Kalėdų Dekoracijas Pliušinis elnių ragai Mergina Pakabukas Papuošalai Mielas Kalėdų Eglutė Kalėdų Pakabukas & Drop Papuošalai TB

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.23

-36%

€5.12

Dalintis

Apie prekę

Kalėdų Dekoracijas Pliušinis elnių ragai Mergina Pakabukas Papuošalai Mielas Kalėdų Eglutė TB Pardavimas

1 pastaba:Mes išlaikyti savo privatumą saugu ir nebus atskleisti jokios asmeninės informacijos.

2:Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mūsų po pardavimo komandos bus suteikti jums puikus sprendimas pirmą kartą.

Prekės Specifikacija:

Aprašymas:

Medžiaga: pūkas

Dydis: parodyta nuotraukoje

Specifikacija:

1. Įvairių stilių ir spalvų, naujų formų, bus sukurta daugiau galimybių jūsų apdailos, papuošti jūsų eglutę ir palangės.

2. Kalėdinė dekoracija: kiekviena lėlė yra virvelės, kurios gali būti taikomos tiesiogiai pakabinti bet kur jums patinka, tinka Kalėdų eglutės, parduotuvių langų, rožinė ir balta šilko pliušinis kabinti lėlės langą angelų, kad jūsų dekoro daugiau gražus ir ryškus, pilnas švenčių šventė ir atmosfera.

3. Kokybės medžiagas: Kalėdų lėlės ranka-padarė iš pūkų, išskirtinį meistriškumą, patvarus, geros sandėliavimo, lengva valyti, galima taikyti ilgą laiką.

4. Ideali dovana: mielas išvaizda, yra labai populiarus tarp vaikų, angelai atstovauja gražių dalykų ir gerus norus, jie labai tinka kaip dovanos vaikams, draugams, šeimos nariams ir pan.

5. Taikoma kartų: mielas pakabučiai galima įteikti kaip Kalėdų dekoracijos, puošti savo namus ir Kalėdų eglutė yra gražus apdaila, tinka apdailos ir būsto apstatymo reikmenys iš namų, viešbučių, restoranų ir biurų pastatai ir t. t.

Komplektą Sudaro:

1 x Pliušinis Ragų, Pakabukas

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: mielas korėjos marškinėliai, hashi japonų, lolita piniginės, dekoro saldus, žemėlapis washi tape, kiaušinių juokinga, nagų dailės cirkonis, mielas dalykas, mažas smeigės moterims, cabochon miniatiūriniai.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Pliušinis Ragų, Pakabukas
Tipas Didmeninės No
Prekės Pavadinimas Stiprus-Toyers
Rinkinys Tipas Taip
Pakavimas Jokių Dovanų Dėžutė

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Kalėdų Dekoracijas Pliušinis elnių ragai Mergina Pakabukas Papuošalai Mielas Kalėdų Eglutė Kalėdų Pakabukas & Drop Papuošalai TB

Kalėdų Dekoracijas Pliušinis elnių ragai Mergina Pakabukas Papuošalai Mielas Kalėdų Eglutė Kalėdų Pakabukas & Drop Papuošalai TB

Panašūs produktai: