1PCS akrilo skruzdžių lizdą ant villa Q2 palmių lobis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€18.53

Dalintis

Apie prekę

produkto pavadinimas : Q2 Palmių Akrilo Skruzdžių Lizdą

Kiekis : 1PCS

Produkto specifikacijos : Bendras dydis 8*8*8cm, įėjimas yra 8mm

produkto aprašymas:

1. Ląstelės yra iš esmės skirta derliaus nuėmimas, mažų ir vidutinių bendrijos išlenktas atgal, skirtos sluoksniuotos atvira struktūra, paruoštos nedidelės grupės, mažų grupių išlenkti nugarą gali būti pateikiami šėrimo, lesinimo diapazonas - 10 iki 300 darbuotojų derliaus klasė, kelių rūšių išlenktas atgal darbuotojų Baigong.Veisimo mažų ir vidutinių bendrijų, yra ir kitas variantas, be mėgintuvėlį lizdą.

2, lizdas yra padalintas į 5 sluoksniai.Iš viso 2 didelės ląstelės buvo tiekiami kiekvieną grindų, ir skyriaus struktūra buvo pastatyta iš artimųjų ląstelių.Tikrasis ląstelių skaičius buvo 15 ląstelės, ląstelių ilgis buvo 2 cm, aukštis buvo 1,2 cm, o gylis buvo 9 mm iki 20 mm.

3. Drėkinamasis priima PVA kempine ir nerūdijančio plieno net tiekti drėgmę iš vienos pusės į kambarį, ir vartojimo metodas plokštelės atskirai leisti tik skruzdės, kreipkitės į vidurį anti-pabėgti ju apsaugoti, drėkina kempinę taip, kad skruzdėlės negali prasiskverbti į kempinę.Sunaikinti lizdą.

4. Iš viso trijų sluoksnių jungikliai buvo sukurta, ir pirmas sluoksnis buvo atidarytas atitinkamai, tada du sluoksniai ir du sluoksniai palaipsniui buvo atvertos.

Žymos: akrilo skruzdėlynas, anime mokytojas, ant farm lizdą, ant, ant vamzdžio, ant formicarium, skruzdžių arena, ironman keychain, skruzdžių lizdą, betmenas didelis.

Charakteristikos

Tipas Vabzdžiai
Prekės Pavadinimas ZSTPETFARM
Medžiaga plastikiniai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1PCS akrilo skruzdžių lizdą ant villa Q2 palmių lobis

1PCS akrilo skruzdžių lizdą ant villa Q2 palmių lobis

Panašūs produktai: