AMERIKOS KŪRYBIŠKA ASMENYBĖ, ĮDOMUS ŠUO KAMBARĮ VYNO KABINETO TV SPINTELĖ MĖGINIO KAMBARYS DARBALAUKIO PAPUOŠALAI

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€70.08

-29%

€100.11

Dalintis

Apie prekę

sveiki atvykę į mano parduotuvę Apie Mus Skaitykite daugiau apie tai, kas mes esame ir ką mes stovėti.Tikri apie pirkimo iš reputacijos bendrovei, kurių daugelis patenkinti ir lojalūs klientai.kopūstai pasisekė statula , Ji yra geros būklės, ir sukūrė patyrę meistrai tradiciniu stiliumi, su smulkiais handcrafts .Tai yra puikus gabalas vertingą kolekciją, vertingą asmeninę pakeisti arba labai gera dovana.kad rankų darbas yra labai gerai su neįtikėtinai išsamiai.Nereikia praleisti šią galimybę jį gauti .Linkiu jums geros kloties!Savybes: Produkto dydis :Kaip foto rodo, Medžiagos: Metalas, Spalva: kaip foto rodo, Tinka įvairių patalpų erdvę dekoracijas, pavyzdžiui, studijų, kambarį ir pan.Naudojimas : Vestuvių Dovanos , Kalėdų Dovanos , Namų puošybai . 100% Brand new ir aukštos kokybės Prekės aprašymas 100% Brand New ir Aukštos Kokybės, Kiekis 1 gabalas DYDIS:8.5*15CM MaterislRESIN Weight1 KG, Spalva Kaip nuotraukoje Paketo stilius: OPP Maišelį Prekės Nuotraukas

Prekybos Vadovas

Pridėti į krepšelį -> tęsti apsipirkimą -> Peržiūrėti krepšelį -> Patikrinti, ar yra visi elementai -> Pirkti dabar -> Pasirinkti prekybos metodas -> Patvirtinti mokėjimą.

Siuntos 1.Sekimo informacija yra rengiama už kad virš $5 taigi mes suggset jūsų užsakymas virš $5 arba pasirinkti Reikšti, kad turite stebėjimo informaciją. 2.Visi užsakymai bus išsiųsti per 1-5 darbo dienos po apmokėjimo. 3.Mes laivas savo paketą DDU,"muitai ir mokesčiai nesumokėti",jūs atsakote už papildomus mokesčius už užsakymą clearace jei atsitinka.

4.Pristatymo laikas:Paprastai ji trunka apie 15-30 darbo dienų po to, kai buvo paskelbtas.tačiau kartais gali būti atidėtas iki 30-60 darbo dienų, nes tranzito laikas gali skirtis , ypač duing atostogų sezoną .

Grįžti&Grąžinamoji Išmoka 1.Jūs turite teisę grįžti ir pakeisti elementus (išskyrus nuostolius dėl netinkamo veikimo,naudojamas ir dėvėti).tačiau jums reikia mokėti visą kainą už du transportas (įskaitant laivybos,mokesčių ir muitinės išlaidas ir pan.) ir laikykite elementą, geros būklės. 2.Pastaba:prašome countact mums prieš jums grąžinti prekę mums.Ačiū labai.

1.Labai vertiname jūsų išankstinio patvirtinimo, kai gavote savo elementą.

2.mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!mes vertiname 5-žvaigždučių teigiamą grįžtamąjį, tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.

3.prašome countact mums PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys arba atidarykite ginčus, mes stengiamės išspręsti problemą

Žymos: sporto rinkinį didelis berniukas, skraiste, ravėjimas xxxl, ratų motoe xiomi, serena greitis užrakto, triss meriold perukas, sezamų kūdikių medžiaga, žaislai berniukas begalybės, thar 2020 spalvų, ratų mavic elite.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Vaidmuo kambarį dekoro
Pavadinimas Modeliavimas Gyvūnų
Vieta Stalo Puošyba
Prekės Pavadinimas asmenybė
Tipo Bruožas Puikūs
Darbai Kūrybinių Produktų
Funkcija Verslo Dovana
Medžiaga Derva
Stilius Nauja Klasikinė/Post-modernus
Temos Gyvūnų

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

AMERIKOS KŪRYBIŠKA ASMENYBĖ, ĮDOMUS ŠUO KAMBARĮ VYNO KABINETO TV SPINTELĖ MĖGINIO KAMBARYS DARBALAUKIO PAPUOŠALAI

AMERIKOS KŪRYBIŠKA ASMENYBĖ, ĮDOMUS ŠUO KAMBARĮ VYNO KABINETO TV SPINTELĖ MĖGINIO KAMBARYS DARBALAUKIO PAPUOŠALAI

Panašūs produktai: