Triušis oro modelio jade triušis mėnulis triušis pripučiami modelis vidurio rudens šventė oro modelio šviesos Triušis Fabriko pritaikymas savo reikmėms

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€274.03

Dalintis

Apie prekę

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Kiekis: 1 komplektas

Kištukas: JAV, ES

Pakuotės dydis: 19 * 10 * 12 cm

Svoris: 7kg

Gamybos laikas: 3-7 dienas

Prekyba terminas: DDU

Apmokėjimo būdas: kredito kortelę, TT, "PayPal", Vakarų Sąjunga

Pateikti OEM (pridėti spalvų, skaičių, logotipas ir pan.)

PREK.KOD 1 vnt

Eksporto kartoninė pakuotė

Nemokamas pristatymas į namus

Pagrindiniai punktai:

1. Užtrauktukas dizainas: užtrauktukas galima įdėti į sandbag, kuris yra patogus naudoti ir nebijo būti nupūstas stiprus vėjas.

2. Tvora užtrauktuku: oro pelėsių yra įrengta tvora užtrauktuku viršuje ir apačioje, kuris gali būti nustatytas traukdami virvę.

3. Apšvietimo apdaila: yra apšvietimas viduje pripučiamą modelį.LED šviesos, geriau naktį.

4. Lengva įdiegti: atidaryti užtrauktuką, įdėti sandbag, ir tada traukti užtrauktuką, kaklaraištis oro įleidimo angos oro pelėsių prie ventiliatoriaus, įjunkite ventiliatorių ir atsižvelgiant į transformatorių, kaklaraištis laidą prie oro pelėsių, prijunkite maitinimo, ir, galiausiai, susieti jį.

5. Produkto priedai: pripučiamas ventiliatorius, transformatorius, lempos, dvi kištukai ir keturi traukti virvės, remonto komplektas, du smėlio maišais.

6. Taikoma kartų: lauko reklama, lankytinų vietų, barai, prekybos centrai, šalys, pramogų parkai

, laisvalaikio centras, parkas, išperkamosios nuomos verslo, ir t.t

7. Ventiliatoriaus priima tvirtas abs plastiko, aukštos spartos mažai triukšmo ventiliatorius, transformatoriaus priima integruotas impregnavimo procesas, kuris yra rainproof.

8. Išskirtinį skulptūra: šis pripučiami modelis yra ne tik įdomus, bet taip pat unikalus.Jo romanas formos pritraukia daugybę akis.

9. Aukštos kokybės medžiaga: pagaminti iš didelio tankio Oksfordo audinys, lengvas, stipri jėga, įtrūkimai, atsparumas, geras atsparumas tempimui, nėra oro nutekėjimo.

10. Gamybos būdas: dviguba, orapūtės turi dirbti visą laiką. 11. Pritaikyti techninės priežiūros: spalvą, dydį ir formą, gali būti pritaikytas.Logotipas, grafiniai vaizdai gali būti spausdinami, bet vektoriaus failą (pvz., AI, CDR, CAD, PSD...) taip pat galime dizainas pagal nuotraukas ar modelių, kurią pateikiate.Prašome patvirtinkite, visas detales su mumis ir jums bus gauti citatos kuo greičiau. ♥♥♥ Jūsų pasitenkinimas yra mūsų siekimas! ♥♥♥ Daugiau daiktų galite užsisakyti vienu metu, tuo didesnę nuolaidą gausite.Sveiki atvykę konsultuotis! ♥♥♥ Prašome nedvejodami susisiekite su manimi daugiau informacijos. ♥♥♥ Individualų paslaugos: produktai mūsų parduotuvėje yra visos realios nuotraukos.Galime pagaminti bet pripučiamos elementus pagal jūsų reikalavimus.Po to, kai jūs vietą, kad ir prieš gamybą, mes atsiųsime 3D dizaino, kad jums patvirtinti.Mes gaminti produktus po esame patenkinti. ♥♥♥ Sveiki, norėdami sužinoti daugiau apie mūsų produktus

Žymos: kinų šalis, gynybos keychain pelėsių, katytė dušo užuolaidos, kūdikių drugelis, "pasidaryk pats" žibinto, fox lankelis, custom paketų prižiūrėtojų raktinę, oro pod atveju custom, aukso žiedas raktams, blyth medžiaga.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Medžiaga
Proga Šalis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Triušis oro modelio jade triušis mėnulis triušis pripučiami modelis vidurio rudens šventė oro modelio šviesos Triušis Fabriko pritaikymas savo reikmėms

Triušis oro modelio jade triušis mėnulis triušis pripučiami modelis vidurio rudens šventė oro modelio šviesos Triušis Fabriko pritaikymas savo reikmėms

Panašūs produktai: