Virėjas Virėjas Marškinėliai Trumpomis Rankovėmis Vasaros Virtuvės Valgių Vienodas Viešbučio Restorane Konditerijos Virėja Drabužius Padavėjo Unisex Darbo Striukė

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.80

-30%

€8.30

Dalintis

Apie prekę

Patarimai------

Gerbiami pirkėjas, aš labai džiaugiuosi, kad jūs galite atvykti į mūsų parduotuvę.Mūsų bendrovė specializuojasi gamybai, darbo uniformų ir taip pat gali būti OEM.Jei turite didelį kiekį, įsigijimo ar didmeninė, prašome susisiekti su mumis internete, klientų aptarnavimo, arba galite palikti mums pranešimą internetu.Ką jums reikia padaryti, siuntos, mes galime suteikti jums informacijos, mūsų produktai yra sandėlyje, prašome būti tikri, kad perkate!Linkiu jums laimingo gyvenimo ir laimingas pirkinių!

Jei pasirinksite "Ekonomikos" režimas, gabenimo, tada sezono metu, logistikos, kai kuriose šalyse bus atidėti gauna paketus o.Jei negalite priimti nedelsiant, tada prašome pasirinkti, oro paštu, greičiau transportu ir apsauga.

Mes teikti individualiems poreikiams pritaikytas paslaugas ir daugiau prioritetinių paslaugų.Jūs galite susisiekti su manimi, jei jums reikia daugiau kiekį ir individualius sprendimus.Jūs gausite nuolaidą "Exclusive" VIP kaina.Tikimės, kad dirbti su jumis!I bus jūsų geriausias tiekėjas.

Rinkti mano parduotuvėje, tapo mano gerbėjai, mano parduotuvėje nuolaida veikla, gerbėjai galės gauti didesnę VIP nuolaida。

Priminti------

Mes teikiame Spausdinimo ir Siuvinėjimo paslaugos, OEM ir Dropshipping , pirkėjų, kuriems reikia susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, siųsti savo HD LOGO į mūsų klientų aptarnavimo tarnybą.

NĖRA.1 Mes galime siuvinėti ar spausdinimo pagal jūsų reikalavimus.

NĖRA.2 Prašome siųsti mums didelės raiškos (HD) logo, mes atsiųsime poveikis diagramos patvirtinti.

NĖRA.3 Individualų LOGOTIPAS reikalauja papildomų tinkinimo mokesčiai.Prašome susisiekti su mūsų internetinėje klientų aptarnavimo konkrečius mokesčius.

NĖRA.4 Jei esate senas klientas, prašome siųsti mums LOGOTIPAS tiesiogiai prašome spauskite custom mokestis nuorodą atkreipti vartotojo mokestis.

MŪSŲ PRODUKTAI----- Prašome apsvarstyti prekės tikrasis produktas rodo, be modelio wering kaip tikra nuotrauka, kad bus tas pats, kaip jūs gauti.

MŪSŲ TARNYBA---- Galite kalbėtis su mumis už bet kokius klausimus per Prekybos Vadybininkas,mes pasistengsime atsakyti jums iš karto,jei mes ne internete.prašome e-mail mums,mes susisieksime su jumis, su 24 valandas.

MOKĖJIMO---- šiuo Metu galite atsiskaityti visa, "MasterCard", "Western Union", Qiwi ir Banko pavedimu.daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Taiji.lt ateityje.

PRISTATYMAS---- Paprastai mes teikiame Nemokamas Pristatymas per China Post " Oro Paštu.Pirkėjams iš kitų cuntries,jei jums padaryti didelių užsakymų ar ugent užsakymai,prašome susisiekti su mumis express pristatymas prieš apmokėjimą.Mes jums rasti geriausią sprendimą, sutaupyti savo išlaidas.

GRĮŽTI & KEISTIS---- Visos mūsų prekės bus tikrinamos ir kupini geros būklės, prieš išsiuntimą,jei kurios nors reson esate nepatenkinti apie elementą,jums gali grįžti į jį jav pagal pradinę būklę per 7days gavimo grąžinamosios išmokos arba mainus.Prieš grąžinti prekę,prašome susisiekti su mumis priešas išsamias grįžti keitimo instrukcija.Mes grąžinsime jums po gavimo grąžinami elementus.Pirkėjas turės mokėti už laivybos išlaidų grąžinimo elementus.

Žymos: virėja vienodą moterų, virėja striukė moterims, virėjas vienodas, virėjas striukė, virėja striukė vyrams, virėjas kostiumas, virėjo švarkas moteris, medžiaga virėjas, virėja marškinėliai, virtuvės vienodas.

Charakteristikos

Medžiaga Poliesteris
Elemento Tipas Virėja Liemenės
Dydis M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL
Modelio Numeris FWQJ014
Audinio Tipas Broadcloth
Rankovės Stilius Trumpas Rankovės
Prekės Pavadinimas TIUMIU
Medžiagos Sudėtis 65% Poliesterio, 35% Medvilnės
Taikoma Pramonės Maitinimo Įstaigų Restoranas, Viešbutis, Kepykla
Sezonas Pavasarį, Vasarą, Rudenį
Lytis VYRAI
naudoti Virėjas, Padavėjas, Padavėja

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Virėjas Virėjas Marškinėliai Trumpomis Rankovėmis Vasaros Virtuvės Valgių Vienodas Viešbučio Restorane Konditerijos Virėja Drabužius Padavėjo Unisex Darbo Striukė

Virėjas Virėjas Marškinėliai Trumpomis Rankovėmis Vasaros Virtuvės Valgių Vienodas Viešbučio Restorane Konditerijos Virėja Drabužius Padavėjo Unisex Darbo Striukė

Panašūs produktai: