128CM Mobiliojo Telefono Laikiklis, Kaklo Kabo Tingus Karoliai Laikiklis Lova 360 Laipsnių Išmaniojo telefono Turėtojas Stovėti "iPhone" Xiaomi "Huawei"

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.61

-27%

€10.43

Dalintis

Apie prekę

128CM Mobiliojo Telefono Laikiklis, Kaklo Kabo Tingus Karoliai Laikiklis Lova 360 Laipsnių Išmaniojo telefono Turėtojas Stovėti "iPhone" Xiaomi "Huawei" 1. Jis yra universalus ir kūrybos mobiliojo telefono laikiklis, kurio ilgis 128cm, kad patenkinti skirtingus poreikius. 2. Tai gali būti nukirpti prie stalo kampe, įspausti ant lovos, spiralė įrašas yra stabilus, ir patogus, ir taip pat gali būti naudojamas kaip selfie stick. 3. Nemokamai savo rankas, žiūrėti filmus, pokalbių ir vaizdo pokalbių, nelaikant telefono rankose. 4. Su spaustuku gali būti iki 8 cm, kurios leidžia lengvai įrašą įvairaus storio vietų, tokių kaip stalo kampe arba lovos. 5. Aliuminio ir magnio, žarnos yra laisvai pritaikyti ir išlenktas, su tvirta parama 6.360 laipsnį tvirtinimo varžtas, galima reguliuoti ekrano kampas, jums reikia 7. Žandikauliai gali pasiekti 10cm, tinka mobilieji telefonai su įrašų 3,5-6 cm.

Žymos: tortas dizaino chrismas, atveju garbę 6 charlie, spalva matinė "motorola", kamera ip 1080p 220v, keramikos 5104 žvejybos, kavos termosas " 400ml, ausies "bluetooth" tipo c, brideal dušo suknelė, kavos terminas karinės.

Charakteristikos

Magnetinis No
Yra Garsiakalbis No
Įkroviklis No
Medžiaga ABS
Suderinamos Prekės Universalus
Naudoti Stalas
Prekės Pavadinimas Greatlizard

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

128CM Mobiliojo Telefono Laikiklis, Kaklo Kabo Tingus Karoliai Laikiklis Lova 360 Laipsnių Išmaniojo telefono Turėtojas Stovėti

128CM Mobiliojo Telefono Laikiklis, Kaklo Kabo Tingus Karoliai Laikiklis Lova 360 Laipsnių Išmaniojo telefono Turėtojas Stovėti "iPhone" Xiaomi "Huawei"

Panašūs produktai: