Nauja Išpardavimas
Vienfazis visi izoliuoti KINTAMOSIOS įtampos reguliatorius, modulio 10A (pusė bangos tipo) LSA-H2P10XYB Padidinti

Vienfazis visi izoliuoti KINTAMOSIOS įtampos reguliatorius, modulio 10A (pusė bangos tipo) LSA-H2P10XYB

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€23.04

-4%

€24.25

Dalintis

Apie prekę

modname=ckeditor

Nuotraukos išvaizda šią prekę, ir faktinis pristatymo modelis turi būti pagrįstas modelis ar konsultacijų, kurių buvo imtasi.

(patento numeris yra 2013200650481, Klastojimu ).

Jei esate naudojant šį produktą pirmą kartą, prašome susisiekti su krautuvininkas.Krautuvininkas duos jums keletą pasiūlymų, naudojant jį .Pasirinkimas yra labai svarbus!

I. Įžanga

1, Ronco LSA - serija vienfaziai įtampos reguliatorius moduliai apima elektros energijos tiekimo grandinę, linijinis kompensaciją, grandinės, fazės poslinkio sukelti grandinės, į vieną pusę arba dvikrypčiu tiristoriaus, RC varža, talpa, absorbcijos grandinę, ir kaip yra integruotos į vieną, ir gali būti nustatyti automatiškai arba rankiniu būdu pakeisti įtampa apkrovos taip, kad reguliuoti galią.

2 , Produktus, naudojant JAVTI galios valdymo technologijos lustas, maitinimo įtampa gali būti 180V-430Vac Darbą per labai platus, Galima prijungti prie vienos fazės 220V~ Gali naudotis dviejų fazių 380V~ Jokio patikrinimo, lengvas pasirinkimas.Jokių išorinių ryšys yra būtinas +12V arba +5V DC maitinimo šaltinis.

3 Visapusišką paramą, 4-20mA , 0-5Vdc , 0-10Vdc , 1-5Vdc , 0-10mA Ir kitų įvesties automatinis valdymo režimas, rankinis reguliavimas potenciometru, taip pat gali būti naudojami.

4 elektroninį modulį, 2005 LONCONT Originalus Singlechip Linijinis kompensacijos grandinės išėjimo charakteristikos kreivė yra netoli apkrovos varžą Idealiai tiesi linija .Įvesties diapazonas yra platesnis, signalo raiška yra didesnė bauda, ir išėjimo įtampos reguliavimas tikslumas yra didesnis.

5 Tarp modulio valdymo pabaigos etapas shifter grandinės ir AC sunkiųjų srovės įvesties ir išvesties pagrindinės grandinės, viršutinės ir apatinės dvi sluoksnio plokštės struktūra yra sukurta, ir izoliacijos vidutinio slėgis yra didesnis, nei tas, grandinės 2000 Vac .Galia tiristoriaus chip ir DCB keramikos pagrindo plokštė turi puikias šilumos išsklaidymo, ir šiluma negali būti perduodami į valdymo grandinę, ir techninius parametrus, keraminės grindų yra mažas, temperatūra dreifas yra mažas, veiklos yra stabili, patikimumas yra didelis, ir anti-trukdžių galimybė yra stiprus.

6 yra žalia LED Maitinimo indikatorius ir šviesos DIODAS Išėjimo koregavimo rodiklis.

7 Ir mažesnių harmoninių trikdžių, produktas turi įmontuotą tiristoriaus apsaugos grandinę.

Du modulio specifikacija serijos:

Specifikacija dabartinis

Vienfazis pusė banga, reglamentuojančių serija

220V~380V~ valiuta

Vienfazis pusė banga, reglamentuojančių serija

220V~ taikyti

10A

LSA-H2P10XYB

25A

LSA-H2P25XYB

45A

LSA-H3P45XYB

65A

LSA-H3P65XYB

85A

LSA-H3P85XYB

125A

LSA-H3P125XYB

Trys, reguliavimas mirti Blokas turėtų naudojimo Spektrą:

Pusė bangos tipo įtampos reguliavimo modulis yra daugiausia naudojami siekiant kontroliuoti vibracijos vibruoja ritė.Pvz., cementas, arbata, mononatrio glutamatas, pašarų, kasybos ir kitų maišymo įranga, galima naudoti slėgio reguliavimo modulis kontroliuoti vibraciją elektrinės vibracijos mašina, ir su automatine matavimo įranga, tikslui pasiekti tikslią kontrolę.

Kai įvesties 220VAC išėjimo įtampa yra 0-110V, Reguliuojamas;

Kai įvesties 380VAC išėjimo įtampa yra 0-190V Reguliuojamas.

Kai signalas tam tikros įtampos reguliavimo modulis yra stipresnis, tuo didesnė išėjimo įtampa, tuo didesnė vibracijos amplitudė vibruojantis ritė (vibracijos mašina).

LSA Serijos matmenys: 105mm x ilgio, 75mm pločio x, 36mm aukštas

Radiatorius perka nuorodos Pirkinių krepšelyje ):

Ventiliatorius perka nuorodos Pirkinių krepšelyje ):

Įvesties terminalai, veikimo režimus, naudojimo instrukcijos Unikalų visiškai suderinama įvesties valdymo režimą, 0-5Vdc, 0-10Vdc, 4-20mA, 1-5Vdc, 0-10mA ir kiti automatinio metodus galima pritaikyti be specialių specialius užsakymus, taip pat gali būti rankiniu būdu valdoma potenciometras.Įvesties diapazonas yra labai platus, išėjimo reguliavimo tikslumas yra didelis, ir anti-trukdžių gebėjimas yra stipri.

Potenciometras rankinio valdymo režimas: pagal šią schemą, vidurį potenciometras yra prijungtas prie modulio 0-5V pabaigos, ir potenciometras yra prijungtas prie modulio COM pabaiga ir +5V pabaigoje atitinkamai. +5V įtampa sukurtas modulis pati, be išorinio maitinimo, tik su rankiniu potenciometras, nenaudokite jo, pasirinkimas potenciometro varža 2-10K&Omega.Jei valdymo terminalo pokyčiai nuo 0-5Vdc, įtampa AC apkrovos yra nuo 0 v Visiškai įtampa Tiesiškai kolonėlė, aukštojo 0-5V gnybtų įtampa, tuo didesnė modulio išėjimo.

II, 0-5Vdc valdymo režimas: pagal šią schemą, gali priimti mikrovaldiklis ir kiti analoginiai signalai 0-5Vdc, kontrolės įvedimo teigiamą 0-5V terminalą, neigiamas pabaigos com terminalą, modulio vidinis 0-5V pusėje, palyginti su com terminalo įvesties varža yra didesnė nei 30KΩ.Jei valdymo pabaigos signalas yra keičiamas nuo 0-5Vdc, įtampa AC apkrovos yra nuo 0 v Visiškai įtampa reguliuojamas Linijinis signalas, kuris yra apie 0-0.9 Vdc visiškai uždara vieta, patikimas išėjimo išjungimo grandinę; signalas 0.9 Vdc-4.8 Vdc reguliuojamo regione, padidinti valdymo įtampos, fazių skirtumo nuo α 180° 0° tiesinis mažėjimas, laidumo kampas didėja, KINTAMOSIOS apkrovos įtampa 0 V, siekiant padidinti Pilnas įtampos, Kai signalas yra apie 4,8 V-5Vdc, ji yra visiškai atviroje vietoje, ir įtampa AC apkrova yra Visiškai įtampa (tinklo įtampa).

0-10Vdc valdymo režimas: pagal šią schemą, PLC analoginiai signalai, kaip antai 0-10Vdc gali būti priimtas.Įėjimo varža vidaus 0-10Vdc pabaigos modulis, palyginti su com yra didesnis nei 15KΩ.

4-20mA valdymo režimas: pagal šią schemą, gali priimti temperatūros kontrolės stalo ir t.t. 4-20 ma analoginis signalas, modulis vidaus 4-20mA pusėje santykinis com, įvesties varža yra 250Ω.Kai 4-20mA kontrolės įvedimo, apie 4-4.8 mA visiškai uždara vieta, patikimas išėjimo išjungimo grandinę; 4.8-19.5 mA yra reguliuojamas, didėja valdymo srovė, fazės kampu α 180° 0° linijinis mažėja, KINTAMOSIOS srovės apkrovos įtampa 0 v padidinti Pilnas įtampos Apie 19.5-20 ma, visiškai atvirą erdvę, rezultatas Visiškai įtampa .

Žymos: 36v ac dc, skaitmeninės srovės ir įtampos reguliatoriaus modulis, 100 amp dc maitinimo šaltinis, ac transformuoti, 3.7 v 5v padidinti modulis, 24v 40a, kintamosios srovės reguliatoriaus modulis, stabilizatorius ac, 9v reguliatoriaus modulis, 433mhz belaidis siųstuvas-imtuvas modulis.

Charakteristikos

Tipas Oro Kondicionierių Dalys

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Vienfazis visi izoliuoti KINTAMOSIOS įtampos reguliatorius, modulio 10A (pusė bangos tipo) LSA-H2P10XYB

Vienfazis visi izoliuoti KINTAMOSIOS įtampos reguliatorius, modulio 10A (pusė bangos tipo) LSA-H2P10XYB

Panašūs produktai: