14+3pcs Nerūdijančio Plieno Ir Silikono Sandarinimo Laimėtojui Nustatyti Mentelės Užpildas Priemonė, Rūdžių atsparia antikorozine

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.38

-43%

€12.95

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

*100% brand new ir aukštos kokybės.

*Galingas Sandarinimo Finišavęs yra suprojektuoti su 45° snukis, kad galėtų veiksmingai užpildyti caulk darbo vietų netvarka-nemokamai.

*Rūdims atsparus, antikorozinės.

*14 Skirtingų dydžių, gali lengvai patenkinti jūsų sandarinimo poreikius ir suteikti tobulą sandarinimo poveikį skirtingų sričių ir kampų.

*Pradėti uždarymo ir sandarinimo funkcijas su Silikono Sandarinimo Laimėtojui .Purkštukai yra skirtingose spindulys, kad atitiktų jūsų sandarinimo poreikius.

*Su sandarinimo toolset-lengvai plaunamas ir daugkartinio naudojimo.Kai jis ateina į sandarinimo darbą, šie įrankiai yra labai baigti darbą.

*Lengva naudotis - yra sandarinimo finišavęs ant caulk antgalį, taip galite sutaupyti daug laiko, per sklandžiai hermetikas, o hermetikas išeina.Be to, jis gali būti naudojamas vien tik kaip mentele.

*Įvairių spindulys - 6.5 R, 10R, 13R trijų skirtingų spindulys Antgalis Plius įvykdyti savo poreikį.Jie gali patenkinti jūsų poreikius uždarymo darbai, kai jūs plomba skirtingų vietų ir kampų.

*Platus pritaikymas - caulk įrankių rinkinys gali būti plačiai taikomas virtuvės, vonios, bakas, durų, langų, virtuvė, vonios kambarys, bakas, kriauklė bendras pildymo apdailos.

Techniniai duomenys:

*Medžiaga: Nerūdijantis Plienas +Silikono

*Spalva:Sidabrinė+juoda(Kaip nuotraukoje parodyti)

*Nerūdijančio Plieno Dydis : 5mm, 6mm, 7mm, 9mm, 10mm, 12mm, 13mm, 16mm, 20mm, 25mm, 26mm, 28mm, 30mm, 35mm

*Silikonas dydis: 6.5 R,10R,13R

Pakuotės Turinys:

14*Nerūdijančio Plieno Sandarinimo Antgalis

3*Silikono Sandarinimo Finišavęs Įrankis

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Žymos: kondensatoriaus ducati 749, automobilio radijo 24 v digma, kroviklis canon cb 2lz, flyye svs kūno šarvai, šampanas nėrinių marškinėliai, šampanas grand brut, kondensatoriaus 7500uf 35v, mielas giels suknelė "pasidaryk pats", epson xp 850 paslaugos.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas NEWONE
Tipas Rankinių Įrankių Dalys

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

14+3pcs Nerūdijančio Plieno Ir Silikono Sandarinimo Laimėtojui Nustatyti Mentelės Užpildas Priemonė, Rūdžių atsparia antikorozine

14+3pcs Nerūdijančio Plieno Ir Silikono Sandarinimo Laimėtojui Nustatyti Mentelės Užpildas Priemonė, Rūdžių atsparia antikorozine

Panašūs produktai: