Plastikiniai Talpinimo Makiažas Organizatorius Atveju Stalčiai Kosmetikos Ekranas Atmintis Organizatorius Office Įvairenybės, Kad Iki Konteinerio Dėžės

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€19.45

-26%

€26.64

Dalintis

Apie prekę

Sveiki Atvykę Į Mordoa Parduotuvė

Karšto Pardavimo Rekomenduoti

Produkto Aprašymas:

>Medžiaga:Plastikas

>Dydis:24.3*17.2*19.4 cm

>Funkcija: Sandėliavimo,apdaila

>Pakuotė:1?

Pastaba: matavimas gali turėti nuo 1 iki 3cm (0,39-1.18 cm) netikslūs klaidų.Gali būti šiek tiek spalvos nuokrypis dėl skirtingų monitorių.

Paveikslėlio Rodyti:

Drop-shipping/Didmeninės

1、drop-išsiunčiami klientams, mes galime tiesiogiai siųsti produktų savo klientams, kaip jūsų prašymą.

2、didmeninės prekybos įmonėms, mes norėtume jums pasiūlyti didelė nuolaida, ir mes atsiųsime jums per greitas pristatymas, kuriame jums bus gauti sklypas, greitas pristatymas pavyzdžiui, EMS, DHL, "Fedex", jei jums užsisakyti urmu.

Klientų Pasitenkinimas

Prašome susisiekti su mumis, jei turite klausimų ar nerimą prieš ar po jūsų pirkimo.mes pakartoti su jumis per 24 valandas.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Apie mokėjimą

Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų Taiji.lt, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.šią nuorodą, jūsų nuoroda.

Apie laivybos

1、Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome contect mums.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

2、Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

3、Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

4、pristatymo laikas, priklausys nuo daugelio veiksnių, pavyzdžiui, blogas oras ir pasirinktinis tikrinimas.Susisiekite su mumis jei jums reikia išplėsti apsaugą metu.

5、Prašome pasirinkti, greitas pristatymas pavyzdžiui, EMS, DHL, "Fedex", jei jums reikia gauti sklypų, per trumpą laiką.

Apie Atsiliepimą

Dėkojame už jūsų pirkti iš mūsų parduotuvės!jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, skirkite vieną minutę duoti mums 5 žvaigždžių atsiliepimus ir palikti kai kuriuos komentarus, ir mes bus daryti tą patį už jus.Mes tikrai vertiname, kad!

Žymos: humbler stumdymasis gyvenimo, variklis varantys dviratis 24, savininkas automobilį taurės ford, h4 led žibintų r3, biuro kulno batų w, humax kontrolės dangtis, vyras žoliapjovės lytinių organų, biuro striukė suknelė, humars pobūdžio žinutes.

Charakteristikos

Medžiaga plastikiniai
Tipas Dėklai & Dėžes
Formos Stačiakampis
Technics Blizgus
Modelio Numeris TPB610
Talpa > 65 Alpių cukraus
Prekės Pavadinimas Mordoa
Grotelės Kiekis 00
Funkcija Eco-Friendly
Plastiko Tipas PP
Naudoti Papuošalai/Kosmetika
Specifikacija Other
produktas Kita
Stilius populiarus
100% garantija Jei tai neveikia, mes atsiųsime naują
Didmeninė Taip, ir mes taip pat gali tai Lašas Laivybos
Kilmės Pagamintas Yiwu(Kinija)
Pritaikoma Profesionalūs Dizaineriai už savo išskirtinį užsakymą
Apkrovos Kita

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Plastikiniai Talpinimo Makiažas Organizatorius Atveju Stalčiai Kosmetikos Ekranas Atmintis Organizatorius Office Įvairenybės, Kad Iki Konteinerio Dėžės

Plastikiniai Talpinimo Makiažas Organizatorius Atveju Stalčiai Kosmetikos Ekranas Atmintis Organizatorius Office Įvairenybės, Kad Iki Konteinerio Dėžės

Panašūs produktai: