Rudenį, Žiemą Moteris Derliaus O-Kaklo Metaliniai Mygtukai ilgomis Rankovėmis-Line Bazės Megzti Suknelė Moterims Pledas Aukšto Juosmens Mini Suknelės

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€31.52

Dalintis

Apie prekę

Suknelė CM, 1 colis = 2,54 CM,1CM = 0.39 colių Dydžio Peties, Krūtinės, Juosmens, Rankovės Ilgis S 35 80 70 59 97 M 36 84 74 60 98 L 37 88 78 61 99 XL 38 92 82 62 100 Patarimai 1.Vadovaukitės dydžių lentelė pasirinkite dydį.

2.Dydis gali turėti 1-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.Prašome atkreipti dėmesį, kai jūs priemonė.

Mokėjimas 1.Mes priimame Alipay tik.

2.Tiesiog spustelėkite "Mokėti Dabar" mygtuką viršuje savo baigėsi aukcionas pateikti saugią mokėjimo per checkout.

3.Galutinė pirkimo kaina neapima visų taikytinų mokesčių ar muitų, kad gali būti mokami muitinės .Pirkėjai yra atsakingas už tokias kainas.

4.Jei turite kokių nors problemų dėl mokėjimo,prašome mums pranešti.Shiping 1.Labai ačiū už jūsų dėmesį apie mūsų parduotuvėje.Mūsų apdorojimo laikas yra 1-3 darbo dienas, kai mokėjimas patvirtino.Įsitikinkite adresas yra teisingas ir mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresai.

2.Nemokamas pristatymas iki ePacket į JAV.Nemokamas Pristatymas Kinija po oro paštu labiausiai šalyje.

3.Mes taip pat gali siųsti DHL,EMS,TNT,UPS,ARAMEX ir kitų express".DHL,TNT,UPS express pristatymas susually būti nuo 3 iki 7 darbo dienų.EMS express pristatymas paprastai trunka nuo 7 iki 15 darbo dienų.

4.Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: http://www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

5.Jeigu jūsų užsakymo suma yra didelė, tuo metu, prašome susisiekti su mumis, aš nemokamai siųsti juos išreikšti(EMS,DHL ,UPS,FedEx,ARAMEX).laivybos laikas yra 3-7 dienos.Atsiliepimai 1.Mes padarysime viską, kad pasiūlyti aukštos kokybės , priimtinos ir konkurencingos kainos produktus.

2.tai mano tikslas yra suteikti jums mano gerbiami klientai, su puikia apsipirkimas ir 100% patenkintas, geras aptarnavimas.

3.Tuojau pat susisiekite su mumis, jei turite kokių nors problemų, kai gausite prekes galite laimėjo mano parduotuvėje.Teigiami atsiliepimai yra labai vertinama ir mes bus daryti tą patį grįžti.Jei esate nelaiminga dėl bet kokios priežasties, prašome nepalikite Neigiamą arba Neutralų Grįžtamąjį ryšį ir leidžia mums galimybę, kad jums malonu.

Žymos: metalo mini suknelė, suknelė latekso metalo, metalo straped suknelė, metalo stud suknelės, metalo vakarinę suknelę, metalo suknelė atveju, suknelė metalinės kniedės, suknelė moterims metalo, metalo suknelė ritininės, rose aukso metalo suknelė.

Charakteristikos

Sezonas Pavasario/Rudens
Stilius derliaus
Suknelės Ilgis Virš Kelio, Mini
Amžius Amžius 18-35 Metų
Modelio Tipas Kratinys
Modelio Numeris mezgimo Suknelė
Apdaila Mygtukas
Talėja imperija
Kilmės KN(Kilmės)
Iškirpte O-Kaklo
Medžiaga Mezgimo Medvilnės
Siluetas A-LINE
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Rankovės Stilius Reguliariai
Prekės Pavadinimas Huan-Čing

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Rudenį, Žiemą Moteris Derliaus O-Kaklo Metaliniai Mygtukai ilgomis Rankovėmis-Line Bazės Megzti Suknelė Moterims Pledas Aukšto Juosmens Mini Suknelės

Rudenį, Žiemą Moteris Derliaus O-Kaklo Metaliniai Mygtukai ilgomis Rankovėmis-Line Bazės Megzti Suknelė Moterims Pledas Aukšto Juosmens Mini Suknelės

Panašūs produktai: