SPYONWAY po žeme Aukso Metalo Detektorius GFX-7000 Profesionalus +Ilgo Nuotolio +Geriausios Kainos Originali Aukso Detektorius

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€578.38

-64%

€1 652.51

Dalintis

Apie prekę

Geriausias GFX 7000 Metalo Detektorius Mašina

su Aštuonių Skaitmeninio konvertavimo Dažnio Keitimas.

Naudojant pažangiausias Technologijas PARLAMENTARAI

Žemės Paieškos serijos Modelis GFX 7000 Išplėstiniai Metalo Detektorius yra aukščiausios kokybės metalo detektorius ir jautriai reaguoja Aukso Centurydetectors.Papildomas funkcijas šis įrenginys leis youto findtreasure, kad kiti turi praleisti!

Šis modelis yra skirtas patyrusiems lobių medžiotojas, kurie reikalauja aukštos kokybės ir ypač didelio jautrumo.

Produkto Pristatymas:

1. Aukso aptikti yra patrauklių ir pasitenkinimą veikla, kuria naudojasi žmonių visame pasaulyje .Gauti žinoti, yourSPY5000detector jūs galite tapti vienu iš daugelio, kurie rasti aukso ir vertingų lobių reguliariai.

2. Į GFX 7000 yra ahigh kokybės elektroninių prietaisų.Tai yra didelio tikslumo priemonė incorporatingMulti-laikotarpis jutikliai (MPS).Dviguba Įtampos Technologijos (GVT).Tai užtikrina tikslius Žemės Pusiausvyrą, siekiant užtikrinti maksimalų jautrumą ir gylis visi žemės rūšių.Pažangios Elektroninės Laiko Suderinimo (SETA)ir naujausius aukštųjų technologijų analoginių komponentų, kartu su iš anksto skaitmeninio apdorojimo.

Apie Laivybos:

1. Prekės bus siunčiamos kartą išvalytas mokėjimą.

2. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas atitiktų jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.Mes tik laivas elementą prie jūsų pristatymo adresą.Mes turime jokios atsakomybės pristatymo adresą, jeigu neteisingai.

3.Tarptautinis Transportas, kartais sukels užsakymą mokesčių.Mes nesame atsakingi už tai.Pirkėjas turi sutvarkyti tai.

Apie Garantija:

Vienerių metų garantija.Mūsų inžinierius ir pardavimo komanda teikia techninę paramą ir aftersale paslaugų per visą gaminių gyvavimo dėl kiekvienos prekės.Visi mūsų produktai willhave praėjo profesinės bandymus, prieš išvežant iš gamyklos.

Apie muitinės formalumų:

Tarptautinės Pirkėjai – Atkreipkite Dėmesį:

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Jums sumokėti mums per Alipay yra tik kaina, už prekes ir laivybos mokestis, jokie kiti mokesčiai.

Apie Grąžinimo ir atlyginimo:

1. Daiktas gali būti grąžintas, visiškai grąžinti pinigus per 30 dienų.Pastaba: Gaminiai turi būti grąžintas sąlyga.Prašome susisiekti su mumis adresu grąžinimo yourpurchase.Tačiau, laivybos mokestis buvo suteikta pagal Pirkėjo.

2. Pirkėjų būtų geriau, patikrinkite pakuotės atsargiai, kai paštininkas siųsti elementus į jus.Prašome atsisako pasirašyti, tai jei pakuotė buvo sugadinta siuntimo metu, andthey bus grąžinti ji mums.Tada kreipkitės į mus skubiai ir mes ją išspręsti jums artimiausiu metu.

Atsiliepimai:

Mes norime pasiūlyti 100% pasitenkinimo savo pirkimo!

1. Jei norite prekę, prašom palikti mane Penkių žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, ir aš tą patį padarys vėliau už jus.

2. Jei nesate patenkintas dėl bet kokių priežasčių, prašau, duokite man šansą ir aš padaryti, kad mano daug pastangų išspręsti!

Žymos: metalo detektoriaus požeminė aukso klaida, md9020c, gylis aukso metalo detektorius, giliai detektorius, detektorius profesinės, aukso kasyklos, detektorius, metalo, gfx, ts 166a, ritė detektorius, metalo.

Charakteristikos

Maitinimo Tipas Įkrovimo
Dėžė Impulso Indutio
Garantija 1 metai
Kilmės KN(Kilmės)
Ekranas Clear LCD Ekranas
Aptikimo gylis 3-5 metrų
aptikimo medžiaga aukso grynuolis
Sertifikavimo CE
Pakavimas Dovanų Dėžutė
pristatymas DHL/UPS/TNT/ "FEDEX"
Su LCD Ekranu Ar Ne Taip
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Modelio Numeris GFX-7000
Prekės Pavadinimas spyonway

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

SPYONWAY po žeme Aukso Metalo Detektorius GFX-7000 Profesionalus +Ilgo Nuotolio +Geriausios Kainos Originali Aukso Detektorius

SPYONWAY po žeme Aukso Metalo Detektorius GFX-7000 Profesionalus +Ilgo Nuotolio +Geriausios Kainos Originali Aukso Detektorius

Panašūs produktai: