Mados Vyrų Naujos Juostos Verslo Atsitiktinis Prabangus Odinis Pin Diržo Sagtis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.57

-15%

€4.20

Dalintis

Apie prekę

Produkto savybės Spalva: Juoda,Ruda Ilgis: 110cm Iki 130cm/43.3"-51.2" Plotis: 3.6 cm/1.4" Neto Svoris: 0.16 KG

Pastaba: diržo ilgis yra tarp 110cm-130cm, kuri tiktų daugumai žmonių,mes negalime užsakymą dydžio, todėl mes atsitiktinai siųsti ilgio.Jei diržas per ilgas, galite padėti sau su žirklės sumažinti diržo.Ir, jei yra bet klausimas prieš ar po jūsų užsakymą, prašome mums pranešimą.

Ką Jūs Gaunate:

1 x Diržas

Pristatymas

(1) Mūsų laivybos normos apima laivybos kaina, krovimo, pakavimo ir susijusios darbo jėgos sąnaudas.

(2) Mes neatsakome už nepristatyti adresą.Mes pasiliekame teisę imti, laivybos mokestis vėl grįžo elementų, dėl blogo adresas pateikta pirkėjui.Bet ne-gautas prekes sukelia neteisingas adresas, įregistruotas nėra mūsų visiškai grąžinti pinigus ar pakeisti politiką.

(3) Straipsniai paprastai išsiunčiama iš 1 darbo dieną po apmokėjimo pašalinta (Šeštadienis. & Saulės. Ir viešosios atostogų atmesti.)

(4) Užsakymus iš Honkongas/Kinija visi bus išvežti per honkongą po Normalaus Oro Paštu.Vežimas paprastai trunka 5-15 darbo dienos (šeštadienis ir sekmadienis ir Viešosios atostogų netaikoma), jei jums reikia elementą, skubiai, prašome susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos prieš perkant. 5%-10% elementai bus pristatyti 15+ dienų, pagal paskirties vietas, muitinės formalumų arba valstybinių Švenčių dienomis ir kt.

(5) Mes reship prekę arba grąžinti pinigus, jei prekės nebuvo pristatytos-30 dienų. (Brazilijos ir Rusijos 30+ darbo dienas)

Grąžinimo Politika

Grąžinimo priimamas per 30 dienų po to, kai pirkėjas gauna prekę. (Išskyrus nenatūralu žalą ar misusage).100% pinigų grąžinimo Garantija!Visos prekės bus išbandyta 100% iki pristatymo.Jei elementas yra defected tvarkymo pašto, Pirkėjas per 30 dienų nuo gavimo datos keitimosi naują.Visos laivybos mokesčius už grąžinamas prekes turi būti apmoka pirkėjas, Prašome susisiekti su mumis dėl grįžimo adresas

Kontaktinė Informacija

Mes palikome teigiamų atsiliepimų jums gavęs mokėjimą.Jūsų atsiliepimai mums labai svarbi, teigiamų atsiliepimų ir 5 Rezultatas DSR yra labai dėkingi.

Prašome leiskite mums žinoti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą arba 1 punkte, 2 punkte mažai DSR arba atidaryti visus ginčus ir , prašome suteikti mums galimybę išspręsti visas problemas, ir mes stengiamės patenkinti savo poreikius.

Jei klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus per "Užduoti pardavėjui klausimą", Mes stengiamės atsakyti į jūsų laiškus kaip įmanoma greičiau, dėl didelės apimties, kasdien gaunamus laiškus ir laiko juostų skirtumas, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laiškus iš karto.Prašome leisti 1-2 darbo dienas mums atsako.

Žymos: mendelejevas mokyklos lentelė, audinės kailio laikymo namuose, sparta šalmas paracord, mendola vonios kambarys stiklo, usb mini b kabelį 8 pin, telefonas redmi siaminot 7, monstras akinius nuo saulės jav, odos instruktorių ruda, žvirblis aukso pakabukas.

Charakteristikos

Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Diržai Medžiaga Dirbtiniais Odos
Diržo plotis 3.6 cm
Elemento Tipas Diržai
Modelio Numeris FQ11717
Stilius Atsitiktinis
Lytis VYRAI
Modelio Tipas Kietas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Mados Vyrų Naujos Juostos Verslo Atsitiktinis Prabangus Odinis Pin Diržo Sagtis

Mados Vyrų Naujos Juostos Verslo Atsitiktinis Prabangus Odinis Pin Diržo Sagtis

Panašūs produktai: