Nešiojamų Led Pover Galia Banko (Ne Baterija Mobiliojo Galia Banko 1x 18650 Dėžutės Telefono Įkroviklį "pasidaryk pats" Atveju Powerbank Dual USB Poverbank

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€0.37

-38%

€0.60

Dalintis

Apie prekę

Trisdešimt du tūkstančiai septyni

Aprašymas

"Medžiaga: Plastikas + Elektroniniams Komponentams.

Dydis: 90 mm x 30 mm * 22 mm.

USB Maitinimo Banko 1x 18650 Baterija, Įkroviklis, Dėžutė

Kiekis: 1 x "PASIDARYK pats" Galia " Banko Byloje Langelį. (Baterijos, USB Kabelis Nėra Komplekte)

Pastaba: Prašome atkreipkite dėmesį, tai yra "PASIDARYK pats" Power Bank Atveju Rinkinys,Jums reikia surinkti jas sau,ir baterijos nėra įtrauktos !

Mobiliųjų Maitinimo rinkinių medžiagos apima: galia plokštė + tiekimo talpyklos.

Instrukcija:

1.Imti skaitmeninių prietaisų: Tiesiog naudoti suderintų USB laidas į už skaitmeninius produktus.Vienas galas USB kabelį prijunkite su ""OUT"," uostas galios bankas, kitą galą prijunkite su skaitmeniniu produkto konvertuoti patarimas,jis bus pradėtas imti.

2.Imti valdžią bankas : Naudoti USB kabelis su Mikro jungtimi imti valdžią bankas, ""IR"" uostas yra įkrovimo lizdas maitinimo bankas.Jūs galite įkrauti elektra bankas nuo adapterio USB arba įkraunama nuo kompiuterio USB.

3.Kai buvo raudonas, tai reiškia, kad galios banko kraunasi. "

Pakuotė:1*Maitinimo Banko(neįeina baterijos)

Jums reikia nusipirkti plokščia galva 18650 baterija, nenaudokite aštrių galvos baterija.Kitaip, jūs galite įdiegti ją.

Baterijos negali būti atšauktas, kitaip jis bus sugadinti motininę plokštę, nėra antras šansas, tinkamai įrengti negali būti panaudota dar kartą!

Mieli, ji bus gauti daugiau konkurencingą kainą, jeigu galite man duoti didesnį užsakymą.

Mieli,mūsų d ropshipping sąrašą siūlo mažiausią kainą, jei produktas jums reikia rasti mūsų parduotuvės, jūs galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo padėti.Jei jums reikia daug, mes galime pritaikyti produktas už jus.

Shippment:

Dėmesio!Mes esame tarptautinės pardavėjas iš Kinijos žemyninės dalies.Būkite kantrūs!Jei turite kokių klausimų ar bet kokį specialų prašymą, prašome susisiekti su mumis.Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas, dėl laiko skirtumo tarp mūsų, ačiū už jūsų supratimą.

Atsiliepimai:

1.Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų Verslo plėtrai,Todėl prašome palikti Atsiliepimus, 5 Žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktais,labai labai Ačiū.

2.Nepalikite Neigiamų Atsiliepimų, be klausia mus padėti,prašome nedvejodami Susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų.Atsiliepimai yra mūsų gyvenime,prieš jums palikti neutralų ar neigiamą atsiliepimą,susisiekite su mumis norėdami gauti geresnį sprendimą,Mes pasistengsime atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau,iš anksto Dėkojame už jūsų kantrybę.

Grąžinimo Politika:

Mes paramos 1 mėnesį nemokamai pakeitimo, jei prekės yra skaldytų unartificially (reikia įrodymų).ir 6 mėnesius nemokamai repairment(reikia mokėti, laivybos mokestis),ir 12 mėnesių mokama repairment(jums taip pat reikia mokėti, laivybos mokestis).

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu. '

Žymos: tubos įsiurbimo silicio, vamzdis žiūrėk glosse vnt, vamzdžiai vienkartiniai m29, vamzdžiai paveikslų alyvos, vw tikslas, chrome skydelis, vw ggolf 5 durų liftas, cilindrinės akių tvarstis, tubo silikono oranžinė, vamzdžiai stiklo drabužiai.

Charakteristikos

Modelio Numeris Galia Banko Dėžutę
Kokybės Sertifikavimo BMK
GaN No
Prekės Pavadinimas ČIURKŠLĖS
Įrenginio Tipas gabalas
Maks. Išėjimo Galia Kita
Pakuotės Svoris 0.025kg (0.06lb.)
Išvesties Sąsaja USB
Pakuotės Dydis 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamų Led Pover Galia Banko (Ne Baterija Mobiliojo Galia Banko 1x 18650 Dėžutės Telefono Įkroviklį

Nešiojamų Led Pover Galia Banko (Ne Baterija Mobiliojo Galia Banko 1x 18650 Dėžutės Telefono Įkroviklį "pasidaryk pats" Atveju Powerbank Dual USB Poverbank

Panašūs produktai: