Populiarios Medinės Jungiamąją Žaislas Threading Vaisių, Braškių, Ananasų Arbūzas Blokuoti Galvosūkiai Baby Vaikų Švietimo Žaislai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.38

-31%

€12.32

Dalintis

Apie prekę

Mediniai Jungiamąją Žaislas Threading Vaisių, Braškių, Ananasų Arbūzas Blokuoti Galvosūkiai Baby Vaikų Švietimo Žaislai

Aprašymas:

100% visiškai naujas, aukštos kokybės

Savybės:

Linijos aplink ananaso yra kaip gyvenimo problema.Stumti caterpillar per įvairių skylių vaisių medžio bloką, problema dingo.Gali padėti sumažinti proveržių jaunimo.

Į jungiamąją sriegis žaislas padeda vaikams įgyti esminių esminius įgūdžius, tokius kaip valgymas, susiejimas batai, sagomis, ir valgyti.Jis taip pat lavina rankos-akies koordinacijos, ištvermės, koncentracijos dėmesio ir analizės.

Nešiojamų žaislas ryškių spalvų, nesvarbu, ar namuose ar mokykloje, per kelionę ar net restorane.Gražus kelionių dydis ir puikus kelionės žaidimų pasirinkimą jūsų vaikams.

Montessori žaislas yra pagamintas iš aplinkos apsaugos medžiagų ir netoksiški dažai.Medinės dalies yra pagamintas iš 100% natūralaus medžio, labai patvarus.Blokai yra sklandžiai ir be atplaišų, be aštrių briaunų.Jis yra saugus jūsų kūdikiams.

Sužinoti, kaip išnarplioti galvosūkį grandines, o string antklodės aplink jį.Padėti pagerinti smulkiosios motorikos įgūdžius, rankomis akis koordinavimo ir problemų sprendimo įgūdžius, kad jūsų mažai vienas, taip skatinant jaunų vaikų.Idealus Kalėdų / gimtadienio dovana.

Techniniai duomenys:

Elemento Tipas: Medinis Jungiamąją Žaislas

Medžiaga: Mediena

Pakuotės Dydis: apie.18x18x3cm / 7.09x7.09x1.18in

Stilius: Braškių / Ananasas / Arbūzas (Pasirinktinai)

Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Kiekis: 1 Vnt

Pastaba:

Perėjimas: 1cm = 10mm = 0.39 cm.

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.Pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą Sudaro:

1 x Medinės Jungiamąją Žaislas (kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Žymos: costum grūdintas stiklas, kostiumas andoras cassian, kortelės turėtojas 150 vienetų, dažymas plaukų pieštukai, kinijos gėlių fidget, kortelės turėtojas bmw 7 e65, dažymas pen koh noor, mergina dinozaurų costumw, kortelės turėtojas dragonfly.

Charakteristikos

Įspėjimas Mediniai Jungiamąją Žaislas
Amžius 5-7 Metų
Temos Sportas
Medžiaga
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris R7RB Threading Vaisių Blokuoti Galvosūkiai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Populiarios Medinės Jungiamąją Žaislas Threading Vaisių, Braškių, Ananasų Arbūzas Blokuoti Galvosūkiai Baby Vaikų Švietimo Žaislai

Populiarios Medinės Jungiamąją Žaislas Threading Vaisių, Braškių, Ananasų Arbūzas Blokuoti Galvosūkiai Baby Vaikų Švietimo Žaislai

Panašūs produktai: