Promation gr6 2mm 1000Pcs Ne Karštųjų Akmenų "PASIDARYK pats" Dekoracijas Žalia Cirkonis Butas Atgal 3D Akrilo Nagų Dailės Cirkonio

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€0.74

-8%

€0.81

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

Pristatymas : Mes pristatysime elementus, pristatymo adresą, kurį paliko Taiji.lt.Tam, kad jūs galite gauti vežimo paprastai, atlikite savo pristatymo adresą atidžiai. · Galime išsiųsti prekes 3-7 darbo dienas po to, gauti išvalytas mokėjimą.Kiekvieno sklypo bus sekimo numerį savo stebėjimą. · Nemokamas pristatymas, Mūsų standartinis pristatymas metodas yra Kinija Paštu.Ji paprastai trunka nuo 10 iki 25 dienų atvykti į daugelį šalių.Tačiau kai kuriose šalyse ar kaimo vietovėse, tai gali užtrukti dar ilgiau laiko, nes ne dažnai aviakompanijos ar patikrinimą, muitinės. · Jei jūs esate reikia skubiai gauti prekes arba China Post paslaugų neapima jūsų šalyje, galite pasirinkti, express pristatymas per DHL, UPS, TNT, "FEDEX", AVS.Apskritai, UPS Worldwide Express Užsklandą, jūs galite gauti siuntą 1-3 darbo dienas po to, kai mes išsiųsti siuntą, bet jis yra brangesnis; DHL, UPS, TNT, "FEDEX", tai užtruks 4-6 darbo dienų, kol gausite siuntą.Tik EMS, tai užtruks 5-8 dienų į savo vietą. · Jei jums nereikia gauti prekes per 30 dienų po to, kai mes išsiųsti siuntą, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai.Mes su jumis išspręsti bylą.Prašome pasitiki mumis, mes teikiame geriausias paslaugas su sąžiningas požiūris.

Paslaugos:

1.Jei gaminiai yra ne pats, kaip ir aprašymas, arba skaldyti tranzito.Mes bus išsiųsti ar grąžinti pinigus jums. 2.Dėl bet kokios priežasties.esate nepatenkinti elementus.mes priimame retums ir mainus, per 7 dienas po to, kai gavote jūsų prekė ir reikia mokėti už retum laivybos kaina. 3.Jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu Trademanger arba palikdami mums pranešimą dėl Taiji.lt arba rašykite mums.Mes atsakysime jums per 24 valandas.ir per 36 valandas Savaitgalis Mūsų darbo laikas:GT ESU, 0:30~10:00 Mes jau gamykloje tiesiogiai, jei jūs turite bet kokius specialius poreikius pasirinktinį stilių.Prašome pranešti mums, gali būti pagamintas.

Žymos: mėlyna cirkonis pataisų, dokas "nintendo" jungiklis, žalia pataisų projekto, paramos jungiklis, charg stotis, va, cirkonis pataisų kristalų, žaidimas usb hub, kalnų krištolas, stiklas cirkonis pataisų, žalia pataisų masės.

Charakteristikos

Dydis SS6 2MM
nagų dailė 3D Nagų Cirkonio
svoris 1.6g
Spalva žalia cirkonis
Prekės Pavadinimas hisenlee
Medžiaga Akrilas,Ne Karštųjų Pataisų Cirkonio
Drabužis, aksesuaras Akrilo Kalnų Krištolas
Kiekis 1000pcs
Modelio Numeris gr6
Naudoti Nagų Kalnų Krištolas
Elemento Tipas Kalnų Krištolas & Apdaila
Kalnų krištolas tipas akrilo Non-hot fix&Klijai-on
Strazdų Tipas Laisvas Cirkonio
GR6 Dydis 2mm

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Promation gr6 2mm 1000Pcs Ne Karštųjų Akmenų

Promation gr6 2mm 1000Pcs Ne Karštųjų Akmenų "PASIDARYK pats" Dekoracijas Žalia Cirkonis Butas Atgal 3D Akrilo Nagų Dailės Cirkonio

Panašūs produktai: