Buferio HiFi 6J5 Bluetooth 4.2 Tube Preamp Stiprintuvas Stereo-Preamplifier su Smuiko Bass Tonas Ajustment(Sidabrinė)

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€27.50

-5%

€28.95

Dalintis

Apie prekę

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

1. Naudojant 6J5 vamzdis, NE5532

2. Pagrindinė filtro kondensatorius naudoja 470UF/25V, ir sukabinimo kondensatorius naudoja importuotų 1UF kondensatorių.

3. Į rezistorius naudoja aukšto tikslumo chip rezistorius, siekiant užtikrinti gerą signalo ir triukšmo santykis visos mašinos.

4. PCB priima 1.6 mm storio dvipusis lapo, 2.0 oz vario storis, ir alavo purškimo procesas, siekiant užtikrinti gerą artimųjų veiklos didelių ir mažų srovių.Pirmos klasės PCB kokybės.

5. Įvesties ir išvesties, yra pagaminti iš auksu RCA lotus sėdynė, kuris yra patvarus ir gražus!Valdybos išdėstymas yra protinga, graži, ir šiuo metu yra maža.

Pagrindiniai parametrai:

Maitinimas: DC12V2A ( turi būti reguliuojamas 12V, ne didesnės kaip 12 V)

Mašinos dydis: apie 129* 100* 35 MM (be vamzdžio aukštis)

Skydo funkcija: jungiklis, aukštų dažnių reguliavimo bass reguliavimas, bendra apimtis

Pastaba:

1. Šios baigė mašina yra preamplifier, o ne stiprintuvo.Jis turėtų būti naudojamas po stiprintuvo ar aktyvus garsiakalbis.Negalima tiesiogiai prisijungti pasyvios kolonėlės, garsiakalbiai ir ausinės prie vairo stiprintuvas; jei ji nėra naudojama, automobilis bus sudegintas, jei įtampa yra nestabili.

2. Tikimybė, kad normalus o linijos ar elektros energijos tiekimas nėra pakankamai gera, kad sukelti triukšmo apačioje triukšmas yra labai didelis.Rekomenduojama naudoti geras o laidą ar elektros energijos tiekimo.

3. Įsitikinkite, kad yra problema su jūsų šaltinis.Į preamplifier pati preamplifier funkcija.Jei pats šaltinis yra triukšmingas, tada preamplifier bus tik sustiprina jos triukšmo.Prašome naudoti geras šaltinis testą.

4. Patikrinkite, ar vamzdelis, prijungtas prie pagrindo.Prašome įrašyti vamzdžio ir bazės.Būtinai įdėkite vamzdis, nutrūkus maitinimui.

Pastaba:

Elektros energijos tiekimas nėra įtrauktas į paketą.Jums reikia nusipirkti 12V2A maitinimo patys.

Medžiaga:Aliuminio lydinys

spalva:Sidabrinė

Pakuotės Turinys:

1 * 6J5 Vamzdis Preamplifier

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: preamp vamzdis, bosinė gitara preamplifier, 6j5, buferio preamplifier, tr2 tube preamp, buferio vamzdis, vamzdis preamplifi, phono preamp, garso buferis, 6k4 vamzdis.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamų Garso Ir Vaizdo Įranga Stilius Garsiakalbiai
Sertifikavimo NĖRA

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Buferio HiFi 6J5 Bluetooth 4.2 Tube Preamp Stiprintuvas Stereo-Preamplifier su Smuiko Bass Tonas Ajustment(Sidabrinė)

Buferio HiFi 6J5 Bluetooth 4.2 Tube Preamp Stiprintuvas Stereo-Preamplifier su Smuiko Bass Tonas Ajustment(Sidabrinė)

Panašūs produktai: