Juoda/Skiedra Aliuminio Vairo Trapecija Nuorodą, Rankos už 1/10 RC Rock Crawler Centrinis SCX10 Dalys

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.93

-27%

€9.50

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas 100% brand new ir aukštos kokybės Ypatumai: Lengva įdiegti ir patvarus, Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio techniniai duomenys: Medžiaga:Aliuminio Kostiumas:1/10 RC Vikšriniai SCX10 Spalva:Juoda,Sidabro Kiekis: 1 komplektas Pastaba: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Nr. mažmeninės pakuotės.Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!Komplektą sudaro: 1set x SCX10 Vairo Nuorodą(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.) Mokėjimas 1. "Moneybookers", "Western union", Qiwi piniginę, kreditinę kortelę ir Alipay yra acccepted per saugių atsiskaitymų procesą arba sąlyginio DEPONAVIMO dėl Taiji.lt. 2. Jūs turite 5 dienas mokėti po galite pateikti užsakymą sėkmingai. 3. Jei negalite patikrinti sėkmingai, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą, jei jūs vis dar negali mokėti, Prašome siųsti elektroninį laišką į Taiji.lt prašyti pagalbos. 4. Kartais,jei jums mokėjimo pavedimu per banką, bankas gali tekti 3-5 darbo dienas patvirtinti. (pavyzdžiui,Brazilija Boleto).Pristatymas 1.Prašome įsitikinkite, kad jums pateikti teisingą pristatymo adresą ir telphone numerį! 2.Mes atsiųsime elementus per 2 - 5days kai Taiji.lt patvirtino, jūsų mokėjimą.Pastaba (prašome perskaityti prieš užsakant):

3. Nemokamas pristatymas būdu siunčiamas sekimo numerį, kuris gali tik stebėti ir prieš išvažiuojant iš Kinijos.

4. Nemokamas pristatymas laiko daugelį įprastų šalyje yra 15-45 darbo dienomis (Rusija ir Brazilija 30-60 darbo dienų). 5.Paprastai, mes atsiųsime jums Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu Arba Epacket ; Jeigu jums reikia šio užsakymo skubus, prašome pasirinkti, EMS,DHL, "Fedex", UPS ar kitų Express pristatymas būdu.Ačiū!! 6.Pristatymo laikas:.DHL, TNT express pristatymas paprastai trunka 3-7 darbo dienos(ne poilsinių ir savaitgalį).b.EMS express pristatymas trunka 5-9 darbo dienos(ne poilsinių ir savaitgalį).c.Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu paprastai trunka apie 30 50working dienų.Bet kartais tai trunka ilgiau (dėl muitinės klausimas ar kitų problemų).d.Epacket paprastai trunka apie 10 30working dienų.Bet kartais tai trunka ilgiau (dėl muitinės klausimas ar kitų problemų). 7. Siekiant užtikrinti, kad jūs galite gauti sklypas be jokių importo mokesčių, mes pripažins jį kaip DOVANĄ, su mažesnės vertės. 8.Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė. Grįžti&Grąžinimo Ir Atsiliepimų 1. Jei yra kokių nors problemų su mūsų produktą, galite prašyti grąžinimo arba grąžinti per 7 dienas nuo gavimo elementus.Bet prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo pirmą kartą prieš jums grįžtant, ar atidarymo grąžinti pinigus, mes stengiamės jums padėti.Ačiū! 2. Pirkėjas yra atsakingas už visus mokesčius, įvyko grąžinimo procesas. 3. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.ir 5 žvaigždės išsamios klasifikacijos jūsų prašymą. 4. Jei nesate patenkintas mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar daryti išsamios klasifikacijos.mes garantuojame 100% bus slove jokių problemų už jus.

Žymos: liftas mount, centrinis scx, rc scx10, centrinis wraith dalis, 110 rc, scx10 šoko bokštas, nuryti ginklas, scx102, rc šokas, centrinis scx10 iii.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas OOTDTY
Kilmės KN(Kilmės)
Techniniai parametrai Vertė-2
Modelio Numeris Žaislas Accessories0226
Transporto Priemonės Tipas Automobiliai
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Kita
Medžiaga Kita
Keturi varomi Ratai Atributai Surinkimas
Sertifikavimo NĖRA
Įrankis Prekes Asamblėjos Kategorija
Naudoti transporto priemonės ir nuotolinio valdymo žaislai
RC Dalys ir Acc Kita
Atnaujinti Dalys/Priedai Kita

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Juoda/Skiedra Aliuminio Vairo Trapecija Nuorodą, Rankos už 1/10 RC Rock Crawler Centrinis SCX10 Dalys

Juoda/Skiedra Aliuminio Vairo Trapecija Nuorodą, Rankos už 1/10 RC Rock Crawler Centrinis SCX10 Dalys

Panašūs produktai: