo Nr.
Medžiagos Pliušas
Vidinė medžiaga Aukšto Lvl PP Medvilnės
Amžius Įvairaus Amžiaus
Dydis Giant Dinosaur Toy
Tipas Vaikams Žaislas
Matmenys 48cm 19inch

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Fancytrader Įdaryti Šiltas Rankas Dinozaurų Pliušiniai Žaislai Imituojamas Anime Dinozaurų Lėlės Vaikams Dovanos Nekilnojamojo Nuotraukas

Fancytrader Įdaryti Šiltas Rankas Dinozaurų Pliušiniai Žaislai Imituojamas Anime Dinozaurų Lėlės Vaikams Dovanos Nekilnojamojo Nuotraukas

Panašūs produktai: